Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Na meg az a szerencse, hogy nem hittem el, mert ez csak a beadando XML-rol szol, az urlapok XML-jerol egy vacak szo sincs roluk, a kulonbozo mezok ID-jenek kitalalasara azt javasolja, hogy az ember toltse be az urlapot az APEH-es programba es onnan nyomtassa (!) ki a nev - szam osszerendeleseket.
APEH, 2008.
loszerafin: ugy tudom, hogy most mar minden elektronikusan kell beadni - meg amugy is 2D barcode kell, nem 3D (az dombornyomott).
-
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Nálunk 60-70 céget intézünk. A havi (0708) bevallások elég sok adatot termelnek, de tényleg, abban igazatok van, méretre nem olyan nagy mennyiség.
A feladatunk, hogy 100-150 dolgozó bérszámfejtését és bevallását hárman megcsináljuk 2-3 nap alatt, szükségessé tette, hogy a bérszámfejtési (munkaügyi) rendszerünket illesszük az Abevhoz, így azért már elég gördülékeny a meló.
Szeretném jelezni: fontos lenne, hogy a cégeknek, könyvelőirodáknak megoldják a biztonságos személyi azonosítást!!!!
Lehet mellébeszélni kedves Szitner úr, hogy nincs erre fogadóképesség, meg minek ez, de itt tök nem mindegy, hogy ki adta be az adatokat. Az egyéni bevallóknál maradhat a user/password hitelesítés, de cégeknél/könyvelőirodáknál NEM!!!!!
-
CharlieDrop
veterán
Hm, végül is nem tudom mi igazán felhasználóbarátnak mondott dolog az ABEV-ben, én amennyit látom úgy tudom adatokat lehet bevinni, amit ellenőriz valamilyen szinten, még a betöltésért sem felelős. Ezt meg bármilyen egyszerű form is tudja, semmi extra sincs benne, vagy nem használom eleget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest