Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
A Pi4 18.3-as KODI-val lenne észrevételem és kérdesem. Lehet hogy fontos szempont az, hogy jelenleg az oroszoknál vagyok és ott raktam fel a programot. A Pi hámassal semmi gond nincs, igaz az még otthoni install. Az itt felrakott RPi4-es is rendesen felment, csak a LIbreElek es a Raspbian Full kellett. Az utóbbival semmi gond nincs, minden beállítás és program flottul megy (MC, Ktorrent, KODI 17.6, VLC, Pinta 1.6, PDF Viewer, Python 3.5).
Azonban amikor a felrakott KODI 18.3-at töltöm be, kezdődnek a gondok.Ott is normálisan csatlakozik a netre (legalább is látszólag), de semmit nem lehet beállítani amit a netről töltene le. Már kétszer is felraktam, sőt két kártyára is.Próba képen áttettem a kártyát a hármasba, és ott próbálkoztam a beállításokkal, de ott is hasonló volt az eredmény,( mert egyébként minden a négyesben felrakott program ott is működik). Mindenre azt írja ki, hogy installációs hiba. Az összes beállítást egy otthon barátommal egyeztettük, semmi különbség. Mi a bánat lehet a gond? Elképzelhető, hogy más címen kommunikál mint a 17.6-os?, mert egyébként a csatlakozási címeik egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Apple Mac Studio M2 Max 32/512
- NZXT N7 B650E W1 + Ryzen 7800X3D + 32GB DDR5 6400MHz! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest