- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Pár napja megjött a mini távirányító, érdekes mód ugyanazzal a beállítással tudom távirányítani az egy éves LG plazmát és a ~10 éves Orion képcsöves tévét is. Mikor megrendeltem küldött üzenetben egy homályos képet hogy feladta, akkor azt hittem mindenkinek ugyanezt a képet küldi el. Tegnap megrendeltem még egyet, a kapott képen már kivehető volt a címem. Ezt naponta több mint 300-szor megcsinálni biztos jó szórakozás
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz lkristóf #9145 üzenetére
Nekem nem ilyen van, hanem T6, de ez gondolom ugyanúgy működik mindegyiken: félig lenyomásra vált erős/közepes/gyenge/villogó/SOS módok között. Ami nagyon nem tetszik nekem az az, hogy bekapcsoláskor nem a legerősebb fényre kapcsol vissza, hanem a sorban a következőre, tehát ha használom a legnagyobb fényerőn, majd legközelebb akarom használni, akkor mindig végig kell nyomkodnom a módokon.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz csubuka #9542 üzenetére
Logitech M175, igaz nem eBay-es kínai, de bőven megéri az árát. Már lassan egy éve használom folyamatosan, elemet még nem kellett cserélnem, azóta is a gyárival fut.
Más
Van valakinek tapasztalata jack-es telefonkagylóval? PC-re kötném 2 hosszabbítóval és egy elosztóval VOIP hívásokhoz. Főleg a hangminőség és hangerősség érdekelne.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Én is keresek működő, E27 és E14 foglalatú LED izzókat, amik nem füstölnek el egy hét után és vállalható fényereje van.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ilyennel sem találkoztam még: párszáz forintos cipzáras füles estimated delivery első napján megjött, és most látom, hogy működő TR számot is adtak hozzá
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Nem tudom mi ez a nagy LED mánia, de léteznek kompakt fénycsövek is. Most lettek beszerezve E14 12W-os égők, darabja 900HUF. 40W-os hagyományoshoz képest kiégeti a retinámat, és ismerősé több mint 2 éve problémamentesen üzemel. Közben meg itt olvasgatom hogy szintúgy 12W-os égőket 1-2 ezerért veszegettek Kínából, aminek fényerőben a fele sem igaz és 2 nap után elfüstölnek
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz gabx76 #10933 üzenetére
Nem általánosítottam, csak mások írták hogy az eddig rendelt LED izzók elenyésző hányada váltja ki valóban a hagyományos izzókat. Én is LED-ben gondolkoztam az elején, de a sok kínai negatív vélemény és a hazai magas árak (minőségi 2-3 ezertől kezdődik, határ a csillagos ég) miatt inkább kompakt izzókat szereztem be. Lehet hogy hamarabb meg fognak halni a kapcsolgatás miatt, de még így is harmadannyibba kerültek mint a LED-es.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
4db, feketétől különböző színű USB-s, nem vezetéknélküli egérre lenne szükségem, lehetőleg minél olcsóbb. Csak egy eladótól láttam ilyet, ráadásul random színválasztással. Nem hiszem el hogy nincs ilyen eBay-en Tudna valaki ilyet találni nekem? Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Vasinger! #16531 üzenetére
TIUK Bicycle Motorcycle Handlebar Tripod Mount Holder Stand For Camera Camcorder
Bike Handlebar Mount 1/4 screw Clamp Bracket Tripod for Camera DV DSLR Mo NoJZKEhirtelenjében ezeket találtam, nem tudom mennyire stabilak.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz kerekfej #16715 üzenetére
Halk sistergés van, de ez attól függően hogy milyen hangosan hallgatsz valamit, simán elfedi azt. Én podcast hallgatásra használom, arra tökéletesen megfelel (Eléggé sufnituningszerűen, 1 perces darabokra vágva mp3DirectCut-tal, szünetmentesen megy át egyikről a másikra, és mivel megjegyzi hogy melyik fájlnál lett kikapcsolva, ugyanonnan folytatja, tehát max 1 percet kell visszahallgatnom )
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz Matykoh #18275 üzenetére
5200 Lumen 4X CREE XML T6 LED Riding Bicycle Bike Headlight Headlamp 6400mAh Kit, ilyet vettem másfél éve. Sokat nem használom, de erősen világít, zéró közvilágítás mellett is bátran lehet vele menni. Van rajta erős, gyenge és villogó funkció (aminek kb semmi értelme). Üzemidőről viszont nincsenek tapasztalataim, max 20 percig szoktam használni, azt még természetesen kibírja.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz kerekfej #18530 üzenetére
Én ugyanilyen márkájút vettem több mint egy éve, Bogeer YT-813. Nem olcsóbb egyáltalán, de a nagyon olcsók általában olyanok is. Ami nekem tetszik rajta, hogy egyszerre 4 adatot is kijelez, legfőképp sebesség/távolság/RT/idő vagy stopper az amit így nézek. Hőmérője kb. 4 fokkal többet mutat, de ezen nem igazán lepődtem meg. Elvileg teljesen vízálló, de még víz alatt nem próbáltam tekerni Háttérvilágítása folyamatos, nem kapcsol le magától.
Ha már kerékpárok: tud valaki ajánlani jó telefontartót? Nem tasakosra, hanem sima tartóra gondoltam, mint ez vagy ez, csak attól tartok hogy az első bukkanónál kiugranak belőle. 5 colos telefon menne bele tokostul.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz vwpolopg #18600 üzenetére
Főleg úgy hogy az eredeti LG, Samsung ilyet sose csinált.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz kerekfej #18616 üzenetére
Nem csoda, hisz ezeknek csak áram kell, ami az OTG-n jön, ventilátortól kezdve minihűtőn át világító karácsonyfáig mindennek működnie kell rajta. Cooler Master hűtőpad és egy ilyen venti is megy róla, persze csak kipróbálás erejéig.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz FireKeeper #18667 üzenetére
Minimum 11.000-ért kapni a csupasz verziót, ehhez képest féláron, és még tartóstul/ventistül/heat sinkkel... Bepróbálhatod, de szerintem refund lesz belőle.
4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest