Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Ugyanitt AM4-es fractal design vízhűtés foglalat eladó
-
Fred23
nagyúr
"A laborunkban már aktívan dolgoztatjuk a Ryzen 5 1600X és 1500X jelzésű modelleket a Ryzen 7 1700 és 1700X mellett, így hamarosan egy teszttel is jelentkezünk."
"Ezért teszteljük mi is újra az egészet. Bár minket ez annyira nem érint..."
Kábé már mindegy is, de azért szomorú, hogy így alakult.
-
mzso
veterán
Ehh... Mikor lesz már 60000 alatt az R5 1600
-
Raymond
félisten
Friss, ropogos:
"Ezt egyébként több gyártó elismert, hogy valóban a kiadáskori BIOS-okkal tényleg lehetett olyan következtetéseket levonni, hogy az összeköttetésekkel van gond, mert az AGESA kód nem volt maximális teljesítményre optimalizálva. Nem készült el a startra ez a verzió. Ezért teszteljük mi is újra az egészet. Bár minket ez annyira nem érint, mert a tesztcsomagunkban nincs igazán késleltetésre érzékeny alkalmazás."
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Yutani
nagyúr
1 hónapja jelent meg az R5 és a PH-n még mindig nincs teszt. Ezt nem lehet már sehogy kimagyarázni.
#tarcsad
-
Fred23
nagyúr
Lehet, nem is lesz már teszt! Mondjuk aki akart, már informálódott bőven máshonnét... -csak ez nem valami jó irány a PH! részéről. Nézem a frissebb anyagokat az oldalon, és ezek szerint azok ott mind fontosabbak hetek óta.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz elfelejtette #332 üzenetére
az is lehet, felhivtak a sracok az intelt a kozles elott, csak a masik oldalon még nem vette fel senki a telefont...
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
-
varmi2
nagyúr
Lassan eltelt egy hónap hol van a rysen 5 teszt?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
komi77
senior tag
Ezen hely teljesen elZen-tesztlenedett emberek csevelye lett . Ez embertelen, megengedhetetlen. Emberek menjetek, vegyetek Zen-t. Tegyetek fel tesztet mert ezt ezen szerk. nem tette meg.
Zen legyen veletek
Szegény ember kézzel nőz.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért az hogy jobb az AMD az túlzás, van amiben, és mindenképpen versenyképes. Már nagyon érett.
A P4 meg... amikor szemrebbenés nélkül leírja ... hogy hát mindenben jobb az A64, de a P4 is elég mindenre... no comment. Oh wait."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Gyuri27
félisten
válasz VaniliásRönk #326 üzenetére
Jobb is. Látod mi volt, van. Az intelesek nem bírják elviselni ha az amd véletlenül jobb.
Régi p4 idők rulez.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz VaniliásRönk #324 üzenetére
Várják az apukat és egybe lesz teszt jó winfossal meg driverekkel. Nyugi. Relax.
Amd - Radeon - Ryzen
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Komplikato #323 üzenetére
Akkor nem hallgatnának mint... egyébként nem kijött már az a csoda?
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Komplikato
veterán
Mi van ha a teszt a Creator Update-re és hozzá készült driverekre vár?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
komi77
senior tag
Kínos, hogy ebbe az irányba mentek a hsz-ok, de talán nem véletlenül. Ha záródik is a téma akkor sem fog változni a helyzet. Várjuk a teszteket és ezek nem rinyálások vagy picsogások hanem minimum elvárások egy ilyen elismert oldaltól mint a PH! Hidd el nem nekünk olvasóknak a legkínosabb ez a helyzet.
-
mzso
veterán
Ennyi rinyálást meg picsogást... Muszáj vagyok kitörölni ezt a témát mert a hozzászólások 75%-a erről szól...
-
komi77
senior tag
Mára egy kis teszt??? Így hosszú hétvége előtt jöhetne valami
-
Gyuri27
félisten
Jó de 50 buznyák a procin. Spór a lapon, spór a vga-n. Máris tetemes összeg marad a zsebben.
Egy plebnek meg az 1400-b350-470/480 nem egy rossz kombó ám.
Főleg ha ugrik a kicsi 3,7-3,8-ra. Akkor lehet kazsuál gémerkedni.
A ram árakról meg ne beszéljünk. Mert lassan egy komplett konfig ára (sőt már nem is lassan).Amd - Radeon - Ryzen
-
Raymond
félisten
Az ara miatt, masert nem, ahogy irtam az egesz bandabol az R5 1600 a nyero, de ilyen araknal a vevonek sokat szamit egy 50EUR difi. Ha nem szamit nem is nezegeti az R5 1400-at, az 1500X meg mar feluton van, ha az OK akkor az 1600 is OK lesz +25EUR-ert (huto ugyanaz es +2 mag). Azert a 175EUR-ert max az i5-7400 jon ki es az nem ellenfel az 1400-nak.
-
Raymond
félisten
Nagyon jol nez ki az R5 1400 itt is: [link]
Per pillanat 175EUR az ara es bar elmeletieg nem nagy, de viszonylag eleg nagy lepes az R5 1600-as 225EUR-ert pedig az a tuti valasztas az R5 csaladban (jobb huto es plusz magog/cache), de gondolom aki ebben a budzseben gondolkodik az azt az 50EUR-t inkabb RAM-ba "invesztalja" a mostani akar mellett
-
BiP
nagyúr
válasz elfelejtette #307 üzenetére
Na igen. Azt a Win8-as, 7970-es, script-tel legenerált szövegezésű tesztet, ami mostanában szokott jönni teszt címen, kb. felesleges is várni.
Szerencsére van más magyar forrás is, angolból meg Dunát lehetne rekeszteni.
-
elfelejtette
veterán
Remélhetőleg csak a teszthez szánt 4000MHz-es memóriák beszerzése miatt csúszik a teszt.
Remélem már W10-en fog futni, meg kidobják végre a HD7970-et is..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gyuri27
félisten
Jó, hogy van guggli.
Néztem a kis 1400 teszteket. Karmol a kis rohadék. Ha csak mindennapi használat meg kis game van. Jó vétel.Amúgy ide az okos intelesek miatt nem biztos, hogy kell bármilyen rájzen teszt. Úgyis a 7700 a király mindenben IS.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
komi77
senior tag
Lehet megint lerinyálózósoznak, de szerintem is kínos, hogy még mindig nincs teszt. Ráadásul a tisztelt szerkesztőség nem is reagál ezekre a hőzöngésekre. Elég lenne egy két soros kis írás is, hogy valamilyen akadályba ütköztek és majd ha az elhárul akkor jön a teszt. Ehhez képest semmi. Pedig nagyon sokan várják a tesztet.
-
Yutani
nagyúr
A vicces játék tesztek alapján csak 5GHz-en hajtható i5-öt lenne érdemes venni, mert a Ryzen lassabb, az i7 meg nem annyival gyorsabb, amennyivel drágább.
Nekem jó lesz az 1400-as, hacsak nem lesz inkább egy G4560 egy olcsó lapban a meglévő 16GB DDR3 memóriámmal.
#tarcsad
-
puco350
csendes tag
Ryzen 5 1400 es 1600 test. En maradok tovabbra is az 1600-nal
https://www.hardocp.com/article/2017/04/11/amd_ryzen_5_1600_1400_cpu_review
-
komi77
senior tag
válasz tailor74 #299 üzenetére
Nem számoltam, hogy ennyi hsz volt már tesztek miatt. Egyébként próbáljuk poénosan közölni a tisztelt szerkesztőséggel a teszt iránti vágyunkat. Eddig nem túl nagy sikerrel. Amíg írogatunk ez miatt, addig talán érzékelik, hogy folyamatos az érdeklődés. Bízom benne, hogy nem bántódnak meg a hsz-ok miatt és mihamarabb felrakják a Ryzen tesztet
-
addikt
De hogy ez már a 15. hozzászólás emiatt...
Egyébként elkepzelhetőnek tartom, hogy a mostanaban divatos ph teszt fikázás miatt, "kissé" vissza tartják a tesztet.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
komi77
senior tag
Újabb nap, nyista Ryzen teszt
-
komi77
senior tag
Este lett de sehol egy teszt. Én má mindegy.
-
komi77
senior tag
-
Cody007
csendes tag
Szerintem már nem is lesz, el kell fogadni. Egyébként rohadt gáz, hogy pont erről nincs teszt.
-
komi77
senior tag
Nincs bakker. Ezek szerintem direkt csinálják. Már Ulan Batorban is tesztelték, ami azért nem olyan szokványos. A tesztelők megittak egy kancsó kumiszt mire végeztek, de nekik meg van. Nálunk meg semmi. Igazából már nem is dühít. Na jó egy kicsit, sőt kicsit jobban, hogy aza....
-
M@cika
őstag
Nyárnál előbb semmiképp nem veszek Ryzent - ugyanolyan anyagi okokból- és ugyan szivesen megosztom az eredményeimet, de nem lesz túl érdekes, mert én nem játszom semmilyen számottevő játékkal, csak ilyen böngészőben futó kis semmikkel, vagy ősrégi játékokkal Dosboxban.
Nasit a kis fehér medvének!
-
komi77
senior tag
Lehet, hogy tényleg visszamenőleges lesz a teszt. Sőt ebben már rendszerben tesztelhetik a procikat a Vega kártyákkal. A tervezett vásárláshoz sok sikert kívánok. Én is vennék csak most nincs kedvem - a pénztárcám szerint A puding próbája a kóstolás, lehet saját magad előbb teszteled mint itt. Akkor azért írj majd egy rövid beszámolót, legalább lesz valami teszthez hasonlító írás itt is.
-
Yutani
nagyúr
Ma reggel sincs R5 teszt a PH-n...
#tarcsad
-
BiP
nagyúr
válasz DeltaPower #279 üzenetére
Évek óta nem lépték meg a sok nyivákolás ellenére sem. Miért épp most tennék meg?
-
DeltaPower
addikt
válasz mickemoto #275 üzenetére
Valszeg épp új módszerű tesztet csinálnak és azt le kell futtatni az összes korábbi procin is, hogy a sok idiótának ne legyen oka nyiválkolni hogy "ilyen kevés játék", "ilyen elavult játékok", "egy komoly oldalon sokkal több programmal tesztelnek".
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mickemoto
őstag
Csak idõbe telik megfogalmazni hogy hihetõ legyen hogy a Ryzen annak ellenére hogy mindenben lassabb mint a" konkurencia"azonos árért cserébe azért egy nagyon jó és versenyképes termék.
-
Cody007
csendes tag
Hát érdekes... sok embert érdekelne mit tudnak ezek a procik, erre 11 napja nincs semmi! Azért egy nagy hardverekkel foglalkozó oldaltól ez nagyon furcsa.... tudom persze vannak külföldi tesztek... de azért nem lenne rossz magyar nyelvű normális tesztet olvasni. (Máskor meg minden hasznavehetetlen vacakról már szinte a megjelenése előtt van teszt.)
-
bencze
senior tag
Q2 minimum egyik legjelentősebb eseménye pc téren, más oldalakon már napokkal 11. előtt írták, hogy készülnek, élesítik 11-re a cikkeket, itt eltelt 10 nap és egy hír sincs, hogy bocs, rálökte a macska a sört elsült az r5 nem lesz teszt, vagy bármi. Én azzal is meg lennék elégedve, már megvan infóm amire szükségem volt egyszerűen nagyon furcsállom, hogy szó nélkül kihagynak ekkora eseményt. Ha politikai hír lenne megértem ott megszoktuk, hogy egyes orgánumok látása erősen szelektív de itt nem tudom elképzelni, hogy valaki megtiltotta volna a közvetítést
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
komi77
senior tag
-
komi77
senior tag
Szerintem 21-én meg lesz a teszt. Az más kérdés, hogy melyik hónapban - és melyik évben Ennyire nem vártunk még tesztet, szerintem nagyot fog durranni ha egyszer meg lesz. Pedig szerintem nagyjából már mindenki tud mindent - máshonnan. Ennek ellenére sokan - köztük én is - ezt a tesztet várják a legjobban.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem holnap kidobják a tesztet, mert akkor kényelmesen lehetne rajta hétfőig csámcsogni a tömegeknek! Ha sok hozzászólást akarnak gyorsan, akkor nem várják meg a jövő hetet.
-
M@cika
őstag
Ha a Ryzen 3-ról lenne szó - ami mellesleg engem baromira érdekelne leginkább az 5-ös mellett- akkor lehetne titoktartás. Miután a külföldiek kijöttek az 5-ös tesztekkel ez nyilván nem lehet az ok. Mindegy, 1xcsak megjön majd az a teszt, most még úgysincs meg a pénzem a váltásra. (De baromi idegesítő...)
-
M@cika
őstag
Már a hivatalos megjelenés előtt vagy 2 nappal írta valaki, hogy elárasztották a szerkesztőséget az új Ryzenek. Szóval nehéz elképzelni, hogy nem volt senki, aki egy hétig éjjel-nappal ne tesztelte volna...
Chaser: Naná, hogy megtartanám az ajándék Ryzen konfigot. Még akkor is, ha mondjuk nem nyúlhatnék a házba 1 évig. Ez nem ájfon, amit azonnal adnék tovább, mert annyira irritál.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
"Ryzen 5 1600X és 1500X jelzésű modelleket a Ryzen 7 1700 és 1700X mellett, így hamarosan egy teszttel is jelentkezünk."
Az 1600-as akkor nem is lesz tesztelve?
Egyébként még létezik olyan, hogy deaktivált magokat aktiválni lehet? (ha épp működőképes)
-
SecRS
tag
-
mzso
veterán
Egy hírt 10 perc megírni. De egy tesztet rendesen megcsinálni messze nem olyan. Meg is kell venni a procikat, azoknak meg is kell érkezni. Cserélgetni is kell ugyanabban az alaplapban. Lefuttatni a tényleges teszteket és levonni a következtetéseket. Utána megírni a szöveget megcsinálni a grafikonokat, kit tudja még mi.
Egy hét alig telt el a megjelenés óta...
-
mickemoto
őstag
Nem nagyon akar jönni az a ryzen 5 teszt.
-
Chaser
legenda
a tény, hogy még mindig nincs itt teszt
ajándékba én bármit elfogadnék, ha nem tetszik max eladom ( : ha már az lenne a feltétel, hogy használnom is kell, úgy azért meggondolnám többször is, ezt nem, a mostani desktopos szokásaimat figyelembe véve évi 5-10x lenne bekapcsolva, annyit tudnék teljesíteni ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
az nem is kérdés, de az ilyen urban legendek mindig megakasztanak, gyárilag tuningolt, az, valóban, pont ahogy az összes intel cpu is az, mindig is az volt itt meg már a tech vége van, házi tuninggal már nem sok fér bele
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dilikutya
félisten
Az ugye megvan, hogy egy CPU tuningpotenciálja a teljes vásárlói bázist tekintve marginális szempont?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
SecRS
tag
A tuningolást nem állítom, hanem sokat hallotam másoktól (igazságtartalmáról nem beszéltem). Nem mondtam hogy egyet is értek vele, csupán megállapítottam, hogy azért nem rossz eredmény, ahhoz képest hogy még nem kiforrott konstrukció. Én mindig azt mondom, hogy a Ryzennek nem (csak) most kell örülni, hanem hosszabb távon is, mert nagyon jó irányba mutat az AMD. Kecsegtető minden szempontból.
Ez csak egy lábjegyzet, ami 3 másodpercre elrabolta a figyelmedet.
-
Chaser
legenda
nem tuningolva vannak, az amd most indult ezen a gyártástechen
az intel már jó ideje hasonló architektúrát csiszolgat, gyártástech-beb is itt vannak és alig jobbak, a kaby lake is kb turbozott skylake, 7700k-kon lehet pár száz mhz-et emelni
amit most az amd kidobott ebben ennyi van, a következő gen már biztos jobb lesz
3,5-4g közé fel van tolva egy ilyen az tökéletes, 4 fölött már nagyon durván kéri a + feszt és órajelet alig ad cserébe, sem fogyasztás sem hőtermelés miatt nem jó az ilyen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
beef
őstag
Nem.
A gurus táblázat.
A legitreview táblázat. -
SecRS
tag
Az általam talált eddigi legrészletesebb stock vs. OC Ryzen 5 teszt (játékokra és programokra egyaránt). Sok helyen hallottam mennyire kevés tuningpotenciál marad a Ryzenekben, mire magánkézbe kerülnek (gyárilag vannak feltuningolva, stb). De ahhoz képest szerintem ez még egészen korrekt és elfogadható eredmény. 3.7Ghz-es Turbo-ról tornázzák fel 4.2Ghz-ig. Bár nyilván: 500Mhz sokaknak nem az a mennyiség, amitől bárki falnak rohanna.
[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
1. Hol? Én 90 alatt nem láttam sehol. 2. Biztos, hogy 3,6 GHz-en jobb az mint az árban neki megfelelő R5? A 7700k is csak a magas elérhető órajelek miatt annyira bika játékban, tuning nélkül azért nem akkora legény a gáton.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
-
mzso
veterán
válasz Malibutomi #237 üzenetére
Hát egyelőre van némi különbség:
i5-7600 - 67k Ft
Ryzen 5 X6 1600 - 81k Ft -
hemaka
nagyúr
válasz Dr. Romano #137 üzenetére
80 guriga egy 7700, ami elég jó cucc szeritem ebben az árkategóriában.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mzso
veterán
Ez reálison kb hogy alakul majd magyar árszabással?
dollár-> huf -> x1,27 ? Még több? -
kromatika
veterán
Up neki. Jól sikerültek a Ryzenek.
-
4264adam
veterán
Amíg az NV driverben nem alkotja meg a ryzen architektúrára vonatkozó kódokat, felesleges az anomália jeleit keresni, utána lenne csúnya dolog ha továbbra is fent állna.
-
Komplikato
veterán
válasz nemlehet #225 üzenetére
Az NV driver problémáról beszélek, a Ryzen tesztekben borzasztóan alacsony mimimum FPS-ről, miközben a maximummal nem volt baj és az átlaggal sem, ami valahogy nem stimmel. Konkrétan volt pár teszt, amit ha RX480-al csináltak, jobb volt, mint GTX1080-on és gondolom nem képezi vita tárgyát, hogy a GTX1080 azért pöttyet erősebb. Konkrétan körülírva a Rzyen procin az NV drivere szarul osztja ki a threadeket. De mivel ugye GTX1080 (meg a Ti) a nyerő, legtöbb teszt azzal ment. Erre kérdeztem HA lesz normális driver újra tesztelik? Vagy tud róla valaki van vagy lesz javított driver?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
félisten
válasz Malibutomi #231 üzenetére
De itt a tesztnél valami alaplap Bios gond volt , azért lettek ezek az eredmények, másik Biossal helyre állt az egész.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
nemlehet
őstag
A VGA gyártója nem tök mindegy? Ez azért egy elég erős mítosz, hogy AMD proci mellé nem jó nvidia VGA...
Azért 1080-al tesztelik mert az az elérhető csúcskártya (ok van felette a titán meg stb, de azért az már a 99,99% ingerküszöbe felett van árban). Majd ha lesz vega akkor azzal is tesztelik. Amúgy YT-on rengeteg teszt van ahol RX 480-al meg 470-el tesztelik, csak ott mondjuk 1080p-n meg 1440p-n a kártya fogy el, nem a proci.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
arn
félisten
De komolyan... vannak tesztek, a tobbi meg mar x generacio ota megy, a gyakorlatban minimalis ideoda tologatas megy a hw hasznalhatosagi elettartama alatt. Kaptunk egy jo aru es teljesitmenyu cuccot nemi hatulutovel, ebbe az arba belefer. Jelenleg kituno az ar/ertek arany, de ne akarjunk mar minden csodat belelatni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
Gyuri27
félisten
válasz nemlehet #225 üzenetére
Olyan teszt kell neki ahol a rájzen mellé amd vga-t raktak. Meg az rx 480-l megegyező nv vga-t.
Azt gondolom amig a javítások nagy részét (biosok, driverek, os) nem csinálták meg addig csak saccolni, közelíteni lehet csak a valós teljesítményt. Talán nyárra összeáll. Aztán tisztán látunk.
Amd - Radeon - Ryzen
-
nemlehet
őstag
válasz Komplikato #224 üzenetére
Te tulajdonképpen milyen játéktesztet akarsz? Pl Linus-ék újramértek mindent az új Ryzen javításokkal 1080pn meg nagyobb felbontáson.
Vagy neked valami full CPU limites játékteszt kell?
-
Komplikato
veterán
Most tulajdonképpen az eddigi gamer tesztek nagyobb része tök fals volt, hiszen az Nvidia driver ugye nem igazán megy Ryzen procin jól, de a legtöbb helyen a legizmosabb VGA-t használták a testekben, azaz GTX1060, 1070, 1080 kártyákat. Ahol meg nem ott meg pont azért nem értékelhetőek a tesztek. Szerintetek lesz normális driverrel új komplett Ryzen teszt bármelyik HW oldalon vagy nem feccölnek majd bele energiát?
-
félisten
Hát jobb lenne , ha otthoni felhasználásban csak a CR15 lenne benne meg pár zip tömörítés,elvégre napi szinten futtatja az ember otthon. Játszani meg valószínűleg senki nem játszik 50-90 ezres processzorokkal, az ipari felhasználásra van
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dr. Romano
veterán
válasz antikomcsi #218 üzenetére
Én tegnap végigjátszottam a Cinebencset. A végét jól elcseszték...
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
bil
tag
Nem lattatok arrol vmit hogy az 1400-as felezett L3 cache merete miben szamit?
This is extremely dangerous to our democracy!
-
Yutani
nagyúr
Mivel Magyarországon mindenki csak játszik és senki nem használja munkára a gépét otthon, nyilván arra gyúrnak, hogy az új játékcsomaggal végig mérjék a az R5-öket és pótlólag az R7-eket is. Természetesen Intel győzelemmel fog zárulni a teszt, hiszen a 7700K-nál nincs jobb játékra.
#tarcsad
-
-
komi77
senior tag
-
bencze
senior tag
válasz antikomcsi #208 üzenetére
11. volt a hivatalos indulási dátum, a lapok megkapták előre a processzorokat.
Nekem mindegy, meg biztos megvan az oka meg minden, csak csodálkoztam mert más helyeken készültek 11-re.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Zso Ro
senior tag
válasz Malibutomi #65 üzenetére
Egyértelmű.Viszont a Z-s lapomban én sem tudom futtatni a 3GHz-es Corsair ramjaim,csak 2,66Ghz-en,mert egyszerűen nem megy együtt a négy modul tuning alatt sem.
Kíváncsi lennék egy Zenes tesztre OC alatt. -
Chaser
legenda
válasz antikomcsi #208 üzenetére
ha azt nézzük, hogy már kb mindenhol lement, akkor késik ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
antikomcsi
veterán
Miért késik? Miért volt róla szó, hogy ekkor, és ekkor leközlik a tesztet? Mert ha nem volt konkrét idő, akkor késni sem tud.
Másrészt remélem, hogy azért tart eddig, mert a tesztre megkapott Ryzen 5 egységeket letesztelik végre rendesen a két régi játék helyet több modernnel, és az ótvar 7970 helyett a 1080Ti-vel. Ehhez pedig idő kell.
-
SecRS
tag
válasz Malibutomi #205 üzenetére
Uhh, erről a Paul's vidiről teljesen lemaradtam. A Gamernexusról meg pláne. Köszönöm!
Én lennék a legboldogabb, ha a memória-támogatásukat kibővítenék, mert erősen gondolkozom a váltáson a jövőben, de nem szeretnék memóriamodulokat is cserélni. És egyelőre még 2400Mhz-től felfele ajánlgatják a stabilitás miatt. Nekem pedig "csak" 2133-asom van.
A MSI-nek van olyan lapja, ha minden igaz, ami támogatja az XMP-t, egyébként. Szóval ezen talán nem kell annyira aggódni/aggódnom. [link]Ez csak egy lábjegyzet, ami 3 másodpercre elrabolta a figyelmedet.
-
Malibutomi
nagyúr
Itt van frametime 1%low/0.1%low meres Gamersnexus
Itt is vannak: Paul's Hardware
Altalanossagban R5~i5 de a frametimeokban jobb az AMD.
Finomhangolni nem nagyon kell, a memoriaval van meg szorakozas, de az ujabb biosok egyre tobbfajta ramhoz hozzak a kompatibilitast.
[ Szerkesztve ]
-
SecRS
tag
válasz Dr. Romano #202 üzenetére
Olyan tesztekre gondolok, amelyek nem a specifikációkon alapulnak, amit vakon is lehet értelmezni. Minthogy:
"High power draw
Memory frequency options and memory compatibility limited
Setup complicated (memory, HPET, CCX, SMT, and power profile)
Overclocking barely worth it
Requires optimized apps of which there are not many
Lacks integrated graphics"...ahogy az itt előttem elhangzott. Pontosabb frametime/ 0.1Low tesztekre (tegnap magam is megosztottam egyet, még mielőtt ebbe is beleveri a csúfot valaki), vagy akár a már elég várós Prohardver tesztekre (HWSW-n például már jött ki egy egészen korrekt [link]). Ha valamit megkérdezek, nem tudom miért az a válasz, hogy bújjam a google-t (jelentem megtörtént),- mert személyes véleményetekre/tapasztalatotokra/olvasatotokra vagyok kíváncsi (akár FX-téren is, mint ahogy a kérdésemben is szerepelt). Azért kérdezek egy fórumon, hogy másoktól halljak valamit. Google-s alapon egy billentyűleütés se történne itt.
De mindegy, no offense. Kitárgyaltam.
Szerk.: Azoknak, akik esetleg meg szeretnének szólalni, akkor idelinkelem az összes eddig megjelent, független teszt linkjét, hogy ne kelljen nekik: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest