-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz Handball94 #3743 üzenetére
Szerintem nem érdemes onnan rendelni. Semmivel sem olcsóbb, viszont sok a *ar.
Innen válasz inkább.
-
Outlander
addikt
válasz Handball94 #3745 üzenetére
Én is aztmondom, h nem biztos h érdemes... Itt van ez, akcióban... ~800 ft.
Vagy jó lesz, vagy nem...boltban meg, minimum 1-2 hónap cseregarival maximum 2-3 év jótállással, már kb 1-1,5-ért is kapsz valamit..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kmisi99
addikt
válasz Handball94 #3743 üzenetére
Korábban már írtam egy weksi vezetéknélküli egérről kb 1000ft volt és imádom minden felületen nagyon jól megy rendszeresen ágyon használom laptoppal egyedül ha durván felgyűrődött a takaró akkor van gondja de még apró hepe-hupák se röccentik meg. Minőségre tökéletes fogásra is anyaghasználatra is és a 400ft os ebayes bty akksi majdnem 2 hónapig vitte egy töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz Handball94 #3864 üzenetére
ha LÁNGOLNA!!!! bocsánat de ez olyan jólesett
Tisztelet a Gépésznek!
-
poffsoft
veterán
-
spidersoft
senior tag
válasz Handball94 #36458 üzenetére
mindenki veszi a pöngetőket, mekkora muzsikus nemzetnek gondolhatnak már a banggoodnál bennünket
-
Rick4
félisten
válasz Handball94 #36464 üzenetére
Jogos, csak az a rész nekem valamiért egy nagyon szürke háttéren van, alig lehet olvasni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Handball94 #37487 üzenetére
Erre szerintem csak az tudna válaszolni, aki BG dolgozó, de ő meg nem akarna válaszolni, mert nekik az haszon kiesés. Ha tudod, rendeld meg, úgyis mindig minden akkor lesz olcsóbb, amikor az ember megvette már. Ha van mérőd, akkor mérd le, hogy mennyit tud a gyári töltőfejjel, nagyjából annyit tudni fog a BlitzWolf-fal is, vagy, ha a gyári töltő a szűk keresztmetszet, akkor még többet fog tudni a BlitzWolf-fal.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Handball94 #37544 üzenetére
Innen mindenki csak azon gondolkozott szerintem.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Handball94 #37544 üzenetére
új vagyok a témában. Az az 5 db, amit kiírnak, az nem megy el egy mikroszekundum alatt? Van reális esély a megkaparintására?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
elszabi
tag
válasz Handball94 #38316 üzenetére
elem lesz az, nem aksi. ne töltsd.
-
veterán
válasz Handball94 #38316 üzenetére
Nekem nem jött össze.
Gratula!Semmilyen, ugyanis nem tölthető.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zsiz
őstag
válasz Handball94 #39195 üzenetére
Akkor nem meglepő, mert én megvettem a hosszút, aztán még pár másodperc után jött a felismerés, hogy ez olyan simán ment, hogy a másikat is meg kellene próbálni Mindegy, elég ez. Sikerélmény van, az a lényeg. Kábel amúgy is kellett volna egy. Így legalább nem gagyit vettem.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
mgy
senior tag
válasz Handball94 #40476 üzenetére
Köszi!
-
Real_Necro
veterán
válasz Handball94 #40853 üzenetére
Akkor egyszerűbb ha megveszem nem snapupban kuponnal.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
tboj
tag
válasz Handball94 #41489 üzenetére
Próbáltam azt is, de úgy sem adja.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Depression
veterán
válasz Handball94 #42613 üzenetére
Az mit takar?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MenőManó03
csendes tag
válasz Handball94 #43689 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Valaki elmagyarázná, mert még nem teljesen tiszta a kép, hogy hány féle miband van és miben különböznek?
A fórumon nem találtam összehasonlítást.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Handball94 #44917 üzenetére
oh akkor kenjék a hajukra....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Handball94 #44917 üzenetére
Ha mégse lenne fiókhoz kötött, egyet én is szívesen átadok.
-
dugesz77
őstag
válasz Handball94 #45425 üzenetére
Még pontot sem lehet rá sajnos.
-
Ciccuka
veterán
válasz Handball94 #45545 üzenetére
10 pörgetésből 10 Opps. ezért szenvedtem egy órát.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Handball94 #45710 üzenetére
Vagy egyszerűen "Kínai kütyük kis pénzért"-re.
-
dugesz77
őstag
válasz Handball94 #46027 üzenetére
Én vagy öt féle termékre próbáltam és se pont se kupon. Lehet én nyúltam bele és pont olyanokat találtam meg. Aztán lehet értékhez vagy %-os engedményhez van kötve. Még nem ismertem ki a rendszert de ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül. Lehet rendszer hiba is ahogy DJ. Ru$y írja.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Handball94 #46031 üzenetére
Nekem meg a Pistonhoz is engedte a pontokat. Ezt szerintem nem ebben a világban fogjuk megérteni.
dragonfx
"üvegfóliát 1200ért kettőt."
Na most, akkor üveg vagy fólia?[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz Handball94 #46665 üzenetére
Ilyen kártyafoglalattal bármilyen microSD-t bele lehet tenni.
-
dajkapeter
senior tag
válasz Handball94 #52259 üzenetére
Ha még nem kaptál volna választ és válaszolok...
A töltőfej jó, valóban tölt 2 készüléket és prímán működik. A kábellel nekem akadt gondom. Konkrétan én olyat vettem amihez lightning kábelt adtak. A kábel nem működik, nincs megtörve. Nem is működött mikor megjött. Megy a cigánykodás... Legutóbb azt írta az ügyintéző, hogy én kábel nélkülit vettem. Mondtam neki, hogy az f@sza, mert kábeleset vettem, kábelest fizettem és kaptam kábelt is... Megkértem finoman, hogy nyissa ki a csipáját és nézze meg újra. A kábel egy sima blitzwolf, nem reverz.
Blitzwolf kábelről csak jót tudok mondani! ) Már mint a reverzről... Amit az autóstöltő mellé vettem az egy kalap kaki...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Maximum1
őstag
válasz Handball94 #53243 üzenetére
Én 2db-ot rendeltem a "good quality"-ből mobil app-on és 1,88$ lett a vége, több darab olcsóbb elv játszik a kicsi kínainál
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz Handball94 #53243 üzenetére
Igen appból most éppen 1.14 usd.Xiaomi powerbankkal is jól működik
[ Szerkesztve ]
-
aha.e
tag
válasz Handball94 #55571 üzenetére
Sztem igen ér annyit. 2X usb + Q.C 3.0
Xiaomi-ból is van nekem pár darab. Az előző széria Blitzwolf is megvan. Van 3050-es Blitzwolf is. Jól fog mutatni a gyűjteménybeEladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!
-
zsolti72837
addikt
válasz Handball94 #56449 üzenetére
Ilyen kicsibe?
Mert ha annyit belerak akkor nem ütődik meg?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Maximum1
őstag
válasz Handball94 #56499 üzenetére
Itt a fóruma, nézzél be, talán már van mérvadó tapasztalat is, majd ha 25$ lesz én is veszek.
(#56502) Saccco kifogtad a gagyit
[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
válasz Handball94 #56499 üzenetére
nem, de ali-n $29.99 a mi band2 3000db erejéig:
-
havri1
félisten
válasz Handball94 #59941 üzenetére
Szerintem jó. Az biztos, hogy polarizált, uv-t mások már mérettek, nekem így megfelelő.
Szerintem én egy rossz szériát fogtam ki az elsőnél.
Annyi hibája van pl a másik, decathlonoshoz viszonyítva, hogy erős napsütésben, elhomályosodik. Tehát ha pl egy baseball sapka takarja, tökéletes.
Nem tudom érted e mire gondolok.havri
-
bippeti
tag
válasz Handball94 #59968 üzenetére
Köszi, így már értem.
-
retesz147
addikt
válasz Handball94 #60139 üzenetére
az mit takar? (Alfa Romeo 147)
mert én is most gondolkodok egy mágneses tartón (Blitzwolf), csak nem tudom eldönteni, hogy szellőzőrácsba vagy ablaküvegre tegyem, akár a hosszú karral....[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Handball94 #61738 üzenetére
official store csakis
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zoltan6
őstag
válasz Handball94 #83425 üzenetére
Nálam fölötte van:
Price:
US $22.75 -
Komi28
senior tag
válasz Handball94 #83425 üzenetére
Én nem értem az áfás dolgot.
Vettünk egy cuccot 16 $ ért de vámon visszatartották és most kell papírozni, igazolni a postán keresztül. Postának viszont ezért fizetni kell, hogy lebonyolítsa még akkor is ha nem lesz vám. -
air
nagyúr
válasz Handball94 #87034 üzenetére
Köszi. Rendeltem is gyorsan egyet a gyereknek.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
biztos igazi,
1600Ft még 2db 2000mAh Eneloop aksit sem kapsz, nem még lítium meg elektronika"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gboszi
senior tag
VAlóban nem nagy Köszi a tippet, tippeket, de szerintem maradok a BlitzWolfnál. Az számomra a legszimpatikusabb.
Más. Ilyen paperless digitális ráirok és egy gombbal törölhetem táblája van valakinek már?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
dugesz77
őstag
válasz Handball94 #87885 üzenetére
Sajnálom,hogy ilyen gyorsan lejárnak ezek . Tényleg percről-percre kellene figyelni az akciókat.
Esetleg privátba átküldök egy-két oldal címet ahonnan jönnek ezek,sajnos meló közben nem jut ilyenekre sok időm.[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Handball94 #94564 üzenetére
Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendelj
van pár komoly kép is
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
attiati
veterán
válasz Handball94 #94564 üzenetére
Passz, en nem biztatok senkit, csak beirom.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Handball94 #106252 üzenetére
1-2 hete folyamatosan volt Xiaomi adapterre 1$ alatti kupon, most utoljára viszont már volt rá posta is, úgy már nem volt akkora deal.
-
bertokl
tag
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Legyél már karácsonykor kicsit nagyvonalúbb, kupon nélkül is kapsz 50 centért adaptert
Ráadásul a kuponos ajánlatok a szállítási költséggel mindjárt drágábbak lesznek, mint a kupon nélküliek free shippinggel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Handball94 #106257 üzenetére
Minek kell 6 db adapter
Az adott típust nem ismerem, de ezek 90 %-ban csakis töltésre alkalmasak, OTG, vagy adat kábelt nem lehet velük illeszteni, tehát úgyis kell majd venned rendes TYPE-C kábelt. Akkor meg a sok adapter felesleges lesz
-
veterán
válasz Handball94 #106259 üzenetére
Nem lesz fogyóeszköz, ha olyat veszel, amit rá lehet rögzíteni a kábelre. Autóban nekem is ilyen van a kábelre rakva, fél éve nem veszett el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest