Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Mostanában érkezett, n+1. epizód:

    Akril óratartó [link] $0.8 Jött 4 darab, nagyon tetszik, úgyhogy rendeltem még 10 darabot $7-ért [link]

    Tronsmart Encore S1 bluetooth füles [link] $22.7 volt, most $30. Broáf. Az akciós ár sem segített rajta, szörnyű, kerüld, mintha leprás volna. Részletesen írtam róla itt [link]

    Tigristapasz készlet 3x8 db a legjobb márkából [link] $3 Helyi ajánlás alapján vettem, kiegészítve a márka többi típusával, mert miért ne. Még nem nyitottam ki.

    Páva nátó nato és zulu szíj [link] $3-4 A legjobb anyagminőségű nátó szíjam, beleértve egy csomó kínait, és drága, 5-10x áru "nyugati" szíjakat is. Nagyon vastag és puha az anyaga, a dizájn pedig abszolút egyedi. A most érkezett kettő mellé gyorsan rendeltem még kettőt másik szélességben (igen, a rózsaszínt kihagytam :D)

    Csat perlon szíjhoz [link] €4,5 Van minden szélességen. Mivel a perlon szélessége kézzel alakítható, csak megfelelő csat kell, és máris használható másik órához.

    Xiaomi Hybrid Pro HD [link] $26 Alin van olcsóbban is. Nem rossz, most nálam elsődleges dugós fülessé lépett elő, leváltva a 1more Hybridet. Van hibája, amit ha nem kezel az ember, akkor viszont elég szörnyű. Részletesen írtam róla itt [link] [link] [link]

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák