Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
üdv, kedves emberek!
(csak ha unatkozol: cégünk olyn ágazatban működik, ahol a forgalom ~70%-a 15 éve meghatározott - s akkor is csöppet elmaradt - hatósági áron történik. eddig is volt ok nyekegésre, de mivel béreket barbár módon növeltem, s fogom is még, mert muszáj, mert a kollegák nem halhatnak éhen, de a bevételek rohadtul elmaradnak a költségnövekedés mögött, keresek vmi pluszt, ami nekik is jó, s a cégnek is. egy pedelec jó lehet akár: én adhatok valami pluszt, occóbban, mint a bérköltségek, ők meg spórolhatnak vele. kecske+káposzta?)
tehát ilyesmire szeretnék példát:
-van állami támogatás (nyilván)
-hatótáv nem kell, h több legyen, mint 50km
-1 kivételével mind városon belül használná, jó minőségű kerékpárúton (s aki nem, az valszleg amúgy sem azzal járna munkába)
-inkább csöppet drágább, de masszív, strapabíró, amortizációs időt kibíró darab legyen.lenne ilyesmire tipp?
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Akciókamerák
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Honda topik
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Xbox Series X|S
- VoLTE/VoWiFi
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest