- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
Ilyet még nem láttam, távolról egészen más kategóriának tűnik. Nem LEDes, üvegfalú, 25-40K-s műanyag házakba szánják az biztos.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Vigneau
félisten
Köszönet is érte.
daa-raa:
Személy szerint meglepett, hogy pl. az ASRock 970 Extreme3-ban a 4-hez képest mind az általam említett 4 dolog hiányzik.
És miképp lehet pótolni? Van erre valami kis "dokkoló", vagy valami hasonló szerkezet? Picit le vagyok maradva a kiegészítők terén.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
DoxaM
aktív tag
válasz #65675776 #34 üzenetére
Igen, csak 2 értelmű volt ezzel a "minimalizálással".Mert, ha minimalizálni, akarom absolute a fogyasztást, nem ilyen chipet veszek De beszélek én úgy..hogy én is megpróbáltam a lehetőségeimhez mérten, minél kisebb fogyasztást kihozni egy adott teljesítményből.a 6850-es ebben elég jó partner..igaz, valami i5 lenne még jó, de elégedett vagyok a q6600-al és a C1E megoldásával is.Jó lenne ez a teljesítmény max 200W-on
-
Vigneau
félisten
válasz #65675776 #37 üzenetére
Tény, én is egy kártyát használok a gépben. De amíg az mATX lapokon nem jelenik meg pár általam kedvelt nyalánkság (pl. post code kijelző, mikrokapcsolók: on, CMOS clear, reset), addig kénytelen leszek nomál ATX-es lapokat venni...
-
törölt tag
Amíg nem célja az embernek a létező legtöbb kártyát belezsúfolni a gépébe, addig nem probléma a 2-3 slotos hűtés (mondjuk addig nem tudom minek is kell fullATX lap). Momentán az eSATA kártyám pont a 2 slotos VGA miatt nincs a gépben.
Az alakja meg nem érdekel, nem a hűtést akarom nézegetni egy VGA-n, hanem a kimenetén megjelenő képet.
-
Vigneau
félisten
válasz #65675776 #34 üzenetére
Hááát, hááát... Szépnek szép, bár nekem már hosszú a nyák. No meg nem vagyok téglahűtés párti. Bár ha elég hatékony és jól kivezeti a hőt a házból, akkor gond egy szál se. Valahogy az AC megoldásait jobban pártolom, pedig azok bent keringetik a meleg levegőt.
tiborandras:
No igen. Arról nem is beszélve, hogy vajon az MSI AB, vagy a GPU Tweak felismeri és kezeli a VRM-et...madgie:
Én azért személy szerint kipróbálnám, ha menne szoftveresen és nem kellene semmit sem forrasztgatni rajta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem mondtam mást. Az idle fogyasztást nem említettem, ha arról lett volna szó, akkor konkrétan kiírom. Jelen esetben a maximális fogyasztás csökkentése a cél, aminek még a nagy fogyasztású kártyák esetén is van értelme.
Vigneau: Én inkább az ilyeneket díjazom.
[ Szerkesztve ]
-
DoxaM
aktív tag
válasz #65675776 #27 üzenetére
no offense, de nem lehetne, hogy ne 2 féle dolgot mondj 2 hsz-en belül? fogyasztást minimalizálni "fogyasztást is minimalizálni", ahogy említetted, mi köze, ahhoz, hogy egy NAGY fogyasztású kártyának is van idle "járata"? ...
Az ég világon senki sem mondta, h nincs minimális fogyasztása..csak a hsz-ból, nem ez jött le -
mghltm
addikt
tuningban jo lehet a valogatott gpu/ram osszetevok alapjan: "a felhasznált GF114-es GPU és a memórialapkák a hitelesített paramétereknél alacsonyabb feszültségen üzemelnek"
persze kerdes a modositott tapellatas mekkora mozgasteret enged meg feszultsegemeles eseten
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
M@trixfan
addikt
Micsoda Elsa Geforce 2-esek voltak annak idején, de hiányoznak azok az idők!
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
törölt tag
ITX-es tulajoknak szánják, ezért lett 170mm hosszú. A hivatalos oldal szerint.
nagyon dicséretes[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
cuki, de nem értem miért jó ha a házban tartják a meleget és nem egy zárt csatorna viszi ki hátra.
Bár elvileg ha jó a házhűtés akkor így lehet alacsonyabb fordulató, tehát csendesebb kártyát csinálni a többi hőt meg ráfogni arra hogy szar a user házhűtése. -
Vigneau
félisten
Személy szerint bírom a picur kártyákat, bár normál házam van. A mai napig sajnálom, hogy zömmel böszme nagy VGA-k jelennek meg nap, mint nap. Viszont ez az Elsa jó ellenpélda - üde színfolt. Már csak egy olyan méret kellene, ami kompromisszumoktól mentes. Kíváncsi vagyok, ez a VGA mit tudhat tuning terén.
-
-
mghltm
addikt
válasz #65675776 #24 üzenetére
az vilagos, hogy kell biztonsagi tartalek, de anno a hd4770 szinten feleslegesen kapott 6 tus tapcsatlakozot, mert nem ment 50 watt fole a fogyasztasa. furmark es tarsai szoftvereket most nem vettem figyelembe.
(#23) darky@ ugy latom, ahany forras, annyi ertek. tpu-ek furmark gyilkolas alatt 202 wattot mertek
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz ->Raizen<- #19 üzenetére
pedig nem jarnak messze a kivant 150 wattol. a referencia gtx 560 ti tdp-je 170 watt, ebbol csiptek le 10%, igy marad 153 watt.
-
KisTopi95
aktív tag
Engem nagyon emlékeztet a külleme az átcímkézett 7600gt@9800gt-re
[ Szerkesztve ]
Mit is kéne ide írni?
-
mghltm
addikt
-
-
madgie
titán
Végre, rövid nyákos 560 Ti... pár nappal azután, hogy hasonlóan rövid 460-at vettem
-
B4nd1t4
tag
...erre nem gondoltam... Azt hiszem néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem csak HAF-X-ek vannak a világon...
Annyira jó lenne, ha az Elsa újra régi fényében ragyogna, és megint egy lapon emlegetnék őket az ASUS/EVGA és hasonló gyártókkal. Kár, hogy jórészt egymást másolják a gyártók és csak a matrica más a kártyákon, meg max a hűtés...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Cyberpunk
félisten
Kuriózum márka és kártya
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Devid_81
félisten
De rég nem hallottam Elsaékról.
Amúgy nem rossz ez."...5,9 cm-rel rövidebb nyomtatott áramkörre épített az NVIDIA referenciamodelljéhez viszonyítva. Ennek megfelelően a fogyasztást is vissza kellett fogni..."
Miért is?
...
-
Viktor81
senior tag
ELSA - Valaha ez a nev egyet jelentett a minoseggel es a kulonlegesseggel es persze a magas arral. Mar regen nem hallottam roluk, nem tudom milyen formaban mukodnek mostanaban, de az ezredfordulo korul (elott) a termekeik uniqumnak szamitottak. Nalam a mai napig mukodik egy Erazor III Pro ami akkor nagyon jo kis kartya volt.
-
macilaci78
nagyúr
Majdhogynem szélesebb, mint hosszú. Lesz-e belőle félmagas?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hypno skate
senior tag
Akárhogy is, de szimpatikus darab és koncepció.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
zazahoho
őstag
Az árára kíváncsi leszek ,szerintem nem lesz kelendő ill. a gyártó sem közismert nálunk.Jobb választás lett volna a sima 560-as ,ami árban eleve 10-12 ezerrel olcsóbb.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
törölt tag
Hülye kérdésre korrekt válasz, én hülye választ adtam volna
Amúgy tényleg nem olyan rossz ötlet ez, hisz nagyon sok emberke méregeti a házikót vga vásárlás elött, mert ugyebár amikor a gépet-házat vette, akkor még "csak internet meg zene, esetleg film"-re lett véve a gép és amikor játszani akar, akkor ideális lehet ez a kártya ha nem akarja a házat is cserélni... -
B4nd1t4
tag
Elsa..... Kis nosztalgiával tölt el ez a név...
A kártya nemtom melyik célcsoportnak készült... Fillérb@szó gamer-ek? Vagy anti e-péniszre vágyók....Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Locutus
veterán
Átcimkézett Club3D..
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest