- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
[CS]Blade2 #205 üzenetére
Neked egy SSD kell barátom.
-
gduck
addikt
válasz
-
alevan
őstag
válasz
Not sure if troll or ....
-
Glenda
addikt
válasz
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem Vista óta az az első dolgom a telepítés után, hogy msconfig, és kiveszem az windows update előtt a pipát. Igaz, hogy a drivereket manuálisan kell így feltenni, de nem tölt le 600 frissítést. Amikor megpróbáltam, hogy engedem neki, abból mindig ugyanaz lett az eredmény, mint most is a 8.1-nél: először is meghízott, aztán állandóan újraindult, leállításnál várni kellett, amíg frissít, utána, amikor az office-al együtt elérték a 1 csillió fájlt, akkor már a HDD is reszelt.
Nálam mindig akkor stabil, kényelmesen használható, és gyors a rendszer otthoni felhasználásra, ha kikapcsolom az update-et (és az indexelést), és nem teszek fel vírusirtót. A vírusirtó fogja meg a gépet, az hozza a bosszúságot. Teljes ellenőrzést a t.öm sem akar soha kivárni, (megnéznék egy statisztikát, hogy hányan futtatják rendszeresen ütemezve a teljes ellenőrzést.) Az állandó védelem szépen lassít. A vírusok pedig vagy nem jönnek, vagy itt vannak, de sikerült velük egy harmonikus kapcsolatot kialakítani, nem piszkáljuk egymást.Na most, ha a Home-nál benyögi nekem ez a 10-es, hogy most akkor telepítünk 30 frissítést, és nem lehet leállítani, és akkor fogunk újraindulni, amikor ő mondja meg, - mert újra kell, mert ha nincs áramszünet, akkor nekem teszem azt 2015.08-hó óta újraindítás nélkül várja az update, hogy újrainduljunk, de csak 2017.08.-ba történik meg, akkor az MS b.hatja, hogy mindenkinek ugyanolyan 10-ese legyen, nekem még nem lesz fenn 1 frissítés sem, más pedig már addigra feltelepíti az első néhány felmerült hiba javítására szolgáló 5678db frissítést 42GB értékben - az egész vicces lesz, márpedig, ha valaki lemarad a 42GB-nyi update-el, az már igen csak más rendszer, kb. mint az XP és a 8.1 közötti űr.
-
törölt tag
válasz
MorphBCS #203 üzenetére
Amihez talál WHQL drivert, azt letölti. Nekem egyedül csak az inteles driverekből hagyta meg a "microsoftost", a többi eszközhöz szépen felrakta a gyártó legújabb "csomagját" (beállítópanelestül, kiegészítőstül) mintha csak a gyártói oldalról szedtem és telepítettem volna föl őket. Hogy egy példát mondjak: A Razer DeathAdder egeremhez simán felpakolta a legújabb Synapse2-őt, oszt már az fogadott. A Catalyst-el viszont megyűlt a bajom AMD részről. Valami bétát pakolt fel, amivel fele annyi FPS-em sincs, mint a régebbivel, DE nem a legújabbat. Ha a régebbit akarom föltenni, nem engedi, ha az újabb bétát (15.7) az ha fel is megy nagynehezen (és baromi lassan) újraindítás után win10 visszapakolja azt, amit ő pakolt fel, szóval halál. De ezt csak az AMD-s (videokártya; másom nincs tőlük) driverekkel csinálta eddig, más semmivel.
-
MorphBCS
tag
Driverekkel hogy állunk?
Nekem egy HP 2530p laposom van amit 7 éve rág az idő, kitört egy USB-je, kapott egy SSD-t, így igen fürge.
Vista van gyárilag hozzá, imádja a Win7-et, most 8.1 van rajta. A Win7 drivereivel megy a 8.1 nagyja, de azért kétségekkel fűszerezett izgalommal várom a Win10-et... Nem mai darab, és csak kb. max karácsony fele cserélem le, ha nem inkább a gyereknek veszek az összegyűjtöttből valamit még... akkor pedig marad. -
b_alazs
tag
Köszi a segítséget! : )
Tehát létezik ingyenwindóz' ! : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Steam Deck
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest