- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Aah, ez az írás még ennyi év után is hasznos. Fillérekért kapni Q520 gépeket manapság. És kíváncsi voltam, hogy akkor most mi a különbség az 520 és 920 közt. Hát akkor a chipset vPro támogatás. Bár az 520asból pont olyat vettem (i3) amiből a tpm chip is hiányzik.
Egyébként, ha valaki ilyet akarna még venni, úgy láttam hogy a dvi porton hdmi jelet is kiad (a monitor audio-ja látszik dvi-be dugott hdmi-vel).
Ez az integrált intel már tud displayport kimeneten 4k 60Hzet is. De a hdmi-je még mindig 1.4es, tehát 4k max 30Hz úgy, még a 10th gennél is így volt. Viszont a dp portba lehet kapni olyan aktív átalakítót, ami a dp-ből csinál hdmi 2.0-át, úgy konvertálható 4k60Hz hdmi-re a dp.Azért a i5-4590T proicis (4 mag 4 szál) és az i7-4765T (4 mag 8 szál) változatok még ma is egész jópofák lehetnek. Bár a 4 magosok órajele a 35W miatt csak 2.0GHz, tudbóval 3.0.
A kis i3-osam 2 mag 4 szál, turbo nélküli 3.1GHz-es.[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
Tetszenek ezek az Esprimo-k. Anyámnak az egyik elődje van otthon, és tökéletesen elég neki netezésre, filmnézésre és irodai munkára. Csendes, kis helyen elfér.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
azt a ventit meghallgatnam benne mikor elkezd melegedni a helyzet belul
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
őstag
Anyukámnak vettünk egy ThinkCentre Tiny gépet, az még ennél is kisebb. Irodai munkára, egyszerű feladatok ellátására egy SSD-vel verhetetlen (szintén 35 wattos procival).
"Less but better" - Dieter Rams
-
t72killer
titán
-
c0nn0r
tag
Vannak tabletbe való Atomos passzív kisgépek 30k körül, meg a Gigabyte Brix is ami kisebb ettől, és abba is lehet rendesen vasat pakolni.
-
StLui
veterán
Nekem az összes céges gépem 2 monitoros. De csak vga, és dvi vagy hdmi csati van rajtuk, tehát akkor erre nem tudom rákötni a második monitorokat Pedig lassan gépcsere, és nagyon szeretnék már ilyen pici gépeket.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Patice
nagyúr
Legkisebb asztali PC????
A NUC-ot is nevezhetném annak, az meg kb. ennek harmada/negyede.
Amúgy pofás darab. Proci nélkül elfogadnék barebone alapnak egyet.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Wyll
őstag
Az i7 hűtési megoldását azért megnézném ilyen kicsi helyen.
Amúgy pofás. Sok helyen tényleg nincs szükség többre. Adattárolás hálózaton, gép a monitor hátulján, az asztalon meg sok-sok helyMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vírusirtó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...