- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Minőségileg ma már az AMD-nek jobb drivere van, mint az NV-nak. Mielőtt lerohannál/lerohannátok nézzél utána. Nézd meg például a "Prey optimalizált drivert", tiszta mikro lag az egész játékmenet azzal a driverrel. A hotfixnek hotfixének a hotfixét meg sem említem.
(#47) deja vu
Légyszives ne vetítsd le a saját igényeidet másokra. Attól, hogy neked kevés az 580 teljesítménye, más még maximálisan elégedett lehet azzal a kártyával. -
deja vu
addikt
Csak a kártyáik rosszak jelenleg, de azok nagyon.
Driverben már nem. Én várom a Vegát egyébként, ha jó áron jó a teljesítménye, és nincs vele szívás beruházok rá, elvégre nem vagyok a pénzem ellensége. De ha esetleg AMD kártyám lesz akkor sem fogok beállni ebbe a prohardveres elvakult amd fanboy táborba, és helyén kezelem a dolgot. Az a technoblabla amit itt nap mint nap lenyomnak, hogy ennyivel meg annyival jobb az AMD, az valahogy mégsem látszik, ezeket nem kell komolyan venni. Sok évig AMD-t használtam és mégsem tudtam kamatoztatni az a jövőbemutató csomó marhaságot amit itt nap mint nap összehordanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest