Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Aah, ez az írás még ennyi év után is hasznos. Fillérekért kapni Q520 gépeket manapság. És kíváncsi voltam, hogy akkor most mi a különbség az 520 és 920 közt. Hát akkor a chipset vPro támogatás. Bár az 520asból pont olyat vettem (i3) amiből a tpm chip is hiányzik.
Egyébként, ha valaki ilyet akarna még venni, úgy láttam hogy a dvi porton hdmi jelet is kiad (a monitor audio-ja látszik dvi-be dugott hdmi-vel).
Ez az integrált intel már tud displayport kimeneten 4k 60Hzet is. De a hdmi-je még mindig 1.4es, tehát 4k max 30Hz úgy, még a 10th gennél is így volt. Viszont a dp portba lehet kapni olyan aktív átalakítót, ami a dp-ből csinál hdmi 2.0-át, úgy konvertálható 4k60Hz hdmi-re a dp.Azért a i5-4590T proicis (4 mag 4 szál) és az i7-4765T (4 mag 8 szál) változatok még ma is egész jópofák lehetnek. Bár a 4 magosok órajele a 35W miatt csak 2.0GHz, tudbóval 3.0.
A kis i3-osam 2 mag 4 szál, turbo nélküli 3.1GHz-es. -
gebro
aktív tag
Tetszenek ezek az Esprimo-k. Anyámnak az egyik elődje van otthon, és tökéletesen elég neki netezésre, filmnézésre és irodai munkára. Csendes, kis helyen elfér.
-
sowi
őstag
azt a ventit meghallgatnam benne mikor elkezd melegedni a helyzet belul
-
Anyukámnak vettünk egy ThinkCentre Tiny gépet, az még ennél is kisebb. Irodai munkára, egyszerű feladatok ellátására egy SSD-vel verhetetlen (szintén 35 wattos procival).
-
-
-
c0nn0r
tag
Vannak tabletbe való Atomos passzív kisgépek 30k körül, meg a Gigabyte Brix is ami kisebb ettől, és abba is lehet rendesen vasat pakolni.
-
-
StLui
veterán
Nekem az összes céges gépem 2 monitoros. De csak vga, és dvi vagy hdmi csati van rajtuk, tehát akkor erre nem tudom rákötni a második monitorokat
Pedig lassan gépcsere, és nagyon szeretnék már ilyen pici gépeket.
-
Patice
nagyúr
Legkisebb asztali PC????
A NUC-ot is nevezhetném annak, az meg kb. ennek harmada/negyede.
Amúgy pofás darab. Proci nélkül elfogadnék barebone alapnak egyet.
-
-
Wyll
őstag
Az i7 hűtési megoldását azért megnézném ilyen kicsi helyen.
Amúgy pofás. Sok helyen tényleg nincs szükség többre. Adattárolás hálózaton, gép a monitor hátulján, az asztalon meg sok-sok hely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatjuk a monitor hátára szerelhető, alig kétliteres térfogatú Esprimo Q520-at és Q920-at.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest