Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Hali!
Felraknám ezt az új verziót,hogy tudom majd aktiválni? Van eredeti Win7 SP1 kulcsom azt el fogja fogani vagy csak frissíteni tudnám majd update-en keresztül,de tiszta telepítést szeretnék. -
skroy
senior tag
válasz
kalozhun100 #41 üzenetére
-
törölt tag
Érdekes.
Most nézem, hogy én még mindig 10130-on vagyok, és nem talál több update-t.
Ennek mi lehet az oka? -
Mondjuk azért az elég örvendetes, hogy bármit is állítok őkelme fogja magát és frissítésnél backup-ot készít az egész rendszerről ami 15-20GB write SSD-re tök fölöslegesen
-
b_alazs
tag
Az eddigiekben nem volt honosítás.
Hogyan lehet magyarra varázyolni a rendszert?Köszi,
Balázs -
kalozhun100
őstag
Pff. magyar nyelvi csomag, bejelentkezésnél Welcome. Van még mit javítani azért.
-
mirra1
tag
hogy lehet magyarrá tenni?
-
Glenda
addikt
A warezt vissza lehetne venni kicsit.
-
icp1970
senior tag
UP.Várom.
-
Scaevola
tag
válasz
scarabaeus #24 üzenetére
lol
Nálad a pont! -
westlake
félisten
És a frissített Insider verziók miért maradnak aktívak? Nem azt mondta a Microsoft, hogy mindenki kap ingyen Windows-t, aki előtte akár egy nappal feltelepített egy korábbi verziót. Az Insider programban való részvétel azt jelenti, hogy valaki aktívan küldi a feedback-eket.
-
Jack@l
veterán
Már nem lehet az insider kulcsokkal aktiválni a windowst. Update ugyan rámegy, ha bejelentkezel az accoddal, de nem lesz aktiválva az se. (eddig aktivált insider windowsok azok is maradnak)
29. én lehet majd rátelepíteni a régi win-re, addig ms azt mongya nem éri meg telepíteni isoból.
http://www.neowin.net/news/psa-now-is-not-a-good-time-to-do-a-clean-windows-10-install -
westlake
félisten
Ha szerintetek a 10240-es build, akkor egy végtelnül egyszerű kérdésre válaszoljatok már nekem.
Hogy lehet az, hogy a Windows Update-tel frissítve valakinek aktív marad, valaki más meg az Insider-es key-jel aktiválni tudja? Az Insider programban résztvevők valóban kapnak "ingyen" Windows-t, de a programban való részvétel nem azt jelenti, hogy letöltesz és feltelpítesz néhány Preview verziót. Az RTM-et csak retail és OEM (meg VL) kulcsokkal lehet aktiválni. Meg az előbb említett Insider kulcsokkal. Ilyen alapon senkinek nem kellene megvennie a Windows 10-et. -
-
Jack@l
veterán
Külföldi oldalakon ezt mondták rtm-nek, ezt kapták az oem-ek is.
Azért nem adnak ki iso-t belőle kisembereknek, hogy teszteljék a windows updates kiadást, nagyban. (legalábbis ez volt az érv, meg oda ugye be kell jelntkezned ms accountal)
Régi isokat leszedtze a lapjáról az ms, insider aktiváló kód már nem működik. Watermark sincs már. -
SaGaIn
senior tag
válasz
#10691584 #19 üzenetére
Amúgy hogy lehet lehozni egy hírt így? Miért nem eresztetek meg egy két emailt vagy telefont hogy akkor mit ez az RTM vagy sem...
Hogy lehet ilyet leírni egy komoly újságban, hogy lehet ez az, de lehet nem, nem tudjuk mi van, de azért írunk valamit, hogy legyen cikk.. Blikk szint.
Ez így nem HÍR! Tippelni én is tudok ehhez nem kell újságírónak lenni. Bocs.
nem neked szól Nick csak válaszra nyomtam véletlen.
-
Nipponka
tag
Más, külföldi IT oldalakon ezt a buildet egyértelműen RTM-ként emlegetik. Én ma reggel frissitettem erre a verzióra, azóta már nincs a jobb alsó sarokban sem a Preview felirat sem pedig a build szám.
A build szám elhagyása és a felirat levétele is arra utal, hogy az ez után kijövő javítások már nem build formájában hanem frissitésként jönnek majd ki, tehát elvileg ez valóban az RTM.
-
törölt tag
válasz
ZewaDeluxe #11 üzenetére
-
SaGaIn
senior tag
Szóval nem hivatalos kiadás, ez is csak egy a leaked ISOk közül... Ezek szerint mégis csak lesz 10400...?
Vssd: Amíg a realtek nem csinál normális drivert nem is fog menni...
Creative is októberre ígérte az X-fi hez a W10 es drivert, addig csak gányolás van moddolt driverekkel.
-
Vassd
csendes tag
Realtek hangkártyákon SPDIF-en az 5.1-es DTS hang még mindig nem megy... Hónapok óta fennálló véleményem szerint elég komoly probléma... Ezek képesek lesznek így kiadni?
-
Dominó85
addikt
-
SaGaIn
senior tag
Szóval akkor RTM, de mégsem ? Ezt kapják meg a partnerek mint Asus, Acer, stb. De a userek ISO-ban clean installhoz majd a 10400 -ast kapják? Vagy honnan jött ez 10400-as? Volt egyáltalán említve egy MS forrásban is? Mert én akkor megvárom végleges végelegest a 10400-ast nem csak majdnem RTM majdnem véglegest. Vagy most akkor ez mi?
-
ZewaDeluxe
tag
Már fent is van és Edge-ben böngészgetek. Szép, jó, eddig minden stabilan működik, és már magyar nyelvi csomag is van, ami percek alatt fel is pattan. Próbáljátok, ha van kedvetek... Eddig driver-problémába sem ütköztem. A touchpad-től kezdve az audio-driverig szinte mindent felpattintott magától.
-
westlake
félisten
Már írtam abu-nak.
#12: RTM Escrow. Előzetes. Én ezt nem adnám gyártóknak. Nekik RTM-et kell(ene) adni. Ott lehet egyébként már náluk, csak senki nem szivárogtatta még ki.
-
Fiery
veterán
"Vagyis nincs külön letölthető lemezkép a telepítéshez, viszont bármelyik korábban letöltött és telepített Windows 10 Insider Preview kiadás frissíthető."
Oke, hogy hivatalosan nincs ISO, de legalisan beszerezheto, pl. a TPU-rol:
-
westlake
félisten
Ez még nem az RTM!
-
BlackSoft
addikt
Eddigiek alapján a végleges rendszer build száma osztható kellene legyen 100-al és 16-al is. Ez itt nem teljesül, tehát szerintem még jön egy update rá. Szóval sokkal valószínűbb, hogy az RTM majd a build 10400 lesz.
-
Lamasd69
csendes tag
Végre! Az előző build-ben nekem nem működőtt a Star menű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 10240-es verzió állítólag már a gyártóknak készített csomag, vagyis kvázi véglegesnek tekinthető.
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest