- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Jó kérdés, ki kell próbálni hogy a jobb. Nem tudom... 144-re limitálni lehet, több úgysem fog kimenni a monitorra. Viszont így már túl sok a faktor ami belenyúl a dologba. Van a monitor saját szinkronja, a szoftveres limit, a fastsync... Amit észrevettem Insurgency esetében, (120Hz-es a monitorom) előfordulnak mikroakadások. Multiban kikapcsoltam a fastsyncet, zavart.
-
duc
aktív tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Nem limitálja az fps-t 144-nél, de a monitorra csak annyit enged tovább. A kártya számol gőzerővel annyi fps-t amennyit bír, de akkor küldi a legfrissebb kiszámolt kockát amikor a monitor befejezte az előző megjelenítését. Így 144 fps felett néhány kocka megy a levesbe, hiába lett kiszámolva.
Az afterburner meg annyit ír fps-nek amennyit a kártya kiszámolt, nem amennyit kiküldött a monitorra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest