- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
aktív tag
válasz spidersoft #3470 üzenetére
Nincs is az egész megyénkben
-
Handball94
aktív tag
Volt itt szó nem olyan régen egérről ha jól emlékszem.
Mi mostanság a best buy? (Vezeték nélküli lenne jó, usb stickkel tök átlagos felhasználásra, netezésre) -
Handball94
aktív tag
Megjött a 07.13-án rendelt Füles-tartó doboz. 1 dodót megért, egész keménynek tűnik az oldala.
-
Handball94
aktív tag
válasz Avicularia #14220 üzenetére
Mikor rendelted, mennyi idő alatt jött meg? Megéri az árát?
-
Handball94
aktív tag
Xiaomi fülest próbált már valaki pengetővel és 5-10-es kuponnal venni?
Így tényleg cirka 2500 Ft körül meglehet venni? -
Handball94
aktív tag
válasz spidersoft #36459 üzenetére
Be is rendeltem, jó lesz kabalának ha megjön, persze a fülest azért jobban várom.
-
Handball94
aktív tag
Ez a MiBand kompatibilis Galaxy S5-tel is?
Bocs a hülyekérdésért, de akkor be is rendelem, 1600-ért jó lesz valamire. -
Handball94
aktív tag
BlitzWolf fali töltőt és kábelt most 5-10 kuponnal 3300 Ft-ért tudnék EU raktárból rendelni. (11,18 dolcsi)
Mit gondoltok, várható hogy csökkenni fog az ára és ennél olcsóbban beszerezhető lesz, vagy rendeljem be ilyen áron?
Esetleg van arról valakinek tapasztalata, hogy a gyári samsung kábellel leadja-e a megfelelő teljesítményt a töltőfej? -
Handball94
aktív tag
Csak nekem gyenge ez a BG snap up? Egyedül tableten gondolkoznék el, ha kellene,.
-
Handball94
aktív tag
Első snap up rendelésem, 3 Ft-ért egy maszk
valamire biztos jó lesz,
A következő snap up-ban lévő szivárványos akksi használható valamire? Milyen töltő kellene hozzá? -
Handball94
aktív tag
Megjött BGről egy dec, 26-i Piston3 és egy pengető.
A pengetőt A/4 borítékban küldték -
Handball94
aktív tag
válasz fehereva16 #38368 üzenetére
Nekem huzatnak tűnik (pillow case)
-
Handball94
aktív tag
Na végre mobiltartót sikerült elcsípni 3Ft-ért.
-
Handball94
aktív tag
válasz Real_Necro #40852 üzenetére
Semmivel. Snap uphoz se pont se kupon.
-
Handball94
aktív tag
válasz Depression #42614 üzenetére
Nem váltható be rá kupon/pont.
-
Handball94
aktív tag
válasz Wienstroth #43642 üzenetére
-
Handball94
aktív tag
válasz MenőManó03 #43686 üzenetére
Csak szíj.
-
Handball94
aktív tag
válasz musli26 #43863 üzenetére
Jelentkezz ki/be, győződj meg róla, hogy jól másoltad be a kupont (nincs felesleges szóköz)/ nem használsz fel pontot a vásárláshoz.
Kipróbáltam, nekem működik, 5.48 dolcsira jön ki kuponnal együtt.
Csak a "PROMO" címkés termékekre nem használható kupon/pont, a többire igen.Szerk:: Sőt, ha EU raktárból rendeled akkor nem is kell mást betenned mellé és kuponnal 5,99 dollár.
[ Szerkesztve ]
-
-
Handball94
aktív tag
Végre egy 2 dolcsis kupon nekem is összejött, bár ez pont az amit fogalmam sincs mire költök
-
Handball94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #44626 üzenetére
Nekem is megadta.
-
Handball94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #44916 üzenetére
Szerintem accounthoz tartoznak BG-n a kuponkódok, így csak te használhatod őket fel.
-
Handball94
aktív tag
Pár új linket még én is bedobtam, hajrá, akkor ér valamit a korlátlan ha van elég termékünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képregény topik
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- PS4 500GB 1DB Gyári Joy v2 drift mentes hibátlan működés Táp Kábel HDMI Kábel
- Álomszép 10.generációs laptop/8Gb ram/256Gb ssd/15,6" Full HD IPS/RGB bill./kiváló akku/
- Eladó hibátlan LG 55UN70003LA 4K LCD TV
- ÚJ - Cooler Master Cosmos C700M (szürke/fekete) - 2+1 év Alza garancia! UTOLSÓ DARAB CSAK ITT!
- Creative SB1090 X-Fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest