Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
VR-t támogatja?
-
slein
tag
Megvagyok elégedve ezzel a cuccal, már másfél éve használom..
Annyit fűznék hozzá, hogy akinek combosabb netje van, az egyéni beállításoknál húzza fel a csúszkát, ami megadja, hogy mennyi sávszélt foglaljon.
Nekem 500-as netből simán elvisz 50-60at, annak ellenére hogy asszem 25 a max talán. Viszont semmi akadás. Se hang se kép. -
noxon
őstag
válasz
Jack Oneill #80 üzenetére
Szia, kiegyensúlyozottban voltam én is.
A division 2 játékot próbáltam, de akár lehetne az AC odyssey is.
Ugye ezeknél bizonyos grafikai beállítások érvényesüléséhez újra kell inditani a játékot. Csakhogy utána ismét elfelejti belépeskor. -
mephi666
nagyúr
válasz
Jack Oneill #93 üzenetére
én most reggel próbáltam ki: ott a 2016-os doom, amit kaptam steam-re, viszont a gtx650 már kevés alá magas részletességgel és nem volt kedvem "döcögősen" játszani vele... (türelmes ember lettem: nem zavar, ha valamivel nem megjelenés után játszok azonnal... "majd ha lesz jó hw alá" ...és most egy új vga sokadlagos) most fogtam, kipróbáltam: ultra-n megy reccenés nélkül és így már a játékélmény is teljesen rendben van
gyerek mellett soha nincs 1 szabad órám, így ez a limit sem érint... a hozzám hasonlóknak teljesen jó alternatíva ez a szolgáltatás (20ms alatti pinggel 1 pillanatra nem tűnt fel, hogy nem a saját gépen futna a játék)
ui: ezzel a stadia-t akarják idő előtt kiherélni? ott van nvidia-nál a hw-oldal, steam-nél a sw... mindkettő elég komoly cég: összefogtak a gugli ellen, hogy mire kijön, senkit ne érdekeljen az ő szolgáltatásuk?
-
Jack Oneill
veterán
Eddig tetszik, de én a következőt vontam le. Akinek erős gépe van, annak nyilván felesleges. Viszont arra tökéletes, ha ki akarsz egy játékot próbálni, ami már rég volt a gépeden, de nem akarod telepíteni, csak pár napra kipróbálni picit, akkor ez tökéletes megoldás. Nem cseszteted a gépedet, nem arra települ, hanem távoli gépen történik minden. A gépeden lévő battlenet, origin, stb fiókodat sem zavarja meg, mert csak a távoli kliensen lesz rajta, a gépeden ha belépsz később, nem lesz benne, csak ha ott is hozzáadod. Szóval erre nagyon jó. Vagy ha ingyenes lesz egy játék egy darabig, ezzel a megoldással rá lehet nézni.
Nem rossz a válaszidő sem, de azért egy COD black ops4-ben nekem nehéz volt célozni, szaval azt inkább a saját gépemen fogom gyengébb grafikával játszani.
Én mindenkinek ajánlom ilyen célokra, főleg, mert ingyenes fiók is van, ahol 1 óra után csak be kell lépni újból a játékba és kész. Szerintem nagyon jó irány, sok embernek kedveznek ezzel, az a kérdés, milyen szigorítások és javítások lesznek később.
Negatívum még mégis, hogy nem jegyzi meg a játék a beállításaidat sajnos, mindig újra be kell állítani mindent. De ki lehet bírni. -
arn
félisten
Shielden probalom a freet... ez a varolista ordenare kamu. Belepek egy free jatekba, 499 varakozo, atlepek egy masikba, hat eppen ott is 499... utana meg porog le eleg gyorsan, de 10-20 percel osztokelnek, hogy fizess.
-
Rodi 4.80
senior tag
Szia!
Letöltötted a pc-s alkalmazást vagy csak böngészőből próbáltál belépni?
Nekem se ment míg le nem töltöttem az appot, utána minden oké volt.
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/download/ -
tkiraly
csendes tag
Sziasztok,
nekem nem sikerül belogolnom PC-n keresztül. Telón keresztül belép.
"We are unable to log you in at the moment. Try again later." Ezt kapom már tegnap óta.
Tűzfal beállítva. Adware/adblocker nincs.
Valaki találkozott ilyennel?Biprajit nem tudott sajnos segíteni. F.A.Q nem találtam semmit.
Customer Servicenél így áll:
I will have to escalate the case to the concerned team for further assistance -
Rodi 4.80
senior tag
Ma este kipróbáltam pár játékot a munkáslaptopomon (i5 5300U, 2,3GHz, 8GB ram, Intel HD5500) AC Origins very low-ban játszható, AC Odyssey ultran megy mint állat
, Watchdogs 2 szintén ultra, Far Cry 5 Arcade ultra..
1000/1000 net, 1920x1080, vsync on. -
BoneDragon
veterán
Nekem minden játékra azt írja a szerver elérte a játékosok számára a maximumot.
Akkor ezt sem próbálom ki..
-
sittes79
addikt
válasz
BusinessGuy #51 üzenetére
Akkor már csak olyan cucc kéne amivel a telót lehet csatlakoztatni xbox one controller re ilyen clip re gondolok vagy valami?
-
noxon
őstag
Sajnos nekem ez nagy csalódás.
Founders tagsággal próbáltam a Division 2 játékot PC-n.A kép életlen, elmosódott. A grafikai beállításokat nem jegyzi meg nálam. Újraindítás után ismét az alap médium beállítások fogadnak. HDR képernyőm mellett a HDR beállítást elfelejthetem.
Sajnos így kuka.
-
Jack Oneill
veterán
Eddig bejövős a dolog, de vannak kezdeti gyengeségek azért. Tetszik, hogy a nem lokálisan indul az egyéb kliens (steam, battlenet stb), hanem a távoli gépen, ergo, ha én pl egy olyan játékot szeretnék kipróbálni, ami nincs fent a gépemen, akkor nem kell a gépemen bajlódni, hanem a távoli gépen lépek be a steambe pl és ott jelenik meg a játék a könyvtárban.
-
Jack Oneill
veterán
Na pont most próbáltam ki azt
Letöltöd az appot, belépsz, regelsz, vagy meglévő fiókkal belépsz. Letöltéskor kiválasztod a típust, hogy ingyenes, vagy már rögtön fizetős. A könyvtárban hozzáadod a létező játékodat, ami a mentéseket szinkronizálja, lévén, hogy a távoli gépen szintén belép a battlenet fiókba, tehát a mentések meglesznek. Egy rövid várakozás volt csak, kb 2 perc és már elindult a játék. Grafikát maxra lehet tenni, teljesen rendben van. Egyelőre még érezni, hogy távoli gép, tehát a COD pörgős meccseiben még szokni kell, hogy úgymond nem rögtön reagál, de ez hálózattól is függ, gondolom.
Később a játékot indíthatod bárhonnan, gépedről, saját beállításaiddal, vagy távoli szerverről is. -
Astor22
tag
Pl ha nekem meg van vásárolva, az új call of duty akkor hogy tudom a geforce now al elindítani?
-
D013
aktív tag
válasz
Ivy.4.Ever #71 üzenetére
https://www.gfnlist.com/
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #71 üzenetére
,,A GeForce Now által támogatott játékok teljes listája nem áll rendelkezésre, az érdeklődők a szolgáltatás webhelyén lévő keresővel tudják megnézni, hogy a számukra fontos címekkel kompatibilis-e."
Sajna csak az van. -
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Jack Oneill #70 üzenetére
Ha neked megvan megköszönném, ha elküldöd. Én csak egy search barig jutottam ahova egyesével kell keresgélnem ami engem érdekel. Hadd ne kelljen mind az állítólagos ezret egyenként kibogarásznom.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #68 üzenetére
Ott a lista a neten és rá is kereshtesz, mely játékok elérhetőnek. Kb 1000
Amugy az elofizeterol én azt hallottam, nem 60 egy összegben, hanem fix 1 évre kötelezően havi 5 euró körül.
Azt írta valaki, hogy meglesznek a játék mentesek, amikkel korábban a gépen játszottam. És ha kesobb törlöm ezt a szolgáltatás, a gépen lévő játék is követi menteseket?
-
válasz
Ivy.4.Ever #68 üzenetére
talán a cikket olvasd el. Ez nem játék szolgáltatás, hanem hardver...
-
Ivy.4.Ever
őstag
Egy lista jól jönne mivel lehet játszani, de úgy látszik ezt titok övezi
Csak mert az ingyenes demókat nem játsza le, azért venni játékot 30-50 euróért hogy "megpróbáljam" meg nem fogok.
-
D013
aktív tag
Azt hiszem most egyben ki kell fizetni egész évre, ami 60 eur
-
Jack Oneill
veterán
Amúgy ez a havidíj, magától levonodik mindig, vagy nekem kell befizetni, ha lejar? Jobb szeretném mindig én befizetni.
-
D013
aktív tag
válasz
Jack Oneill #60 üzenetére
sajnos a reddit-et olvasgatva az még nem kiforrott. Van olyan játék ami instant indul, nekem pl a Shadow of War ilyen volt. Valamelyiknél 1-szer letölt és többé nem kell, valahol pedig mindig elkezd leszedni adatot.
-
Jack Oneill
veterán
Bocsassatok meg, de még mindig buta vagyok. Most akkor kell telepíteni játékot vagy nem? Két eset van nálam. Pl battle net fiók 5 játék, de csak 2 van most a gépemen. Ami most 2 játék fent van, elinditom nowrol, oké, sőt torolhetem is a gépről ezek szerint, persze még nem törlöm, hátha nem jönnek be a szamitasokat és maradok a gépi verziónál. És amik nincsenek telepítve, le kell tölteni vagy csak elinditom nowrol?
Bocsi, csak soká leszek gépnél, hogy végre kiprobalhassam.
Steamen is hasonló a helyzet. Nincs most hely a gépemen, de megvettem anno a PUBG-t. Ha játszani szeretnék vele, le kell töltenem vagy elég csak felrakni a steamet, be lépni és látja a now a könyvtáramat? -
Jack Oneill
veterán
A szerveren lévő játékok mindig a legfrisebbek? Úgy, mint a saját gépen, ha jön update, ott is jön?
-
AeSDé Team
őstag
Remélem lesz Linux kliens is, sok felhasználó életén könnyítene.
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Jack Oneill #52 üzenetére
Stream gaming sokmindenre jó, de online multira pont abszolút nem.
Még otthoni gigabites hálózaton streamelve is érezhető az input lag.
Singleplayerre viszont korrekt. -
paprobert
őstag
válasz
Jack Oneill #52 üzenetére
Próbáld ki, és utána mondd ezt. Nem a framerate és nem a felbontás a baja.
Én tegnap teszteltem, CS:GO-ban nem lehet meglőni ugyanazt ugyanúgy, ahogy kellene. Ahhoz nem elég jó a válaszideje.Ha egy kicsit is jó vagy a játékban, biztosan nem fogod ezzel játszani, mert csak frusztrációt okoz.
Viszont egy GTA kaliberű singleplayer játékban már vállalható a célzás. -
BusinessGuy
őstag
Ha telefonhoz vagy tablethez kerestek controllert, xbox one (v2, a sliim után kiadott mert abban van BT) controller. A gf natívan azt támogatja akárcsak shielddel. Esetleg ps4 bt controllere de az pár játékban kevésbé támogatott.
Az ilyen ipega és egyéb kíínai fosokat felejtsétek el,egytől egyig kuka minőségre pláne analógokra. Végigjártam a legtöbbet netes tapasztalatokra vagy személyesre építve, lévén sok utazás miatt moonlight-al szoktam tableten játszani, meg sem közelítik a két konzol gamepadját. Ha rákerestek és nem a fizetett véglényinfluenszerek csodás tesztjeit nézitek, például ipega egytől egyig analóggal deadzone problémás amitől egy fos a legprémiumabb modelljük is...Now-t még nem próbáltam, de mindenképp pozitív hogy a megvett játékokat nem saját szarhoz kötik mint a Stadia, hanem ha kell otthon a saját gépemen is tolhatom jobb minőségben. Utazásra, havernál tolva kiváló lehet akárcsak a moonlightozás, viszont legalább nem kell az otthoni gépemet futtatni hozzá...
5 euro ezért semmi, pláne ha a minőség is jó. -
arn
félisten
válasz
Dr. Akula #41 üzenetére
En ilyet nem mondtam, csak mivel a rendszer fel van keszitve ra, eleg akkor bekapcsolni, ha nem egy retegigeny lesz. Amugy mi a francnak gyilkolnak a sajat szervereiket feleslegesen? Aki 4k nelkul nem tud jatszani, az nem egy lagos, videotomoritett platformot fog valasztani.
-
Prof
addikt
Zsenialis reklamfogas Nvidia-tol.
1. Beleronditanak az AMD konzol, Stadia business-ebe.
2. Reklamozzak a sajat markajukat sokfele platformon, eszkozon ahol amugy nincsenek jelen. (pl. Apple)
3. Ingyenes proba reven az igazi celcsoportot (gyerekek, sajat kereset nelkul) bevonzakEleg jo ahhoz, hogy sokan adjakan neki eselyt, es eleg rossz ahhoz, hogy akinek van penze az nem fog vele szenvedni vesz egy gepet Geforce GPUval.
Bar szerintem annak vannak vasarolt jatekai akinek van hozza gepe is hogy jatszon veluk.Itt jon be az igazi beetetes a sok nepszero F2P online jatek ala Fortnite. Ezzel marcika tud jatszani ingyen a szutyok gepen 1 filler koltese nelkul, letoltes nelkul. Ergo minden ami ingyenes jatek es tamogatott azt ezen fogjak kiprobalni ha tehetik.
Szerintem nagyon hamar elerik majd a limitet olyan nepszeru lesz nagy sorok lesznek.
Marcika sirni fog, hogy sorok vannak es apuci vegyen neki Geforcos PC-t amin rendesen tud jatszani, de mar ra lesz szoktatva adott jatekokra, nem csak streameket es videokat nez rola hanem ki is probalta. -
Yodafon
őstag
Az oké h full hd / 60 fps de milyen grafikai beállítások mellett? Ultra vagy low?
-
hepol
csendes tag
Annyi, hogyha konzolt veszel 182ért játékok nélkül akkor legalább 96 értékelhető játékod lesz 4 év után. Xbox-nál se lehet nagyon panaszkodni ha csupaszon veszed mert az előfizetése mellett kismillió játékod lesz.
Geforce now-ra végülis nem kell fizetni semmit. Sok esetben elég az egy órás limit. Az tény, hogy nem annyi, hogy visszalépsz és játszol másik gépen, mert ha olyan lesz később is, mint most, akkor sorrba állít új gépre ami egy 10 perc. Mint régen a wow-ban.
Ezt én is csak azért írom, mert szerintem sem lehet ezeket összehasonlítani. Mindig változnak a dolgok ez meg még szinte el sem indult. Viszont egy előnye van a dolognak az tuti. Steam accountot kölcsön lehet kérni.
Jack Oneill: Letörölheted persze, a szerverükön elérhető játékok vagy egyből elindulnak vagy "letöltöd" ami vicces, mert kb 60 gigát leszed pár másodperc alatt és a telepítés is kattintásokba mérhető. (Ezek csak saját tapasztalatok lehet másnál nem ilyen ideális)
-
Noukoum
veterán
Hát oké, csak ezt kihagytad a abból a hozzászólásból így már majdnem olcsóbb a konzol.. De csak majdnem
Kezdjük azzal hogy pc-t és konzolt sosem bölcs dolog összehasonlítani, nyilván nem célom a cicaharc elindítása.Egy 1080p60fps konzol megvásárlása már több pénzbe kerül mint ez az előfizetés 4évre.
Vegyük az olcsóbbat a korrektség kedvéért (ps4 pro), ez egy olyan helyen ahonnan én megvenném 110e forint, olyan hely ahol az átlagember megvenné pedig minimum 130-140e forint.
Ugyenez xbox one x-nél 130, és a “jobb” helyeken ennél is több.De van egy konzolunk 110e forintért (ami ugye nem 4évig garanciás, ráadásul kitudja meddig fogja elfuttatni a játékokat a jelenlegi grafikai részletességgel 1080p-ben? na mind1)
Na de még mielőtt leülnénk játszani szükségünk van online játékra mert manapság anélkül nincs élet. Ez a ps oldaláról ha jól láttam 18e forint, ami 4évre 72e forint (majdnem annyi mint 4évre az nvidia megoldása)De ugye venni kell játékokat is. Én nem vagyok szakértő, úgy szoktam látni hogy egy adott játék kb 2e forintal drágább mint pc-n de nyugodtan kilehet javítani.
Azonban nem mindegy hogy 2db játékot vesz az illető, vagy pedig 20db játékot, ne adj isten 100db-ot (na az szerintem úgy is megveszi a konzolt/gamerpc-t)És ennyi. A több aprósággal nem foglalkoztam egyik oldalon sem pedig lenne bőven, de szerintem így korrekt az összemérés.
Végeredmény: A konzol 182e forint, játékok nélkül. Azok árát mindenki kitudja számolni, szerintem aki szokott játszani napi több mint 1 órát annak minimum kell 10 játék 4évre, persze ez abszolút szubjektív.
Zárójel a zárójelben igen a konzolt eltudod adni, ha nem romlik el, viszont ennek az áràt inkább nem számolnám ki. Szerintem még úgysem adná ki a matek. Zárójel s zárójelben bezárva.
-
GreatL
őstag
Mentem vele egy kört... ha már nem fognak játékos videokártyákat gyártani akkor az utolsót használom ami lesz, utána pedig hagyom a francba az egészet.
-
Jack Oneill
veterán
Hali mindenkinek!
Engem két dolog érdekel ezzel kapcsolatban.
1. A már meglevő jatekaimmal mi lesz, amik itt is támogatottak? Ha elérhető, a gépről torolhetem?
2. Az újonnan beszerzést játékok hol tarolodnak fizikailag? Vagy egyáltalán nem kell letolteni semmit? -
D013
aktív tag
itthon teszteltem még ingyenessel két laptopon. Az egyik a feleségemé i3-7100U meg 8 gb ram fullHD-ban ment a Shadow of War meg a War thunder szépen alig volt érzékelhető késletetés. Utána bevetettem az ősrégi Fujimat, ez azért is érdekes mert a minimum elvárt gépigénynél fel van tűntetve a DX11 kompatibilis GPU, ezzel szemben a Shadow of War elindult gyönyörűen, 1366-os felbontáson egy GT240M-el (DIrectX 10.1), ezenkívül ennek a Wifi vevője is csak 2.4Ghz-s.
-
hepol
csendes tag
válasz
hackeeeee #26 üzenetére
De ha nem tetszik, hogy fizetsz, akkor miért kivánod hogy ne legyen ingyenes változat?
Egyébként korlátozás nélkül sem teljesen igaz, bár a 6 óra elég sok.
Engem csak az zavar, hogy több100as sor van, persze ez az ingyenes része és az egész most kezdődött. Kicsit zavar a dolog, mert jópár játékot emiatt vettem meg. A shadow of the tomb raiderrel pl már nem tudok játszani, hiába van meg... -
Astor22
tag
Én gép építés előtt állok, viszont elgondolkodtatam hogy nem fejlesztek. Mivel napi 2-3 órát játszom, nekem jó alternatíva lenne ez, kicsit bizonytalan vagyok pl hogy egy Cod multyiba mennyire lenne zavaró a késés.
-
válasz
hackeeeee #26 üzenetére
Ugyan az hogy videokártyát veszel, gépet fejlesztesz, hogy játszani tudj a játékaiddal.Magával a Steam előfizetéssel nem tudsz játszani
Annyiban korrektek, hogy van / lesz ingyenes játék hozzá illetve kedvezményes is,most is több cím 75% akcióban van GF nowon keresztül.Az új Wolfi és Cuphead ha jól láttam.Ezekkel az éves 60 eurot azért le lehet tudni.Most 3 hónap ajándék után a játékok lesznek. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem ebben csak az nem tetszik, hogy fizessek azert, hogy korlátozás nélkül hozzaferjek ahhoz amit mar kifizettem. Értem, hogy ez egy szolgáltatás, de akkor is.. akkor inkább ne lenne ingyenes változat. 60 perc..
-
en meg szepen betarazok magamnak, par pct, es oregkoromra elleszek a jo oreg regi vasakkal es jatekokkal
Ez pont olyan, mint amit kollégám mesélt, hogy az egyik ismerőse vett rengeteg wolfram szálas izzót ( értsd: több százat), mert a LED-es nem világít annyira, és ezeket meg már nem fogja tudni megvenni. -
arn
félisten
arrol nem is beszelve, hogy a videocsomagolas miatt sose lesz olyan, mint a nativ. aki ilyeneken akad fenn, annak nem ez valo, az maradjon a dedikalt gepnel. szvsz azert szep technologiailag, hogy egy ratyi hwen is igy tudsz jatszani.
ha bejon a gyartoknak, akkor a hwgyartok legnagyobb resze mehet a konzumer piac helyett a szerverpiacra, mert majd elleszunk egy tabletszintu hwel.
en meg szepen betarazok magamnak, par pct, es oregkoromra elleszek a jo oreg regi vasakkal es jatekokkal
-
SidCorky
őstag
válasz
Alogonomus #17 üzenetére
Szerintem azoknál a játékoknál/játékos szintnél, ahol számít, hogy 60 vagy 75/144 Hz, ott már zavaró az a késés, ami egy ilyen szolgáltatásnál van, teljesen felesleges "pazarolni" az erőforrást.
Szerk.: arn megelőzött
-
arn
félisten
válasz
Alogonomus #17 üzenetére
szvsz kb annyira van elterjedve a 60+ fps kijelzo mint a 4k...
amugy ilyen lag mellett szvsz reszletkerdes.
-
hepol
csendes tag
Nekem úgy tűnik, hogy béta alatt jobban működött, mint most élesben. Akkor még négy órát engedtek 4k-ban játszani.
De meg is értem az egészet, hiszen hogyha lehetne játszani nagyobb felbontásban annál jobban bosszantaná az embereket hogy nem jön a teljes minőség.
Arra kiváncsi lennék, hogy hány ember szabadult rá most a szolgáltalásra. Mondjuk én is letéptem a kezüket mikor nyujtották a kisujjukat. Megértem ezt a nagy korlátot! -
Alogonomus
őstag
andor80: [link]
Nem a felbontás a komoly gond, mert még bőven az 1080p a jellemző monitorfelbontás, bár a 1440p feljövőben van, főleg tőlünk nyugatabbra. Igazán a 60 fps-t nem értem, mert legalább 75 Hz megvan a legtöbb 1080p monitornál, de a 144 Hz sem annyira ritka már. A szigorú limitet nem értem, hogy még a fizetős réteg sem kaphat folyamatosabb képet magasabb sávszélesség mellett, de még a sima előfizetési díjon felül opciós extra ráfizetésért sem.
-
arn
félisten
szvsz sem eri meg a kemeny 2% userert 4x eroforrast beleolni vmibe. barmikor megtehetik ezt a lepcsot a jovoben. ez nem a hardcore jatekosoknak szol.
1024 x 768
0.45%
0.00%1280 x 1024
1.59%
+0.07%1280 x 720
0.35%
-0.01%1280 x 800
0.58%
-0.04%1360 x 768
1.67%
+0.08%1366 x 768
10.34%
-0.24%1440 x 900
3.11%
+0.14%1600 x 900
2.87%
+0.07%1680 x 1050
2.25%
+0.14%1920 x 1080
64.41%
-0.53%1920 x 1200
0.85%
0.00%2560 x 1440
5.86%
-0.04%2560 x 1080
1.11%
+0.04%3440 x 1440
0.74%
+0.09%3840 x 2160
1.97%
+0.13% -
andor80
senior tag
válasz
Alogonomus #2 üzenetére
Az emberek 70% 60 fps,,60hz ,FHD melett játszok még ma 2020 ban is... tök oké az
-
D013
aktív tag
Szerintem az is szól a konzollal szemben (bár az új generációval szemben nem biztos, de azok meg drágábbak lesznek) hogy most a limit bár 1080p 60 fps, de ez tuti fog a jövőben bővülni. Továbbá magaddal viheted egy lepukkant laptopon, vagy telefonon, kontrollerrel. Kipróbáltam mobilnettel, 4g, a Destiny 2-őt telóról, érdekes volt látni, persze orbitális lag.
-
arn
félisten
ahogy mas is irta ennyiert mar kapsz konzolt... a kapott jatekelmeny meg pro es kontra. vmiben jobb, vmiben nem. alkalmi jatekosoknak remek, de ok nem tudom, hogy vannak e olyan eros piac, hogy megvasarolgassa a jatekot, aztan utana meg bereljen idot.
ennek az egesznek szvsz ugy lenne igazan ertelme, ha a jatekgyartotol berelned a jatekot, o meg oda viszi amelyik szolgaltatohoz akarja. aztan neked meg csak jatszani kell vele. szvsz ez a modell lesz a jovo, nem az, hogy kell egy jatekot meg kell egy gepet berelni hozza. ez a felhasznalot nem erdekli. o jatszani akar, a fizetesi konstrukciot meg talalja ki a jatek kiadoja.
-
SidCorky
őstag
válasz
Alogonomus #2 üzenetére
Jogos, ez tényleg fontos, pótoltam.
-
Gausz
aktív tag
Kipróbáltam AC Unityvel: proci 10% körül volt terhelve, dGPU be sem kapcsolt, memória is volt bőven, sávszélességből 25Mbps-t folyamatosan használt (60Mbps a csomagom). Előny továbbá, hogy azonnal fut minden, nem áll neki játékot telepítgetni.
De amiért letöröltem: a hangok szakadozva jönnek át. Ha állok, minden oké, amint megmozdulok, mintha 50%os csomagveszteség miatt folyamatosan kihagyna az audio. A képpel viszont semmi bajom nem volt. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #2 üzenetére
A Stadia 4K meg 10 dollar, szoval feleert a 1080p RT-vel szerintem jo.
Mar csak azert is, mert a mar meglevo jatekaidat tudod jatszani, Stadiara kulon kell portolni. -
Végre! Instant elő is fizetek rá
-
GodGamer5
addikt
Nagyon király a cucc. Ezeket a képeket most loptam melóban a harmatgyenge kb 10mbit-re korlátozott neten.
-
Alogonomus
őstag
Sajnos kimaradt a cikkből az a fontos információ, hogy még fizetős módban is 1080p/60fps a maximum elérhető minőség, ami így 2020-ban már nem egy erős ajánlat. Eltekintve a botrányosan optimalizálatlan játékoktól, FHD/60fps csak maximumra tolt sugárkövetés mellett számít jó értéknek.
-
arn
félisten
Alkalmi jatekosoknal ok a modell, de akik tobbet jatszanak mar a havi 5 eur sem olyan keves ha mongy 3-4 evvel szamolunk.
Mindenesetre a shielden kiprobalom a rakotott xbox controllerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest