Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
[CS]Blade2 #205 üzenetére
Neked egy SSD kell barátom.
-
gduck
addikt
válasz
-
alevan
őstag
válasz
Not sure if troll or ....
-
Glenda
addikt
válasz
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem Vista óta az az első dolgom a telepítés után, hogy msconfig, és kiveszem az windows update előtt a pipát. Igaz, hogy a drivereket manuálisan kell így feltenni, de nem tölt le 600 frissítést. Amikor megpróbáltam, hogy engedem neki, abból mindig ugyanaz lett az eredmény, mint most is a 8.1-nél: először is meghízott, aztán állandóan újraindult, leállításnál várni kellett, amíg frissít, utána, amikor az office-al együtt elérték a 1 csillió fájlt, akkor már a HDD is reszelt.
Nálam mindig akkor stabil, kényelmesen használható, és gyors a rendszer otthoni felhasználásra, ha kikapcsolom az update-et (és az indexelést), és nem teszek fel vírusirtót. A vírusirtó fogja meg a gépet, az hozza a bosszúságot. Teljes ellenőrzést a t.öm sem akar soha kivárni, (megnéznék egy statisztikát, hogy hányan futtatják rendszeresen ütemezve a teljes ellenőrzést.) Az állandó védelem szépen lassít. A vírusok pedig vagy nem jönnek, vagy itt vannak, de sikerült velük egy harmonikus kapcsolatot kialakítani, nem piszkáljuk egymást.Na most, ha a Home-nál benyögi nekem ez a 10-es, hogy most akkor telepítünk 30 frissítést, és nem lehet leállítani, és akkor fogunk újraindulni, amikor ő mondja meg, - mert újra kell, mert ha nincs áramszünet, akkor nekem teszem azt 2015.08-hó óta újraindítás nélkül várja az update, hogy újrainduljunk, de csak 2017.08.-ba történik meg, akkor az MS b.hatja, hogy mindenkinek ugyanolyan 10-ese legyen, nekem még nem lesz fenn 1 frissítés sem, más pedig már addigra feltelepíti az első néhány felmerült hiba javítására szolgáló 5678db frissítést 42GB értékben - az egész vicces lesz, márpedig, ha valaki lemarad a 42GB-nyi update-el, az már igen csak más rendszer, kb. mint az XP és a 8.1 közötti űr.
-
törölt tag
válasz
MorphBCS #203 üzenetére
Amihez talál WHQL drivert, azt letölti. Nekem egyedül csak az inteles driverekből hagyta meg a "microsoftost", a többi eszközhöz szépen felrakta a gyártó legújabb "csomagját" (beállítópanelestül, kiegészítőstül) mintha csak a gyártói oldalról szedtem és telepítettem volna föl őket. Hogy egy példát mondjak: A Razer DeathAdder egeremhez simán felpakolta a legújabb Synapse2-őt, oszt már az fogadott. A Catalyst-el viszont megyűlt a bajom AMD részről. Valami bétát pakolt fel, amivel fele annyi FPS-em sincs, mint a régebbivel, DE nem a legújabbat. Ha a régebbit akarom föltenni, nem engedi, ha az újabb bétát (15.7) az ha fel is megy nagynehezen (és baromi lassan) újraindítás után win10 visszapakolja azt, amit ő pakolt fel, szóval halál. De ezt csak az AMD-s (videokártya; másom nincs tőlük) driverekkel csinálta eddig, más semmivel.
-
MorphBCS
tag
Driverekkel hogy állunk?
Nekem egy HP 2530p laposom van amit 7 éve rág az idő, kitört egy USB-je, kapott egy SSD-t, így igen fürge.
Vista van gyárilag hozzá, imádja a Win7-et, most 8.1 van rajta. A Win7 drivereivel megy a 8.1 nagyja, de azért kétségekkel fűszerezett izgalommal várom a Win10-et... Nem mai darab, és csak kb. max karácsony fele cserélem le, ha nem inkább a gyereknek veszek az összegyűjtöttből valamit még... akkor pedig marad. -
b_alazs
tag
Köszi a segítséget! : )
Tehát létezik ingyenwindóz' ! : ) -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Már több verziót is olvastam az alábbi kérdéskört illetően, kérem, segítsetek tisztázni.
Abban az esetben, ha nincs meglévő windows rendszerem és egy új laptopra a W10 TP verzióját telepítettem a későbbiekben használhatom gond nélkül? A frissítések meg fognak rá érkezni?
Ergo lesz díjmentesen egy Windows-om?Köszönöm előre is a segítséget!
Balázs -
meba
tag
Nekem is volt problema a realtek driverrel. Nalam ugy mukodik, hogy eltavolitottam az eredeti realtek drivert, es helyette az automatikus driver telepites helyett valasztottam egy Microsoft generic drivert. De meg igy is, ketszer kell inditani a laptopot es tokeletesen mukodik.
-
Dr. Akula
félisten
Ez a win reinstall szükségességéhez volt példa, nem a Creative megítéléséhez. (Egyébként ez volt az utolsó Creative kártyám, de most ez nem lényeges.)
Egyébként kéne valami diszkrét hangkártya, az alaplapi "csoda" berecseg ha a Chrome valami komolyabbat akar betölteni, gondolom szoftveres az egész, a proci dolgozik, a "hangkártya" meg csak 1 kimenetből áll. Van most olyan ami nem a procira lőcsöl mindent, és win10 driver is várható (vagy már van) hozzá? Érdemes usb-s megoldásokkal foglalkozni?
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #154 üzenetére
De még ilyen ez se kell, elég ha felrakod a friss win8-ra az egyetlen, _hivatalos_ win8-as X-Fi drivert. Addig volt bootolható a géped. És hány ilyen van / lesz még...
Meg mindig a Creative nevu fostengerrel szoptok?
Hangkartya piac kerekkotoi vagy 20 eve, de meg egyszer sem birtak kiadni egy epkezlab drivert az aktualis Winhez 2 even belul.
(GTX460-ba HDMI kabel bedug, erositobe tulso vege, nV driver felrak, poccre mukodik... Bezzeg elotte az Au4-gyel szoptam eleget a W7 x64 alatt.)
-
Glenda
addikt
válasz
Butcher-HUN #186 üzenetére
Ez azért furcsa, mert a Steam letöltögeti a VCR-t. Az Origin ennyire ostoba?
-
gduck
addikt
válasz
Butcher-HUN #186 üzenetére
-
gduck
addikt
válasz
Butcher-HUN #184 üzenetére
Milyen ddl-t hiányol?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ma tettem fel a Pro 10240 build-et. A problémám az lenne, hogy se az Origin, de meg a játékok sem indulnak el. Mindegyikre dll. hibát dob.
Valakinek valami ötlet?
-
stellaz
veterán
Windows 8.1 helyett feltettem, de nem látja a másodlagos merev lemezt.
Próbáltam a lemezkezelőből feltenni, de ott sem látja egyáltalán.
Valakinek van esetleg tippje a megoldásra?
-
scarabaeus
őstag
Gyönyörű ez a vonal (az utolsó előtti tervezőjét, gondolom, más, nem grafikai területek felé terelgették aztán, legalábbis nagyon bízom benne)
Bennem is épp felmerült az ötlet a Win10 kukák láttán, hogy összehozok egy ilyen sort, de az előbbi képsorral megelőztek.
-
-
gduck
addikt
De eddig nem volt összefüggés a hadveres tudás és a windows directx verzió között...
(#176) moonguru: De ez nem támogatja csak a Directx 9-et hardveresen
Ettől függetlenül viszont, nagyon-nagyon szépen muzsikál rajta a win10!
Opps: egy hibám viszont van, indulás után a Wifi "identifying..." és nem kapcsolódik. Vagy enable/disable kell neki vagy rendes restart. Gondolom ez is valami driver hiba lehet.
-
pzstm
titán
válasz
Jumpalaja12 #174 üzenetére
10240-t akarsz rátelepíteni ISO-ból valamire, úgy hogy Insider az accod? az működhet
-
pzstm
titán
Kedves adminok/modik!
Nem megoldható amúgy, hogy ezt a topikot zárjuk és mindenkit kedvesen irányítsunk át a hivatalos topikba? Windows 10
Több szempontból is jobb lenne, ha egy helyen lenne meg az infó meg a kérdezz felelek is
-
gduck
addikt
DX10 ?
-
pzstm
titán
válasz
Jumpalaja12 #164 üzenetére
nem, csak most pont nem lehet semmilyen ISO-t letölteni, készítik elő az RTM-nek a dolgokat. Addig freeze van úgymond
-
Воланд
titán
válasz
Jumpalaja12 #164 üzenetére
-
Jumpalaja12
tag
Próbáltam olyat, hogy létrehoztam egy másik MS acc-t és azzal akartam másik pc-n letölteni egy insaider verziót, de nem engedte. Inaktív volt a get pc gomb. Csak egy gépre lehet telepíteni?
-
Dr. Akula
félisten
Nem, ez egy nagyon jó megoldás. Adatok nincsenek a vinyón, image van, feleslegesen nem égetünk energiát rejtélyes problémák kergetésére. Az idő pénz, mi pedig azért dolgozunk, nem az elegáns megoldásokért. Mint bárki más az IT iparban. Elég csak a konzolportok minőségét megnézni. Ha maguknak csinálnák, demoscene jelleggel, biztos kisebb helyen elférne és 3x gyorsabban futna, pénzért, időre meg ez is megteszi. A Windows is biztos gyorsabb lenne ha full asm-ben írnák, meg 100% optimalizálnák, de valószínűleg még mindig a 3.1 bétánál tartanánk.
-
Dr. Akula
félisten
"bar tudnam hogy mi ez az ujratelepites mania meg mindig"
Ha rendszergazda lennél, megtudnád. De még ilyen ez se kell, elég ha felrakod a friss win8-ra az egyetlen, _hivatalos_ win8-as X-Fi drivert. Addig volt bootolható a géped. És hány ilyen van / lesz még..."az ms meg mindenre gondolt csak szokas szerint rossz a kommunikacio es meg nem erheto el minden informacio"
Annyira, hogy az MS Magyarország se tudja még a választ. Felírták, majd megkérdezik a központot. -
Воланд
titán
válasz
Dr. Akula #152 üzenetére
nezd, meg mindig ugy nez ki a tortenet, hogy negyedevente milliardok folynak be az ms-hez windows ertekesitesbol. a frissitett rendszereket meg nyugodtan ujra lehet huzni az egy ev letelte utan (bar tudnam hogy mi ez az ujratelepites mania meg mindig). az ms meg mindenre gondolt csak szokas szerint rossz a kommunikacio es meg nem erheto el minden informacio.
es leirom meg egyszer: kulon dobozos es oem windows-bol nem sok fogy, nem az teszi ki az ertekesitett windows-ok nagy reszet.
-
Dr. Akula
félisten
Ahhoz képest hogy az XP-t meg a win7-et se nagyon hajlandóak lecserélni az emberek, elég nagy számnak tűnik. Legalábbis a Microsoftnak, pont azért találta ki ezt a Win10-es okosságot. Az oké hogy aki előtelepített windowst vesz, azzal újból meg tudják fizettetni, de a többiekkel nem látom hogyan lenne lehetséges.
A dobozos verzióra leszűkítést nem nagyon értem, nem kell új windowst venni minden egyes alkatrészcseréért, pláne hogy az nemcsak fejlesztés lehet, hanem simán be is szarhatott a régi, az meg érdekesen nézne ki ha egy hibás alaplap garis cseréje miatt kéne új windowst venni.
(#150) Glenda:
Az OEM-et is újra lehet húzni, kb. 3 havonta elnézik ha változik valami főkomponens a gépben. Ha meg nem, akkor akármikor.Egyébként még azt se tudják megmondani hogy az 1 év letelte után a win10-re frissített win7-8-akból mi lesz egy újratelepítés után, tehát nem meglepő hogy nem minden részletre gondoltak. Valószínűleg amerikában ez nem tétel, akkor is vesz újat az ember ha nem kéne, de nálunk nem ilyen a mentalitás. Itt még a FreeDOS-os gépekre is használt, de működő serialos win7-8akat fognak venni az emberek, és azt frissíteni 10-re. Ismerősök közt is ez volt az 1. gondolat ami felmerült (már akinek még nincs legális windowsa, mert azért ez nem kuriózum errefelé).
-
Воланд
titán
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #136 üzenetére
Nem lesz windows 11, 12 stb
A Windows 10 legnagyobb újítása a “Windows-as-a-service” (WaaS), azaz a szolgáltatásként és nem kész termékként nyújtott rendszer és mint ilyen, a folyamatos frissítések és fejlesztések alapvető fontosságúak. Ettől lesz a Windows 10 “az utolsó Windows”. A rendszer állandó fejlesztés alatt áll és a felhasználók mindig a legújabb verziót használják, anélkül, hogy teljesen új rendszert kellene telepíteniük. A Microsoft nem akar többé abba a hibába esni, mint amit az XP-vel elkövetett, hogy a felhasználók nem hajlandóak elszakadni a régi rendszerüktől, ezzel biztonsági kockázatnak kitéve magukat és felesleges fejlesztési költségeket róva a vállalatra.
-
törölt tag
válasz
Jumpalaja12 #139 üzenetére
-
szaszapi
őstag
Valaki tesztelt 4K 60Hz-es videót?Nem kéne támogatnia a win10-nek az x265/HEVC kodeket?
-
7Heads Drago
veterán
Teli van a hócipőm. Mire belerázodunk egy winbe adják az újjat megint. Miért nem a win8-at stabilizálják? Lehet hogy lassan jönnek majd a win12 hirek is.
-
törölt tag
"fast ring"-re van állítva nálad az update optionsnál? Egyesek arról számoltak be, hogy csak akkor jelezte nekik ki hogy új build érhető el, ha átállították a lokalizációt magyarra és újraindították. Voltak, akiknek a winupdate process restartolása volt a megoldás feladatkezelőben.
-
törölt tag
válasz
Jumpalaja12 #128 üzenetére
-
Mostmár nem kell a tool és a többi régi.netes cucctól is megszabadultam, úgyh mind1. mindenesetre a példa is mutatja, hogy a szelektív/utólag törölhető frissítés nem ördögtől való és nettó b#romság volt kivenni.
Mondjuk Pro-m van, ami ezekszerint némi szabadságot hagy, meglássuk, mi lesz a vége.
-
Glenda
addikt
válasz
t72killer #129 üzenetére
Emlékszem, amikor .net 3.5-öt kellett felraknom a win8-ra (egy M$ alkalmazás, az USB download tool miatt - lévén akkoriban ez volt A hivatalos eszköz usb telepítő készítésére) és 3 ősrégi, kb egy éve már fent lévő frissítést kellett kiszednem a rendszerből - ehhez csak gratulálni tudok.
A rendszer felrakja magának. Egy hónapja-kettő raktam fel az USB Download Toolt, semmi baj nem volt vele. A DP óta van-volt Windows 8 a gépemen, soha nem volt gond a régi dotnet letöltése. Dehát igen, az ilyen gondok mindig a M$-t író társaságnál vannak.
-
Jack@l
veterán
válasz
Jumpalaja12 #128 üzenetére
Nyomkodd szorgalmasan, valahogy a többi pár tízezer embernek is sikerült. (lehet, hogy ők lehet be voltak jelentkezve ms acc-al is? )
-
És mi lesz azokkal a bugos frissítésekkel, amiket nem vonnak vissza 8 hónap alatt? Akad ilyen, nem is egy. Emlékszem, amikor .net 3.5-öt kellett felraknom a win8-ra (egy M$ alkalmazás, az USB download tool miatt - lévén akkoriban ez volt A hivatalos eszköz usb telepítő készítésére) és 3 ősrégi, kb egy éve már fent lévő frissítést kellett kiszednem a rendszerből - ehhez csak gratulálni tudok.
A driverek erőszakolása meg még tovább megy - a M$ legalább nem bénázik túl sokat, de a drivereket készítők elég gyakran futna bakiba. Külön poén a notebook-ok driverügye, ahol alkalmasint érdemes a brand (Dell, HP, stb) által aláírt drivert feltenni - ha emlékeim nem csalnak, a Sony gépekre extrém körülményes volt egy időben nem a sony által terjesztett meghajtót tenni.
-
Glenda
addikt
Van egy jogtiszta oprendszerem?
Evaluation. For evaluation (or test or demonstration) use, you may not sell the software, use it in a live operating environment, or use it after the evaluation period.
Ha nem evaulation verziód van, akkor pedig az a kérdés, hogy van-e jogtiszta 7 vagy 8 vagy 8.1 a birtokodban. Ha igen, akkor ez is az.
-
Jack@l
veterán
válasz
Jumpalaja12 #124 üzenetére
windows update
-
uszkart
tag
Én még windows phone-on regisztráltam az insiderba. Felraktam ezt a kiadást, és azt írja aktiválva van. Most akkor ennyi? Van egy jogtiszta oprendszerem? Használhatom, ameddig csak akarom?
-
Jumpalaja12
tag
Nekem 10162-es build van. Hogyan frissítem a 10240-es verzióra? Magátol fog frissülni vagy hogy is van ez? Boccs a láma kérdésért de nem rég telepítettem és nem vagyok otthon a témában.
-
SaGaIn
senior tag
köszi én megtaláltam a cikket:
Windows 10 Pro users, on the other hand, get access to a new feature that Microsoft has conveniently labeled Windows Update for Business, and this allows them to defer and delay installation of updates and patches for a maximum of 8 months.
Good thing for IT administrators to wait up to half a year to see if there are any specific issues with any particular update.
Windows 10 Enterprise users are provided with the Long Term Service Branch (LTSB), which only gets updates every few years and is only recommended for those that do not necessarily need to be on the latest version of the platform in terms of features and improvements
lényeg hogy csak home verzió lesz bedrótozva. A prot lehet állítgatni. Mondjuk én is így gondoltam, így logikus is. köszi még egyszer.
-
AtHoS
nagyúr
Szia!
Korábban belefutottam két érdekes cikkbe.
Az egyikben azt ismertették, hogy Upgrade esetén melyik OS-ből milyen Win10 verzió lesz: [link]A másikban pedig azt, hogy milyen "funkciók" kerülnek eltávolításra a win10 Upgrade-del [link]
Ez utóbbi cikkben megemlítik az általad felvetett WinUpdate-ek vezérlésének módosulását és azt írják, hogy a Win10 Pro és Enterprise esetében lesz lehetőség a frissítések elhalasztására:
"Windows Updates. This is the most interesting one. In previous Windows versions, you could control how updates were installed. But those with Windows 10 Home will have updates from Windows Update made available automatically. Only Windows 10 Pro and Windows 10 Enterprise users will be able to defer updates."
Nem tudom ez mennyire felel meg a valóságnak, de ha igaz, akkor nincs minden veszve számodra
-
SaGaIn
senior tag
Az Ms által ellenőrzött storeos appok.. Nekem WP8.1 es phoneom van de kb ugyan annyira vigyázni kell milyen appot választok a Storeból mint ha nem lenne store... Rengeteg a csak adat leaker app. ugyanis az ellenőrzés automatikus. Nem konkrét vírusról beszélek bár ami szügségtelenül adatot gyűjt és küld egy 3. félnek már azt a kategórát súrolja még ha mondjuk közben meg is jelenítni az aktuális időjárárst vagy napi névnapokat stb stb....
miért van szüksége pl egy névnap appnak a helyzetemre de ezer ilyen van ez csak egy példa a sokközül.
Nem vagyok paranoiás mert már így is minden adata fenn van az embernek facebookon vagy akárhol máshol de azért ez a kötelező befolyásolhatatalan udate túlzás. -
Воланд
titán
itt a store-os, winrt alkalmazasokrol van szo.
"Semmi se telepítsen semmit a gépemre a külön engedélyem nélkül. Mer ez szerintem nagyobb biztonsági rés mint amit egy frissítés befoltoz."
hogy mi? itt meg mindig az ms altal kiadott os frissitesekrol es az ms altal ellenorzott store-ban levo programokrol van szo.
-
SaGaIn
senior tag
Nem találkoztál még elég progival ami egy verziófrissítés után tartalmazott egy pár jó kis advert vagy reklámot... én már igen.. pl dopdf 7 vs 8
Ez olyan kb mint az automata váltó.
UI: Technikalig sok mindent meglehet oldani registry módosítással vagy egy jól irányzott programmal. lásd classic shell win 8.1 en. Baj itt az hoyg egyre több mindent vesznek ki teljesen az irányításunk alól. Semmi se telepítsen semmit a gépemre a külön engedélyem nélkül. Mer ez szerintem nagyobb biztonsági rés mint amit egy frissítés befoltoz.
-
Воланд
titán
nem az eula szegesen van a hangsuly, hanem azon, hogy technikailag nincs ra lehetoseged, hogy megvalaszd, hogy melyik frissitest tegyed fel es melyiket ne. egyetlen egy kor van, ami zavar, megpedig az, hogy a driverek eseteben sem lehet kivalasztani, hogy melyiket akarom feltenni es melyiket nem. appok eseteben pedig nem latom a problemat.
-
SaGaIn
senior tag
Céges környezetben gondolom az enterprise editionre gondolsz vagy WSUS által upgradelt verziókra. Ahol meg a szerveren állítom mit akarok és mit nem.
Engem csak az zavar hogy nem állthatom be mint redszergazda a saját gépemen otthon hogy mit akarok frissíteni és mit nem.. és ez igaz az appokra is. Mert különben EULA -t szegek.( Persze ha warezolt rendszer van fenn akkor már úgyis mindegy. )
Gondolok pl. itt az ilyen idegesítő updatekre mint a GWX meg egyebek vagy bugosakra amit egy hét után visszavontak. Inkább később kapjak meg egy frissítést egy héttel mint beboruljon a rendszerem egy bugos frissítés miatt. csodálkozom hogy senki nem ért egyet velem de hát lehet én látom rosszul a dolgokat. -
-
alevan
őstag
-
SaGaIn
senior tag
És arról mit tudunk hogy az új EULA szerint nem szabályozhatjuk a frissítések települését azaz akkor is feltelepül egy frissítés ha nem akarjuk vagy ha később akarjuk. nem lesz beleszólásunk. Ez érvényes nem csak az poprendszerre hanem az Appokra is.:
"For consumers and small business, Windows 10 delivers automatic updates, with no option to selectively delay or reject individual updates. “The software periodically checks for system and app updates, and downloads and installs them for you. … By accepting this agreement, you agree to receive these types of automatic updates without any additional notice.” AKA the Hiroshima option."
Nem durva ez egy kicsit? tudom biztonság meg minden de egy egy update okozhat komoly problémát is volt is rá példa.
Pl tegnap volt egy érdekes kékhalálom kb 1 év után az első nem vagyok meggyőződve hogy nem az egyik a két napja felment 35 frissítés közül a ludas (win7)
-
VIC20
őstag
Megnéztem. Éppen olyan rusnya, mint volt. Eddig egyetlen Windows esetében sem jutott eszembe ilyesmi, de ennél valóban be kell szereznem valami normális témát és/vagy küllemet árszabó progit. (Ha már ezt is elspórolták: ld. Win 3.1-ben már biztosan volt ilyen!)
-
szaszapi
őstag
Felraktam én is egy külön HDD-re telepítve. Tetszik, gyors, tényleg felrakott minden driver-t.Realtek vezérlőpuét és az AMD Catalyst is feltelepült.directx verzió nekem 12.őt ír. (A10-7850K)
Szerintem ez nem végleges,egyébként vezérlőpultban update lehetőség nincs is, sehogy se fog frissülni ezek szerint?
-
-
aximcore
csendes tag
Nálam van fent egy W8.1 Embedded (dreamspark-ról) érdekes módon ott meg se kérdezte még, hogy regisztrálok-e a frissítésre, a másik meg, hogy van fent egy W10 10130 ami meg se kapta még az új buildeket ( nem dobja ki csak mindig a Defendert frissíti ). Ez a norm. vagy csak snasszul utál a M$ ?
Vagy nézi, hogy van egy GRUB is fent így nem kapok frissítéseket
-
Robert07
aktív tag
válasz
ZewaDeluxe #60 üzenetére
Nem fog. A kártya a neve ellenére WLIV4 architektúrára épül, nem GCN-re. A Trinity nem kapott GCN-t.
"The AMD Radeon HD 7600G or HD7600G is a processor graphics card in the Trinity APUs from AMD. It can be found in the ultra low voltage 19 Watt A8 versions (e.g. A8-4555M) and offers all 384 Radeon cores. However, the base and Turbo clock rate was reduced from 497/686 in the 7660G to 320/424 MHz in the 7600G. The architecture is based on the VLIW4 architecture of the Radeon HD 6900 series desktop graphics card and doesn't offer a dedicated graphics memory."
-
törölt tag
válasz
Butcher-HUN #101 üzenetére
Annak ellenére, hogy azt rebesgetik, a 10240 azonos az RTM-el, hivatalosan ez még mindig próbaverzió. Én a helyedben inkább külön partícióra tenném teszt jelleggel (a meglévő rendszered "frissítése" helyett) Egyébként ilyen x%-nál megáll dolgot nálam is csinált, mikor (asszem) 10158-ról 10159-re próbáltam frissíteni. Annyi különbség volt, hogy nálam, ha nyögvenyelősen és baromi lassan is, de végigment a telepítő, majd mikor nagy boldogan használatba vettem volna, első bootnál kiírta, hogy mégsem sikerült, ezért most visszaállítja az előző biuldet és úgy is tett. Végül pendrive-ról tettem föl egy újat, tiszta telepítéssel és az már ment szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 10240-es verzió állítólag már a gyártóknak készített csomag, vagyis kvázi véglegesnek tekinthető.
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest