- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Személy szerint bírom a picur kártyákat, bár normál házam van. A mai napig sajnálom, hogy zömmel böszme nagy VGA-k jelennek meg nap, mint nap. Viszont ez az Elsa jó ellenpélda - üde színfolt. Már csak egy olyan méret kellene, ami kompromisszumoktól mentes. Kíváncsi vagyok, ez a VGA mit tudhat tuning terén.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
B4nd1t4
tag
...erre nem gondoltam... Azt hiszem néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem csak HAF-X-ek vannak a világon...
Annyira jó lenne, ha az Elsa újra régi fényében ragyogna, és megint egy lapon emlegetnék őket az ASUS/EVGA és hasonló gyártókkal. Kár, hogy jórészt egymást másolják a gyártók és csak a matrica más a kártyákon, meg max a hűtés...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
törölt tag
Hülye kérdésre korrekt válasz, én hülye választ adtam volna
Amúgy tényleg nem olyan rossz ötlet ez, hisz nagyon sok emberke méregeti a házikót vga vásárlás elött, mert ugyebár amikor a gépet-házat vette, akkor még "csak internet meg zene, esetleg film"-re lett véve a gép és amikor játszani akar, akkor ideális lehet ez a kártya ha nem akarja a házat is cserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest