-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
sinceritytrading / courtesytrading pedig 8.99, tehát nagy akciónak nem nevezném.
4 8 15 16 23 42
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
Fürdőbe kellene. Sima 1 hangszórós rádiót váltana. BW F1-et is ajánlották korábban, szerintem csúnya is, meg drága is... ár/érték arányban nézve.
A bluedio bs2 talán jó lenne, nem is drága, de youtube teszteket nézve eléggé körülményes a be/kikapcsolása. Ezt minden alkalommal eljátszani...Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
spidersoft
senior tag
hogy sikerült % helyett ℅ jelet írni, milyen billentyűzet csinál ilyet? Csak azért kérdezem, mert a kínaiak is elég sok fura karaktert írnak levélben pl. érdekes írásjeleket (fullwidth jelek, hogy a karakterjeik négyzetrácsba rendezését/oszloptagolását/stb ne törje meg), fura zárójeleket, amiket még nem sikerült megrfejtenem: 【 】 〖 〗, stb. (a c/o jelentése egyébként care of, akkor kell használni, ha pl. cégen belül valakinek úgy küldesz levelet, ha nem szeretnéd, hogy más (felettese, titkára, stb) felnyissa).
-
Dzsolo
senior tag
Köszönöm a linket, tegnap igényeltem kódot, ma már meg is érkezett elvileg 18€ von le, legalábbis a fizetésnél ezt írta, mivel nem jelzi rendesen nem mertem a fizetésre kattintani, elkezdtem utána olvasni és rájöttem, hogy számomra nem ér ennyit, nincs kedven a lepattogzott gombokhoz meg a pufogást hallgatni, úgyhogy kihagytam. maradt 10e alatt az F1.
Egyébként személy szerint nem értem miért kell elmenteni a bankkártyám adatait az amazonon, még az alin is tudok vásárolni mindenféle mentés nélkül, annyi csak a hátulütője, hogy mindig be kell írni az adatokat. -
FingR86
őstag
ez a kupon kérés még mindig működő opció ?
ahogy nézem most már $44.99 az ára.
max tennék mellé még vmit, hogy meglegyen a 39 eurós érték a postára.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest