- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #12927 üzenetére
Maradok a CyberClean-nél. Igaz nem is olcsó, de működik.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dzsolo #13164 üzenetére
Vegyél tetszés szerinti micro SD kártyát (célszerűen Sincerity-től, valóban), és hozzá egy mini adaptert (vagy még kisebbet)!
-
pakfong
tag
Micro sd adapternek ez is elég kicsi. Vagy mindenképpen pendrive kell?
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
wwenigma
Jómunkásember
USB-s toldo, 10cm-es hogy lógjon?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e=mc²
őstag
válasz Dzsolo #14463 üzenetére
Az ilyen ket kiszedheto muanyag kampos pocokkel a felhelyezes a leglenyegesebb, mert nem mindegy, hogy hogy kapaszkodik. Erre kerul ugye a sulya az egesznek.
Az elso az oldalso pamacsokkal vedi a telefont, bar nem a legjobb, mert ha egy kicsit vekonyabb a telefon, akkor kis felulettel fogja csak meg.
A masodik jobban bevalt szamomra, mert hozza sem kell nyulnom a kioldohoz, felulrol ki tudom emelni a telefont.
Ezeknel arra figyelj, hogy harom oldalrol tartsa a keszuleket, valamint, hogy milyen a ventilator elhelyekedese, mert nem mindegy, hogy a tarto teljesen fuggoleges vagy mondjuk 45°-ban fekszik a muszerfalon. Illetve, a muanyag kapaszkodo pockok sem mindegyiknel ugyanolyan hosszuak. Amenyik hosszabb, az lehet, hogy jobban kileng kanyar kozben, mint a rovidebb.
Ha vennem kellene ismet, akkor ami nekem van abbol a masodikat vennem ismet.
Szerk a telefonom Lenovo P780.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #14466 üzenetére
Ez biztosan feltapad, csak nem filléres: Exogear Exomount Touch
Én innen rendeltem, akkor még kicsit olcsóbb volt: [link]
Nekem egy LG G2-őt tart szépen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
axlfsi
veterán
válasz Dzsolo #14520 üzenetére
Lattam, az utobbi idoben tobben is vettetek ilyet. Szerintem is az egyik legegyszerubb de megis a legjobban hasznalhato autos tarto, de az a muanyag anya - nalam is eltort ket napja
En igy oldottam meg, perfect!
(#14517) havri1
En nem is tudtam, hogy van barki is, aki ilyen (megis csak nem egy dollaros, vamon/postan "kelendo") termekeket nem TN-rel keri.
3$?! Apropenz. Belfoldon dragabb tobb webshop postakoltsege, mint ez a nyomkovetos, kulfoldi kuldemeny ara. Szerintem csakis igy erdemes.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bbandi
tag
válasz Dzsolo #14905 üzenetére
Használok ilyet, bár az enyém azt hiszem 5V/15A-es (ambilight klón ledszalag tápja). Teljesen jó, amúgy itthon is lehet ezeket kapni néhány helyen "ipari táp" címkével, azért is mertem megvenni, volt munkahelyemen használtunk ilyet.
Viszont van egy pici 5V-osom is (talán 3A?), az úgy zúg, hogy mikor először bekapcsoltam azt hittem robbanni fog. -
agent_k
őstag
válasz Dzsolo #14905 üzenetére
Jabby
Köszönöm erre gondoltam. Én kínából rendelt autodiagnosztikai kábellel jártam majdnem igen kellemetlenül. Bár eddig nem mentünk el szerencsére.
Dzsolo
Nekem a konyhai LED (36W 5630 szalag) világítást táplálja egy 60W-os ilyen táp, mint ami a képen szerepel.
Az akvárium világításhoz ilyet fogok használni.
Egyébként 25%-30% ráhagysz a teljesítményre nem lehet baj.Dugasztápok viszont értékelhetetlenek amiket rendeltem eddig. 24W-osnak hirdették és tettem rá vagy 1 ampernyi terhelést. Kettőből kettő kuka, elolvadt a belsejük.
-
-
agent_k
őstag
válasz Dzsolo #14911 üzenetére
Tökéletes. Nagyon szeretjük mi is, mert a 18W-os T8-as fénycső rásegítésére akár gyertyát is gyújthattunk volna a szélre eső részeken. Így meg mindenhol világos van.
Ragasztás: A felület előkészítésén múlik. Én mosószerrel, clinnel és végül alkohollal is áttöröltem a felületet. Ragad azóta is.
-
zoltan6
őstag
válasz Dzsolo #16414 üzenetére
én ehhez a currency convertert kiegészítőt használom chrome-hoz,de úgy nézem van firefoxhoz is.bár nem tudom ez tudja-e a magyart.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dzsolo #18639 üzenetére
Mert egyebkent meg nem kapsz jobbat es 3 év gari van rá MM-ből.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
üszök
őstag
válasz Dzsolo #19989 üzenetére
Ez most a trendi telefon tartó. Lehetőleg fehér telefon kell bele fehér fülessel,hogy mindenki lássa.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
-
axlfsi
veterán
válasz Dzsolo #20110 üzenetére
Neem van ilyen autos telefontartom, regebb ota. De sajnos, kb. egy het utan az lett, hogy addig tekergettem az anyat a meneten, hogy szorosabb legyen es ne bukjon le a telefon sulya alatt, hogy egyszeruen elrepedt az anya. Innentol kezdve, mar meg annyira sem lehet megszoritani, hiszen megrepedt a muanyag.
A masik, - ami roppant kenyelmetlen -, hogy egyik kezzel kell ugyebar a csipeszt osszenyomni, a masikkal a telefont belehelyezni. Csak eppen rossz oldalrol van a csipesz (legalabbis jobbkezeseknek szerintem kenyelmetlen).
... azota is keresem a tokeletes telefontartot. Most a Lidlben vannak ezen a heten, de egyelore nem vettem belole (lehet meg a heten beruhazok egyre; 2700 Ft az ara ugy remlik, meglehetosen hosszu tartoruddal es tobb fele toltokabellel, szivargyujotra valo csatalkozassal).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
válasz Dzsolo #22481 üzenetére
Nekem is ez van vele meg van hogy más eladonak se tudok fizetni a szokvanyos modon. ilyenkor vagy tarsitasz egy másik kártyát vagy feltoktod a paypal egyenleged. arra figyel hogy ilyenkor ketyeg az időd és fizetnek kell mert jon najd a felszólítás utanna meg a negativ.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
XtremLor
őstag
válasz Dzsolo #23322 üzenetére
Milyen hibat dob?
Egyebkent alternativa: mymemory.co.uk"Legen...Wait for it...Dary"
-
-
titán
válasz Dzsolo #23663 üzenetére
A bankod nem engedte a vásárlást. Nem volt rajta fedezet, vagy vásárlási limited átlépted erre a napra. Harmadik lehetőség nem működik a bankod kártya rendszere.
#23664) royalka Akkor nem lenne a Maestro felsorolva, lehet vele fizetni, csak néha nem sikerül. Esetleg a bank nem engedi rajta a deviza műveleteket.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Dzsolo #23673 üzenetére
Milyen valutában akarsz fizetni? A PP vált vagy a bankod? Ha a bankod, akkor lehet nem tudsz olyan valutával fizetni... Állítsd PP váltásra vissza erre a vásárlásra és nézd meg, hogy úgy tudsz-e fizetni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Outlander
addikt
válasz Dzsolo #27191 üzenetére
Szerintem useless kacat, volt már korábban is, nálam 2-3 napot élt, gázul néz ki, gagyi kialakítás, gyenge rezgés, nappal láthatatlan ledek, kb minden mozdulat egy lépés, ez amit eddig írtam kb 300 lépés lehetett ..
Most kérésre rendelek... 5 ezerért, de getone-ról.Nagyon keresik, mert mindenkinek van egy ismerőse akinek van és isteníti, könnyen eladható, itthon 8k újonnan boltból garival, de használtan vagy csájna garival 4-5k -ért simán elkapkodják... az 10$-nál is egy ezres.
Ungarisse temperamentum.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
dugesz77
őstag
válasz Dzsolo #29758 üzenetére
Sajnálom,hogy neked nem sikerült.
Nekem mákom volt. Sikerült vennem egyet. Kirakva már itt sem volt de a vitrinbe viszont volt egy darab. Normális volt az eladó rögtön hozta a kulcsot és odaadta. Nekem a fekete fekvő jutott. Szép,jól működik. Köszönöm utólag is a belinkelést, annak a ki berakta. Ennyit bőven megért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest