- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
A Pi4 18.3-as KODI-val lenne észrevételem és kérdesem. Lehet hogy fontos szempont az, hogy jelenleg az oroszoknál vagyok és ott raktam fel a programot. A Pi hámassal semmi gond nincs, igaz az még otthoni install. Az itt felrakott RPi4-es is rendesen felment, csak a LIbreElek es a Raspbian Full kellett. Az utóbbival semmi gond nincs, minden beállítás és program flottul megy (MC, Ktorrent, KODI 17.6, VLC, Pinta 1.6, PDF Viewer, Python 3.5).
Azonban amikor a felrakott KODI 18.3-at töltöm be, kezdődnek a gondok.Ott is normálisan csatlakozik a netre (legalább is látszólag), de semmit nem lehet beállítani amit a netről töltene le. Már kétszer is felraktam, sőt két kártyára is.Próba képen áttettem a kártyát a hármasba, és ott próbálkoztam a beállításokkal, de ott is hasonló volt az eredmény,( mert egyébként minden a négyesben felrakott program ott is működik). Mindenre azt írja ki, hogy installációs hiba. Az összes beállítást egy otthon barátommal egyeztettük, semmi különbség. Mi a bánat lehet a gond? Elképzelhető, hogy más címen kommunikál mint a 17.6-os?, mert egyébként a csatlakozási címeik egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Tesla topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest