Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Mindenkinek:
Tehát a lényeg, a https://www.raspberrypi.org/downloads/noobs/ oldalról letöltöttem a NOOBS 3.2.0-ás RPi4-re készült verziót, kicsomagoltam és rámásoltam egy 32 gigás kártyára. Betettem, elindítottam, internetre csatlakoztam, és csak a Raspbian Full és a LibreELEK-et tettem fel. A Rasbiánban mindent fel tudtam tenni ami utólag a netről kellet, és oda a (sudo apt-get install kodi) KODI 17.6-os ment fel. A LibreELEK-be viszont automatikusan a KODI 18.3 installálódott. Nekem ezzel van a gondom, úgy néz ki, mintha nem menne fel a netre, de a kapcsolat megvan, legalább is azt jelzi. A vicc az, hogy otthon (MO) a barátomnak nincs semmi gondja vele, mert Ö minden szükséges utólagos beállítást (ami a netről töltődik le) el tudott végezni. Most azt kellene kiderítenem, hogy mi lehet a különbség a két raspberry-re írt verzió között a netre való csatlakozást illetően. Mert ha otthon megy és itt nem, akkor csak arra gondolok, hogy valami olyan címzés van megadva, ami itt le van tiltva.
Ui: ahogy elnézem Splash: Update to v19.0 alpha
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest