- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Minőségileg ma már az AMD-nek jobb drivere van, mint az NV-nak. Mielőtt lerohannál/lerohannátok nézzél utána. Nézd meg például a "Prey optimalizált drivert", tiszta mikro lag az egész játékmenet azzal a driverrel. A hotfixnek hotfixének a hotfixét meg sem említem.
(#47) deja vu
Légyszives ne vetítsd le a saját igényeidet másokra. Attól, hogy neked kevés az 580 teljesítménye, más még maximálisan elégedett lehet azzal a kártyával. -
deja vu
addikt
Csak a kártyáik rosszak jelenleg, de azok nagyon.
Driverben már nem. Én várom a Vegát egyébként, ha jó áron jó a teljesítménye, és nincs vele szívás beruházok rá, elvégre nem vagyok a pénzem ellensége. De ha esetleg AMD kártyám lesz akkor sem fogok beállni ebbe a prohardveres elvakult amd fanboy táborba, és helyén kezelem a dolgot. Az a technoblabla amit itt nap mint nap lenyomnak, hogy ennyivel meg annyival jobb az AMD, az valahogy mégsem látszik, ezeket nem kell komolyan venni. Sok évig AMD-t használtam és mégsem tudtam kamatoztatni az a jövőbemutató csomó marhaságot amit itt nap mint nap összehordanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest