Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Ellenőrzés: enek hibája nem is szerepel a "crossplatform" abev kritikájában. Akkor most?
Már megint. Biztos megleplek, de a nyomtatványkitöltő program feladata pontosan az, amit írsz, hogy gond nélkül települjön mindenféle oprendszer alá és ott biztosítsa a nyomtatványok kitöltését. Meglepő mi? A nyomtatványok és a hozzájuk tartozó ellenőrzések pedig a nyomtatvány fileokkal jönnek. Ez eddig is így volt, ha hibás volt egy nyomtatvány, nem jött ki új abev verzió.
3-12: olvasd vissza amit írtál legelőször! Arra hivatkoztál, hogy persze hogy bugos most az abev, mert most jelentek meg az adótörvények. Én meg rávilágítottam, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Most már értheted mi az a működőképes program. Újabb példa: A 0753-A lap 10. sor, b oszlop. vörös betűs szövege rálóg az entry formra. Na ez a program hibája. Vagy a formátumé, de az meg ugye a programhoz tartozik jelen esetben, tehát goto előző mondat.
Vagy: Nem működik a vágólap, és egy be nem fejezett adatbeviteli mező tartalmától búcsút vehetünk, ha másik alkalmazásra váltunk majd vissza. Na ez sem éppen a működőképes program jellemzője.Szeretem az ilyen megjegyzéseket, amik látszólag csak úgy jönnek. Megnyugtatlak, fizetek adót
Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vallás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.