Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
-
melega
őstag
Szerintem Xbox Onennál sincs az a cím ami felveszi a versenyt a ps exkluzivokkal mindig Halo, Forza, meg Gearts of War jó játékok de tucat játékok.
A PSre mindig van valami új a nyitócím a Bloodborne, aztán Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Days Gone, most pedig a LAst of Us part 2, meg a PS VR játékok.
-
mettek
addikt
Nálam ez kimarad...nem bírom a zombis témát. Ugyanígy vagyok a Dead Island 2vel is. Hiába tűnik jónak, a zombik miatt nem játszom vele.
TLOU 1-nek is abbahagytam a sztoriját, nem kötött le az a taktikázd ki sunnyogva a zombikat játékmenet. -
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Köszi... bár ha jobban belegondolok, nekem az SE is elég lenne, nincs helyem szobrokat gyűjtögetni!
-
Drp81
aktív tag
Na vééégre, ideje volt már
ősszel gyorsan ki is játszom újból az első részt, aztán rápihenek februárra
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Sirandrish #19 üzenetére
Azt enis lattam de pl magam se ertem miert kell a nemi hova tartozast jatekokba , meg szinte mindenbe kotelezoen bele rakni. Sokszor veszem eszre azt hogy csak van de story vagy karakter epites , jellem szempontjabol teljesen lenyegtelen , akkor miert van eroltetve es majdhogynem kihangsulyozva mindig
-
HaZsolt
őstag
Ahogy az elozo generacional ugy most is, amikor a legjobban ismerik a fejlesztok a gepet, kiadnak egy tokeletes jatekot, elozo genen is ez volt az eletciklusa vegen jott az elso resz ami mar a kovetkezo generaciot sejtette. Ugyanez tortent, februarban 2. Resz, decemberben ps5
-
eeXaa
addikt
..jól veszem ki hogy a játék története egy leszbikus vérbosszú, esetleg túsz kiszabadításról szól?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Remeljuk ha akcio lesz odateszi magat. En nagyon varom.
-
saelin
veterán
A kövi gen egy atombomba lesz a PlayStation részéről. Nagyon sok jó IP-vel rendelkeznek és ahogy elnézem az új próbálkozások is egész jól sülnek el. Nekem csak annyi kívánságom van a Sony felé, hogy a gép összeszerelésére, tervezésére adjanak többet, mert a ps4 és pro nem túl acélos ilyen téren. Barátom xbox one x-jétől mindig hanyadt vágom magam olyan jól néz ki és a hűtése is gyönyörűen teszi a dolgát. Nekem az újra pasztázott pro nem olyan csendes mint neki a gyári x, ami kitudja mikor volt utoljára takarítva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azert az ido vasfoga meglatszik az oregen.
-
GodGamer5
addikt
Ájulat.
-
Csigavair
tag
Áhhhh mikor Joel megjelent a hideg kirázott. Instant get!! Szép búcsú a mostani gentől. Aztán jöhet a Ps5 egy remastereddel, hogy újra át lehessen élni ezt a fantasztikus játékot pont úgy mint az első résznél. 25 évig Pc only gamer voltam, aztán tavaly vettem egy ps4-et. Mondhat bárki bármit de az exkluzívokkal nincs az a Pc game, ami felvenné a versenyt. Egyszerűen mestermunka mind!!
-
melega
őstag
Szerintem is. Nekem is a Konzolokszervizétől fog jönni, és a generáció legjobbja lesz.
Eddig amik jöttek Uncharted széria, God of War széria, Horizon Zero Dawn, Driverclub, Bloodborne, a Bloodborne után ez mindet söpörni fogja. Már azok miatt megéri ps 4-et venni vagy arra váltani.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Ahogy az első rész is az előző generáció legjobbja volt sokak szerint, itt is hasonlóra lehet számítani jó eséllyel
-
CptAdamica
veterán
Durva, hogy pont a születésnapomon jön.
Amúgy ez az a játék, amiért totálisan megéri PS-t venni, eszméletlen az egész.
-
Scholes9
nagyúr
Én már 2017 júniusában előrendeltem, jó lesz egy “sima” dobozos kiadás is belőle
5 hónap gyorsan el fog telni
-
Ez a hátizsákos cucc nálunk is elérhető lesz, vagy csak az artbook-os/steelcase-es kiadás?
-
Sirandrish
legenda
A Special Edition az Art Book miatt érdekelne
-
törölt tag
Mint sokan másoknál, nálam is megtörtént a preorder.
Thank you for your PlayStation®Store pre-order purchase.
The Last of Us Part II Digital Deluxe Edition (Full Game)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- PS Plus előfizetések
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest