- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. Gondoltam előfizetek a szolgáltatásra, de nézem nem lehet sehol se törölni a kártya adataimat?
-
half333
őstag
Üdv! Most próbáltam ki ezt a szolgáltatást. Az lenne a problémám hogy a demo játékokon kivűl semmi más nem indul el. Free verziót próbálgatom és miután elinditom a játékot (steam,ubisoft,epic games) csak az adott oldalra dob és a library-be rakja a játékot de onnan csak miután megvenném inditaná el. Nem ugy volt h ingyen is lehet játszani?
-
Sziasztok!
Eros router is ajanlott es gfn-hez? Kiprobaltam a gigabites netemmel es par masodpercenkent doccent egy jo nagyot… En a routerre gyanakodtam hogy nem tetszik neki a stream de lehet hogy a gfn-ben van a hiba. Szerintetek? -
wassabi11
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond, meg vásároltam a now-ot fornitet elindítom fel teszem max grafikára és akad a játék és pixeles a kép, vagy szimplán ennyire ratyi az nvidia now? (Pc)
Nektek mi a tapasztalatotok? -
Richike
újonc
Sziasztok ! Kiszeretném próbálni a NOW-t letöltöttem az appot pcre de bejelentkezésnél azt írja hogy nyitva van valami bejelentkezési böngésző ablak és nem tudok beloginolni sehogy
mi lehet a gond ?
-
ElZoz
csendes tag
Próbáltam, egyszerűen arról van szó, hogy más a kép, persze a 2070 után csodálkoztam is volna, ha ugyanazt visszakapom. Amennyit játszom, és amennyibe kerül, tökéletes. Valakinek sikerült Android eszközre csatlakoztatott bluetooth klaviatúrával és egérrel működésre bírnia?
Kontrollert keres, és sajnos a klaviatúrát nem látja. -
ElZoz
csendes tag
Sziasztok, kipróbáltam ezt a dolgot. Teljesen jól használható, főleg úgy, hogy kb. heti egy órát játszom. Viszont nálatok is opálos a grafika és sötét? Előfizettem, hogy meglegyen a fullHD, de ez nem változott. A sebességgel nincs gond, szépen viszi a Tomb Raidert is.
-
Marcoo017
csendes tag
Valaki játszik ezen kívül az Ark-al?
Nyelvel hogyan lehet átállítani magyarról angolra, illetve modokkal nem is játszható a játék? -
Zsoxx
senior tag
Érdekes, hogy free accountnál néha, amikor már csak 100 ember van előttem, elindul a játék.
-
Roland861010
veterán
Rendesek az Nvidianal újra meg hosszabbítottam az előfizetést. Erre a mai nap helyett át rakták a számlázást 18-ára.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Roland861010 #316 üzenetére
Aki eddig is havi előfizetéses volt, az ezután is az marad.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Na nálam sem lehetett 1 hónapra előfizetni de megoldottam
Vissza minősítettem az előfizetést free-re majd rá néztem újra és megint lehet 1 havira! -
Zsoxx
senior tag
Próbálta már valaki a Far Cry 5 Arcade editorát GFN alatt?
"Starting the Arcade Editor will close the main game... " blabla
Aztán bezárja a játékot és visszajön a Now főképernyője a játékokkal. És semmi több. Szóval ez sem működik (ahogy a FC4 editora sem). -
Szajo
őstag
A rockstar játékai teljesen ki lettek véve a "kínálatból"?
Csak mert elő fizetnék RDR2 miatt, láttam is róla Geforce Now videókat youtubeon de most olvasom, hogy nincs már geforce now-on...
Stadia-n meg újra meg kellene vegyem.... -
Frod
addikt
Van elvileg sima havi előfizetés is, de most a hivatalos oldal is azt írja, hogy jelenleg kizárólag az ingyenes, és a 6 hónapos opció él.
És igen, az 27.45, és egyszerre kell fizetni.
Szerintem várj egy pár napot vele, hátha lesz újra egy hónapos opció. -
Zsoxx
senior tag
"GeForce NOW is currently at capacity in your region. As a result, we are not accepting sign-ups for Founders memberships at this time. You can sign-up to be notified when more capacity becomes available in your region. Free Memberships are still available, but please note that queue times will be extended during peak hours."
Pedig ha rámegyek az upgrade-re, bejön a kártyás fizetési oldal. Ezt a 27.45 eurót egyben kell kifizetni?
-
Zsoxx
senior tag
A Steam bejelentkezésnél a jelszó megjegyzése működik valakinek?
-
hunluigi
senior tag
válasz
RedSwallow #301 üzenetére
Csak érdekesség képpen, én pl. egy samsung S20-al játszom DeX-en. Hibátlanul mennek a nagy címek is (már ha túlterhelés miatt nem csinálják magukat össze a gfn szerverek ugye).
-
GoTReX
őstag
Szuper, most csatlakoztatom a Steamhez. Még egy kérdés: Originnel is megy? Mert az Originen lévő játékoknál éreztem igazán hogy már kell egy gép frissítés vagy belevágni a Stream gamingbe. StarWars Battlefrontal 2-vel szeretném kipróbálni, ami meg is van, aztán ha jó akkor nyitott a kapu a Battlefieldek felé
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a témában. Nekem egy nem olyan rossz i5 gépem van,de már érezhetőek a határai. Jól tudom hogy ingyenes változata is van próbaképpen(1óra folyamatos játszás) a Geforce Now-nak és tud a meglépő Steam játékaimat használni?
-
RedSwallow
tag
Üdv! Milyen hardvert ajánlanátok most kifejezetten Geforce Now és Stadia alá, lehetőleg hosszú távra? Lehet médiabox, pc, akármi, TV-re kötve HDMI-vel. Az ár fontos tényező és az is, hogy egyes játékok jellege miatt kezelnie kell egeret és billentyűzetet is. A használt hardver most nem opció, de az nem baj ha csak ünnepek után lesz elérhető.
-
kopidoo
senior tag
Nem tudok prémiumot venni mert jön a "payment failed" üzenet.
Rohadt jó... -
Frod
addikt
válasz
Roland861010 #297 üzenetére
Igen, pont amiatt gondolkodom rajta, de nem most tervezem venni, várok tavaszig míg kész lesz a játék.
Erre gondoltál, hogy nem éri meg emiatt, vagy rosszul viszi? -
htc07
addikt
Ez mindenhol így van, vagy fizetsz (havi 2000 forintot?), vagy vársz a sorodra. Szerintem nem olyan nagy érvágás, ha tényleg szeretnéd kipróbálni, mit tud a rendszer, nem csak a gagyi beállításokkal.
Egyébként csúcsidőben valami nem oké a southeast-el sem, úgyhogy ez fun-nak jó, de számomra nem élvezhető alternatíva egyelőre.
Stadia-t még kipróbálnám szívesen, de az meg nem elérhető itthon.
-
Frod
addikt
Harmadik napja képtelen vagyok kipróbálni a szolgáltatást.
Hogy akarják így, hogy bárkiből aztán később fizető felhasználó legyen?
Vagy nincs hely egyáltalán, vagy 300+ -os várólista van... -
Roland861010
veterán
válasz
bagyulajuve #289 üzenetére
Este megnézem!
Amit nem tudom, hogy lehetne megoldani az a széteső betűk.
Szét esik a gog-os bejelentkezéskor is és a játékban is.
De csak az apró betűk maga a játékban a felírat hibátlan.Igaz a monitor csak 15' meg HD felbontású ...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Roland861010 #288 üzenetére
már van
most toltam 1 órát -
Roland861010
veterán
válasz
bagyulajuve #287 üzenetére
Remélem azért ezt megoldják...
Mert azért érkezett javítás a 1.04-ben . -
bagyulajuve
addikt
válasz
Roland861010 #286 üzenetére
ez próbáltam ki csak egy pillanatra, nem tudtam folytatni azt, amit a gépen mentettem el, ahol már 1.04 van
-
Roland861010
veterán
Már csak egy bajom van a nowval...nem kapta meg a játék a legújabb frissítést...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Roland861010 #282 üzenetére
most délután viszont jól ment
-
Urguru
aktív tag
válasz
Roland861010 #283 üzenetére
-
Roland861010
veterán
Helló
Csináltam egy kis videót : Cyberpunk 2077® a GeForce NOW I A kezdetek I Céges (Corpo) -
Roland861010
veterán
válasz
bagyulajuve #281 üzenetére
Na ez szomorú....
Nekem telekomos 1000-es netem van a feltöltés gyenge ...mert nem optika..!
De ide inkább letöltés kell...R6-ot próbáltam ott ultra fix 60fps és 1ms...
Bíztam benne hogy ez is jó lesz.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Roland861010 #280 üzenetére
sokára csatlakozott nekem és tiszta homály volt
speedtest szerint nálam:
ping 6 ms; DL: 836 Mb/s; UL: 274 Mb/s
ami legalább kiderült, hogy ott folytattam, ahol abbahagytam nem streamelve -
Urguru
aktív tag
válasz
Roland861010 #274 üzenetére
Próbáld meg fixre rakni a servert nekem EU Central 4-en van és nem tapasztaltam ma sem várakozást.
EU West - London, England
EU Northwest - Stockholm, Sweden
EU Central 2 - Amsterdam, Netherlands
EU Central 3 - Frankfurt, Germany
EU Central 4 - Paris, FranceA németet ajánlom , de nekem a francia jött be.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Roland861010 #277 üzenetére
hát proci+ram nálam sem túl friss
-
Roland861010
veterán
válasz
bagyulajuve #276 üzenetére
Az a baj nekem egész régi és ocsak gépem van.. a vega 8 nem bírja..
-
bagyulajuve
addikt
válasz
én is, de akkor meg sem próbálom, játszom így akkor, nem a legszebb, kicsit akad is néha, de ez van - majd ha kevésbé lesz leterhelt ránézek
-
Sify
senior tag
válasz
Ha előfizettél a prémiumra azonnal él.
Viszont a CP miatt most nagyon leterhelt a rendszer. Redditen leirtak alapján, valaki órákat vár. Nem nagyon bírja a rendszer. -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Előfizettem a nowra hogy ne kelljen várakozni...de tegnap délután semmit nem tudtam játszani mert folyamatosan azt írta elérte a maximum felhasználót a régió...
Még jó hogy nem vettem meg a Cyberpunkot ...pedig direkt ez miatt fizettem elő..
Amúgy van valamennyi idő a frissítésnek hogy prémium vagyok!?
-
skedek187
újonc
Sziasztok! Én kipróbáltam és elő is fizetnék rá. Egy kérdésem lenne a mentett állásaimat tudom ott használni? Én egy játéknál használom a transport fever 2,de ott vannak modok,amiket a hdd-ről olvas be és,ha nem látja ,nem indítja el a mentett állásaimat. Ilyenkor mi a helyzet? Köszi a válaszokat!
-
Sify
senior tag
Jelenleg 1080p a max felbontás.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Próbáltam most now-on nyomni 1 játékot.De nem engedi full hdnál nagyobb felbontáson játszani.
Pedig elvileg lehetséges,ahogy néztem most 1 nowos videón.Bár elvileg 1080p a maximum,van ahol meg azt látom :S
Beállításokban sajnos nem találok sehol ilyesmit. -
Urguru
aktív tag
válasz
bagyulajuve #266 üzenetére
Nekem ez tetszett és játszható geforce now-on Frostpunk .
-
bagyulajuve
addikt
melyik játék az ami most RT-es és kipróbálható?
epic-em nincs, csak steam+gog+MS - de úgy tudom csak Epic és Steam játékok mennek egyelőre geforce now-val -
Urguru
aktív tag
Ha érdekel esetleg valakit , az RTX 30 kártyák mellé 1 éves tagságot adnak , 15 - 25 dollár körül adják. Ennyiért igen jó ajánlat. Max 1 db-ot lehet beváltani , ha jól tudom.
-
Urguru
aktív tag
Nem tudja valaki , hogy a Control Ultimate Edition ( Epices verziója) használható? (A Geforce Now listában csak a simát mutatja Epicen)
-
hunluigi
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #260 üzenetére
Paypal mögé rakott Revolut kártyával fizetem. Nálam semmi gond vele.
-
Sziasztok!
Másnak is volt problémája a Geforce Now előfizetéssel? Paypal-ról és bankkártyával történő fizetéskor is hibát dob.
An unexpected error happened trying to fulfill your request. Please try again later
-
trobi28
addikt
Még csak ismerkedek a GeForce Now-al, így elnézést a láma kérdésért.
Egy MAC-el használnám, feltettem a Steam programját is.
Megvásároltam a Half Life sorozatot, azzal hibátlanul tudok játszani. Vásároltam egy autós szimulátort, Project Cars 2-őt, de nem tudom elindítani. azt írja, hogy indítsam a Now-ból, de onnan nem tudom indítani, mert nincs a kezdőoldal gyűjteményében. Oda hogy lehet betenni? -
Sify
senior tag
Death Stranding elérhető mind steam / epic store változatban. Nekem steames van meg (magyar felirat van benne) rendesen működik. A játék maga meg nagyon jó!
-
wjbhbdux
veterán
31-én sok játék el fog tűnni, mert akkortól a fejlesztő / kiadó kell hogy rábólintson a szolgáltatásban részvételre, nem az Nvidia fogja önkényesen streamelni a játékaikat. Elvileg több mint 2000 játék marad.
-
lappa86
aktív tag
Nekem most lett elegem ebből a fostalicskából.
Konkrétan három játékom játszhatatlan (ETS2, ATS, Witcher3), mert nem tölt be minden DLC-t, anélkül meg a játékmentéseim nem működnek.
Az még hagyján, hogy egyre több játék tűnik el róla, de ha a meglévőkkel sem lehet játszani, akkor az nem szolgáltatás. -
gyimger
őstag
válasz
nincsnév007 #251 üzenetére
Tudtommal modokat nem támogat, hiszen nem a Te fájljaidat indítja a GFN, hanem a saját adatbázisából egy előre telepítettet. De cáfoljatok meg, ha nem így lenne.
-
válasz
nincsnév007 #249 üzenetére
nem lehet most előfizeti a kialakult helyzet miatt, csak free verzió van.
-
Croft-21
őstag
Gondoltam ma én is előfizetek a GF nowra, hát a honlap szerint: sold out
Maradtam az ingyenes verziónál, játszanék az AC Black Flaggel, Originsel, előtted álló játékosok: 497
Hát reggel lenne, mire én ezt a sort kivárnàm... -
SH4D0W2011
őstag
Tegnap update-elt a GF Now, azóta folyamatosan kifagy játék indítás közben/után. Nálatok működik normálisan?
-
Sify
senior tag
Mai napi újdonságok:
Comanche
Counter-Strike: Condition Zero
Dreadlands
Gujian3
Dungeon Defenders II
Path of Exile
Ring of Elysium -
Sify
senior tag
Tegnapi napi újdonságok:
Conglomerate 451
Heroes & Generals
Kingdom Come Deliverance (Epic Games Store)
Richman10
Titan Quest Anniversary Edition
Victoria II
Wolfenstein: Youngblood (Germany) -
gproject
aktív tag
-
Sify
senior tag
Tegnapi napon ezek a játékok érkeztek:
Dead or Alive 6
Deadliest Catch: The Game
Dungeon Defenders: Awakened
Nioh Complete Edition
Romance of the Three Kingdoms XIV -
p a s s e r
őstag
az lenne a kérdésem, hogy a geforce now-n keresztül futtatott steames játékoknál hogy lehet életet lehelni a steam controllerbe? nem is érzékeli a játék a létezését...
-
hepol
csendes tag
válasz
BoneDragon #235 üzenetére
Már kezdtem örülni, de mégse sikerült. Nem jött vissza mindegyik.
-
BoneDragon
veterán
Bandai Namco játékok visszatértek. Na haladunk, jöhet a többi.
-
hepol
csendes tag
válasz
SH4D0W2011 #233 üzenetére
sorry, szar poén volt
-
BoneDragon
veterán
válasz
p a s s e r #230 üzenetére
Passz, miota atalitottam egyenire a streamet azota nem talalkoztam ilyennel.
-
p a s s e r
őstag
arra vajon mi lehet a megoldás, hogy nagyon zajos a kép? vagy ennyire ronggyá tömörítik a képet küldés előtt?
founders (fizetős), a netet beállítottam egyénire, minden maxon, teszten is szuperül teljesítem az ajánlott szintet... (gigabites optikai, a routert is kábellel használom...)
(néha még játék közben is kiírja, hogy gyengül a kapcsolat... szerverválasztás automatikus...)
kösz, ha tudtok valami infót! -
Prof
addikt
válasz
SH4D0W2011 #226 üzenetére
Arra, hogy csinalsz egy facebook/whatsup akarmi csoportot es akar berbe is adhatod, megoszthatod az osszes jatekod. lopott steam /egyeb accot jatekokkal es total ingyen jatszhat vele akarki. Zero hardver es szoftver befektetessel.
Es akkor meg nem beszeltunk a jatekok technikai tamogatasarol sem. -
törölt tag
Ez megéri mobilon 4g vagy 5g vel elfogadható a sebesség?
-
SH4D0W2011
őstag
Az utolsó mondatoddal mire gondolszl? A NOW-val tudtommal csak azokkal a játékokkal játszhatsz, amik megvannak.
Egyébként ahogy írtam is, ennek az összefogás lenne a lényege, nem egymás szivatása kiadók és a szolgáltatók között. Ha van egy játék, amit tudok használni a meglévő szolgáltatásommal, akkor azért hajlandó leszek pénzt adni, ami jó a kiadónak. De igaz ez fordítva is, arra a szolgáltatásra fogok előfizetni, amelyiknek az erőforrásával játszhatok azzal a játékkal, amivel akarok. -
Prof
addikt
válasz
SH4D0W2011 #223 üzenetére
A Stadia kulon platform aki eladja a jatekokat, nana hogy 'nem indul be' ugy, mint ha csak egy virutalis pcn futtatod a felhasznaloknak mar regen eladott jatekokat... teljesen mas a 2 szolgaltatas.
A kiadok visszakozasabol egyertelmu, hogy eleg partizan proba akcio ez nvidia reszrol es nincs joguk 'terjeszteni' a jatekokat.
Amugy meg egy loginnal barki ingyen jatszhat barhol tobbezer dollarnyi jatekkal amit nem vett meg , nem eppen az amit a kiadok szeretnek. -
gyimger
őstag
válasz
SH4D0W2011 #223 üzenetére
De ha mégis egymás torkának esnének a szolgáltatók, mint a TV-s piacban teszik, akkor folytatjuk tovább ott, ahol a megjelenésük előtt voltunk.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
wjbhbdux #222 üzenetére
Na ezt nem tudom, ahogy hallom, a Stadia eléggé nyüglődik, a többit meg nem igazán ismerem. De nem is csak feltétlenül a NOW-ra gondolok ezzel a cloud gaming felé nyitással a kiadók részéről, lehet bármelyik, egy jó megállapodással jól járhat a szolgáltató és a kiadók is. De amúgy szerintem is olyasmi lesz, amire te gondolsz, egyre több szereplős lesz a piac, mi meg úgy járunk, mint lassan a filmes-sorozatos streaminggel, szóval csak mi nem járunk olyan jól. (Bár ez engem annyira nem érint már, most örülök nagyon, hogy gépvásárlás nélkül tudok újra Truck Sim-ezni, de a PC gaming már nem mozgat meg egy jó ideje.)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #221 üzenetére
Vagy szerződnek ehelyett a Stadiara, Xcloudra, Amazon induló szolgáltatására stb. Sajnos nem lesz az, hogy minden egy helyen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #219 üzenetére
1500 egy szép szám. Amíg nem nézed meg, hogy a Steamen éppen van 38863 játék, amiből 10*1500 hulladékot is össze lehet válogatni. Reméljük megbékélnek a nagyobb kiadókkal.
-
SH4D0W2011
őstag
Nagyon úgy néz ki...
Rettentő népszerű a GeForce Now, még több játék jön hamarosan
Egyébként néha visszatér a (#202)-ben leírt dolog, hogy valamiért hiányzónak látja a meglévő DLC-ket, ilyenkor eddig egy gép újraindítás segített.
-
Astor22
tag
Nagyon sajnálatos, szerintem előbb utóbb csőd lessz.
-
hepol
csendes tag
Egyenlőre elég gáz ami megy, most lehet megnézni milyen az amikor befuccsol a szolgáltatás és elvesznek a játékaid.
Tudom, hogy ez nem azt jelenti, mert nem megszünt, hanem elindult, de most van ott hogy vehetsz egy új gépet, ha akarsz játszani az új játékaiddal amiket emiatt megvettél.
-
Prof
addikt
válasz
wjbhbdux #213 üzenetére
Ahogy josolni lehetett szepen lassan beindul a cloud gaming haboru. Ez akar jo jel is lehet hosszutavon, mert a kiadok latnak benne penzt.
De az intiuciom azt sugja ha cloudban akar valaki jatszani a kedvenc jatekaival majd 10 fele szolgaltatasra kell feliratkoznia, aminek arabol mar megvesz egy gepet es azon jatszik... -
wjbhbdux
veterán
Bethesda is letiltitta a játékait
kivétel az RTX-es youngblood. [link]
-
csangabo
csendes tag
válasz
santiago7 #209 üzenetére
Hát elvileg Intelből a hd graphics 2000 a minimum, ami sajnos csak a 2. generációs Inteleknél jelent meg. Ettől függetlenül tehetsz vele egy próbát. Viszonylag gyorsan lejön és feltelepül a program, és ha nem működik, akkor azt már az elején jelzi.
Én gépen eddig csak a nagyszülőknél teszteltem a másodlagos gépemen. Ott a gtx 460-al nem ment (mint kiderült Nvdiából gtx 600-as széria a minimum).
-
santiago7
csendes tag
I3 1 gennel 8gb rám integrált VGA működne?
-
BoneDragon
veterán
Epic storeba ingyenes az AC Syndicate. Kliensbe hozzá lehet linkelni az Uplay accountot és így játszható Uplayen keresztűl.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #206 üzenetére
Akkor már inkább Shadow.
-
csangabo
csendes tag
Egyelőre jónak tűnik. Pont azon gondolkodtam, hogy összerakok egy mini itx-es buildet , ugyanis egy évre Angliába megyek és jó lenne egy olyan gép amit könnyű szállítani. Az egyetlen bajom az volt, hogy ilyen méretben összerakni egy jó gamer gépet nem olcsó mulatság, azonban így lehet hogy elég lesz egy r3 2200g-s mini itx-es build még a komolyabb címekhez is. Csak legyen rajta kellő mennyiségű játék, mert jelenleg a játékaim fele nincs is benne a rendszerben.
U.i.: Az amúgy csak nekem fura, hogy az AMD kártyáit elvileg támogatja a hd 3000-es szériától, az Nvidiánál viszont csak gtx 600-tól felfele?
-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok! Játszani szeretnék a programon keresztül az AC Odyssey-yel, a játék kifejezetten Steamen van meg, de Uplayben is indítható. Ha Now-on keresztül indítom, Uplay fiókba kell belépni, és kéri a játék aktiváló kódját.
Illetve a másik ilyen játék pedig a Shadow War, Xbox game pass keretein belül van meg, ezzel nem is fogok tudni így játszani, mivel itt is egyből a Steames játékot keresné, ami nincs meg ugye. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #202 üzenetére
Hmm, na ez fura. Megvettem a Road to the Black Sea DLC-t, és újra látja a többit is. Remélem nem fog ezzel vacakolni többet.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Most megjelenés után kipróbáltam újra én is a szolgáltatást, ma délelőtt remekül működött, elsőre. Miután visszaléptem a játékba (Euro Truck Simulator 2), hogy megnézzem, megmaradtak-e a beállítások, a mentés betöltésénél arra panaszkodik, hogy a mentésfájl hiányzó DLC adatokat tartalmaz, pedig ezek továbbra is megvannak. Nincs erre valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest