- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz Real_Necro #11794 üzenetére
Vkiket ma elkapnak azt hiszem
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
_ak_
addikt
válasz Real_Necro #11804 üzenetére
A leírásuk lapján ugyan az.
Noha érthető lenne, hogy pontosabb lenne a könnyű súlyok mérésénél az 500-as, de akkor a 0,1g -os mérés lépcső fals az 1kg-osnál?Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz Real_Necro #11807 üzenetére
Arra nem is gondoltam, így érthető már, köszi!
Let's begin, de gozaimasu!
-
petipetya
nagyúr
-
veector
senior tag
válasz Real_Necro #11859 üzenetére
Tudsz mondani egy megbízható forrást? Régóta szemezek vele.
-
ZS3NI
őstag
-
Potzee
addikt
válasz Real_Necro #11990 üzenetére
Ahogy mondod...
A név magyar jelentése egyáltalán nem tükrözi a termék valós tudását és minőségét :-)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
raziel01
veterán
válasz Real_Necro #11993 üzenetére
Úgy látszik, hogy itt senki sem értette a poént. Az meg a TI szegénységi bizonyítványotok.
-
Outlander
addikt
válasz Real_Necro #11996 üzenetére
Mert a nagy öregek mind besavanyodtak?!
Komolyan, ennyire nem lehetnek emberek szánalmasak.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz Real_Necro #11998 üzenetére
Gyenge favicc volt, viszont az ahogy egyesek viselkednek, az még ennél is gázabb, és ha csak így tudsz megnyilvánulni akkor nincs is miről beszélni.
-
Outlander
addikt
válasz Real_Necro #12000 üzenetére
Én gratulálok, tied lett a 12.000. hozzászólás.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #12024 üzenetére
Biztosan: majdnem ugyanaz, mint az eldobható/sokpengés mai típusok!
(teljesen hasonlóan van befogva a fejébe a penge, nagyot nem lehetne vele vágni)
Egyáltalán nem nehéz használni - nem véletlenül hívták ezt évtizedeken át "biztonsági borotva"-nak.
Kihajthatót én sem mernék.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Real_Necro #12249 üzenetére
...vagy az csak zárolás, és a pontos összeg néhány nap múlva kerül a számlatörténetbe.
-
Siriusb
veterán
válasz Real_Necro #12293 üzenetére
Az előző évezredben én is azt használtam, tavaly akartam venni, de amikor megláttam az árát...
Vettem egy sz@r Somogyist, de nem tudtam megforrasztani vele a LED szalagot. Bah.Arra gondoltam, hogy az egy évben egyszer előveszem kategóriában van esélye...
-
Gépötty
senior tag
válasz Real_Necro #12367 üzenetére
Életem szépséges párja szokott azzal fenyegetni, hogy alhatok Olival, ha nem érek időben haza. Nem tudja, hogy az inkább csapatépítés lenne, mint büntetés
Többiek: látom, a következetes, szigorú nevelés nálatok is meghozta gyümölcsét, és bebizonyosodott, ki az úr a háználAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Matykoh
tag
válasz Real_Necro #12389 üzenetére
Korábban már linkelt egyet egy fórumtárs. Konkrét forrást még nem néztem egyébként.
Facebookon találtam egy órageek csoportot, ahol többnyire Budget órákat mutogatnak, itt is dicsérték az órát. -
havri1
félisten
válasz Real_Necro #12617 üzenetére
Állítólag minden működik rajta, és valódi bőr a szíj.
Itt linkelték 1-2 hónapja, azóta szemezek vele én is.havri
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #12619 üzenetére
Kvarcban igen, mechanikusat inkább nem, fene se akarja folyton fölhúzogatni (ha egyáltalán lehet, mert sok kínai automata típust nem lehet - de mintha erről írta volna aki vette korábban, h ezt éppen föl lehet) akkor is, ha nincs használatban
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #12622 üzenetére
Hát ez is igaz mondjuk. Sok olyan dolgot csinálok reggel én is, ami elhagyható lenne - végülis egy gyors óraállítás még beleférhet, több szobában úgyis valóban van fali rádiós, ami pontos.
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #12635 üzenetére
Közel sem! A mobilhoz való anyaga ez a szokásos gagyi csúszós kendő, amely hamar koszolódik.
Ellenben a laptophoz való már tapintásra is sokkal közelebb áll a szövethez. Ha fogtál már szarvasbőr kendőt, akkor ahhoz hasonló - persze közé sincs hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
Heimdallr75
őstag
válasz Real_Necro #12933 üzenetére
[link] igen a kínainál használhatóbb, (próbáltam mindkettőt, nem csodaszer)
الغريبة في هذا الكوكب
-
spidersoft
senior tag
válasz Real_Necro #12935 üzenetére
Ultrahangos mosó remekül elbánik a billentyűkkel -- langyos, szokásostól töményebb konyhai mosogatószeres lébe beleszórom a gombokat, csörgetem egy darabig, és tiszták lesznek Megszárad és visszapakolom őket a helyére (a mostani billentyűzetemen más alakúak a különböző sorban lévő gombok, egyébként nem kellene a helyre se figyelni, az ember úgyis sejti, hogy melyik gomb hol van). Lidlben, Aldiban szokik lenni 7.000 környékén, igazából nem olcsó, de szerintem musthave cucc, nem csak billentyűzethez... előtte lavórban mostam, de úgy (ha masszívabb a kosz) körbe kell húzni körömkefével minden külső oldalát minden gombnak, igencsak időigényes, meg kellemetlen meló.
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #13240 üzenetére
A csicsa nem kell, valami hasonlot keresek, na meg hasonlo aron!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #13245 üzenetére
Rendeltem eloszor egy anti slip padot aminek van oldala, milyen faszan megall benne gondoltam, na persze mint a mesebe...
"Legen...Wait for it...Dary"
-
csaby9
tag
-
KL48
tag
válasz Real_Necro #13811 üzenetére
Kösz a tapasztalatot. Ezek szerint Nálad sem pozitív. Szétszedtem, de az akksin az ég világon semmi felirat nincs. Tudnál segíteni, milyet keressek bele? Ha nincs megoldás és végleg kuka, más típus is érdekel az ebay-ről.
-
havri1
félisten
válasz Real_Necro #14046 üzenetére
Számlaőr már a bekövetlkezett tranzakcióról küld smst. (Amúgy igen, jó dolog, mert egyből lehet intézkedni. Hozzáteszem, erre kellene egy sos vonal, mert nem egyszer van, hogy pl ERSTE hosszú percekig nem kapcsol ügyintézőt.........)
Én inkább azon akadok ki, hogy hogyan szerezhették meg a kártya pontosa adatait. (Elmondása szerint a klasszikus eset soha nem fordult elő, hogy elviszik a kártyát, majd hozzák. Ezért jött képbe a felvétel a használat közben)
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Ilyenkor vajon a pénzzel mi lesz? Mert a bank nem teljesítette a tranzakciót szerencsére. De ha pl automatából vesznek fel egy lopott kártyáról? Bejelented azonnal, pénz bukó mi?[ Szerkesztve ]
havri
-
j.bravo
addikt
válasz Real_Necro #14061 üzenetére
Na engem is érdekel, megy privi ha azt is tudod hogy lehet paypassra is beizzítani a kártyaőr SMSt, az is. Nekem nem sikerült, a telebankban is azt mondták hogy offline tranzakció, nap végén kapják meg blabla. Az mondjuk most jutott eszembe hogy ha a nap végén kapják meg akkor hogy ellenőrzik a napi ötezres limitet? Kis hazudósok... (azt kizárnám hogy a júzerre hagynák; és a sorban később következő költések, ha nem férnek bele, szimplán nem teljesülnének, a kereskedő meg szívna amikor másnap megtudja)
Hardverapró - eladó fehér iPhone 12 mini 256GB
-
kerekfej
addikt
válasz Real_Necro #14042 üzenetére
Ez mi a fene?
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #14475 üzenetére
Ez durva
3-4e körül még meg is venném, de ennyit nem adok érte...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Dzsolo
senior tag
válasz Real_Necro #14475 üzenetére
Köszönöm a linket, ha féláron lenne és lenne alsó tartó része akkor megvenném, sajnos nekem Sony telefonom van és oldalt van a gombja
egyébként itt a gyönyörűség a kép készítése előtt 2/c-el vettem ki a csomagolásból kicsit túlhúztam a rögzítőt. felhasználói hiba
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Real_Necro #14627 üzenetére
Gombelemet én a kik-ben veszem, sajnos a picik "vegyesen" vannak, a CR2032 van különállóan árusítva.
De óccók, nem is rosszak szerintem.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Degeczi
nagyúr
válasz Real_Necro #14976 üzenetére
Pontosan így van, sajnos: épp nemrégiben akartam lemérni egy akkukészletet az IPC-1L-el, és már azt hittem, elromlott, mert nem lehetett átkapcsolni töltési módból kapacitás-tesztbe - míg aztán rá nem jöttem, h működik az, csak baromi erősen kell nyomni a módváltó gombját...
Kicserélem majd, nem arról van szó (legalábbis remélem, h szokásos négylábú gombocska van alatta), de talán pár tucatszor ha volt használva az a gomb, ennyitől nem lett volna szabad megmakkannia
(és az említett mizéria a túlzottan lemerült akkukkal sem kellene megszokott jelenség legyen: tehették volna alacsonyabbra a küszöbértéket, vagy megpróbálhatna maga is rövid töltési impulusokat, hátha föléled tőle az adott példány)
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Real_Necro #15077 üzenetére
Miert évente? Jó elemmel elkene mennie par évig.
-
beg
veterán
válasz Real_Necro #15825 üzenetére
Igen, ugyanígy jártam. 1USD helyett 1HUF-al terhelte a PayPal számlát. De a kártyáról már a rendes összeget emelte le.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Real_Necro #23117 üzenetére
Már gyorsan le is vásároltam mielőtt elveszik, mert nem tudom mire kaptam. Pont akartam venni pár dolgot amire nincs akció. Persze ha lesznek felesleges kuponok úgy is bedobom a közösbe.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Real_Necro #23142 üzenetére
A szépségért meg kell szenvedni. Közöld a nejeddel mielőtt nekimész a sarokköszörűvel.
-
BRIKLY
veterán
válasz Real_Necro #23784 üzenetére
Nekem az is jó lebne,hogy a fentebb sokszor linkelt 3400Ft-os kopter, + valami pici,gagyi kamera amit rá tudnék valahogy kötözni.
-
zsiz
őstag
válasz Real_Necro #23792 üzenetére
még nem FPV-ztem sose, de így élmény lehet....
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #23837 üzenetére
Itt nézd ez mutatja jól. Ha ezt leszámolod, az hajnali 4.
-
veterán
válasz Real_Necro #24044 üzenetére
Nálam már megint nem, ismét nem vagyok belépve.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Saccco
nagyúr
válasz Real_Necro #24056 üzenetére
Nekem is sikerült. De csak Chrome-mal.
A cipőt amúgy még mindig jelzi, de nem lehet megvenni...Már nem jelzi.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
válasz Real_Necro #24062 üzenetére
Előre látod?
Én már nem is ülök gép előtt.
Felbacott, de legalább nem költöttem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Real_Necro #24064 üzenetére
Annak már 45 perce vége.
Óránként van, egészkor.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kirkri
addikt
válasz Real_Necro #24132 üzenetére
Én is így jártam most és egy órával ezelőtt is. Szerintem a mai Snap Up ennyi volt számomra.
21 éve a Prohardveren! ™
-
m0ski
aktív tag
válasz Real_Necro #24159 üzenetére
Igen arra Csak nem?
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #24200 üzenetére
No 2668 Ft-ból meglett a töltő, felhasználtam az egyik 8%-os kupont.
Ja telefonos applikáción keresztül vettem...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #24211 üzenetére
Akkor spóroltál vagy 50 Ft-ot a kuponnal
Én csak simán appból megvettem.
Néztem a Nilkin kábelt is, de nem rendeltem meg még, mert a képen vagy egy kis fekete jel, hogy 9.9. Arra gondolok, hogy akciós lesz az is valamikor a napokban. Hátha...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Real_Necro #24217 üzenetére
Nekem 2781 ft ot vont le (aztán majd kiderül pár nap múlva, mert szokott változni...).
Na rekord messzire jutottam a CX20 megvételénél Már paypalon is rányomtam, és a banggood oldal írta ki hogy bocs, de elkelt. Én már ennek is örülök, mert eddig a rush to buy gombon túl nem mentem még.
A racer quad meg az SJ5000+ egy óra alatt képtelen volt betölteni a szállítási címet, szóval ott még rush to buy gomb se volt jó.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
OccsE
aktív tag
válasz Real_Necro #24353 üzenetére
... senkinek nincs autoja??? Pedig neha jól johet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest