Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ahogy eddig én tapasztaltam általában február eleje/közepe szokott lenni az az időszak, amikor alacsonyabb a hardverek ára, persze augusztus eleje/közepe az igazi uborkaszezon, amennyiben a forint árfolyama épp nem szól bele a dolgokba.
A több mint 3 év amit a MM számítógép/telefon osztályán töltöttem, is ezt a tapasztalatomat erősítette. Januárban mindig mentek a csere-berék, a nem "tökéletes" ajándékok után, ilyenkor még nem szabad jóárasítani, ezért ilyenkor még mindig mesterségesen tartottuk a magasabb árakat. Februárban viszont mindig csökkentek az árak, mert szinte a kutya sem akart vásárolni. Viszont a március már általában a húsvéti előkészületek jegyében zajlott, kezdtük emelni az árakat, hogy aztán a nagy húsvéti akció keretein belül az eredeti árra le tudjuk akciózni a termékeket. Jó akció mi?
Persze, fűggőtt attól is a dolog, hogy az el nem adott karácsonyi készleteket, mennyire tudtuk visszasózni a nagyker nyakába, milyen árréstömeggel sikerült az évet zárni...
Nem mondom senkinek, hogy várjon, csak megemlítettem, hogy szerintem érdemes várni. De mindenki maga döntse el, hogy tutira akar-e menni, mert akkor vegye meg mielőbb, ha meg számít az is hogy mennyire veszi jó áron, akkor érdemes picit várni. Hogy ez a pici mennyi, az pénztárcától is fűgg...
Te mikorra várod?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Gainward GHOST RTX 3060 Ti
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest