Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz nemlehet #225 üzenetére
Az NV driver problémáról beszélek, a Ryzen tesztekben borzasztóan alacsony mimimum FPS-ről, miközben a maximummal nem volt baj és az átlaggal sem, ami valahogy nem stimmel. Konkrétan volt pár teszt, amit ha RX480-al csináltak, jobb volt, mint GTX1080-on és gondolom nem képezi vita tárgyát, hogy a GTX1080 azért pöttyet erősebb. Konkrétan körülírva a Rzyen procin az NV drivere szarul osztja ki a threadeket. De mivel ugye GTX1080 (meg a Ti) a nyerő, legtöbb teszt azzal ment. Erre kérdeztem HA lesz normális driver újra tesztelik? Vagy tud róla valaki van vagy lesz javított driver?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gyuri27
félisten
válasz nemlehet #225 üzenetére
Olyan teszt kell neki ahol a rájzen mellé amd vga-t raktak. Meg az rx 480-l megegyező nv vga-t.
Azt gondolom amig a javítások nagy részét (biosok, driverek, os) nem csinálták meg addig csak saccolni, közelíteni lehet csak a valós teljesítményt. Talán nyárra összeáll. Aztán tisztán látunk.
Amd - Radeon - Ryzen
-
félisten
válasz nemlehet #114 üzenetére
Mint látod értelmes párbeszéd folyt, amibe felesleges belefolynod a háborgással meg hőzöngéssel.főleg, hogy igazából köze nincs annak amit leírtál az én kommentjeimhez. Senki nem 130 K-s procikról beszélt itt, Próbáld elolvasni mit írtam, majd próbáld azt értelmezni és végül normális hangnemben hozzászólni.Köszi.
Raymond (#113): hát nem tudom,jelenleg a neten fent lévő játéktesztekből azt látom, hogy az 1600 drágábban lassabb játékok zömében, mint a 7600K.
Megvárom az árcsökkenést, 1600x re lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)