Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Tudtok ajánlani olyan megbízható autós töltőt, aminek nem a tetején, hanem az oldalán vannak az USBk (2 usb)?
-
Ittnemaz
aktív tag
elnézést mindenkitől ebben a hozzászólásban rossz link szerepel törlésért kértem már
-
fant0mi
őstag
válasz
Nirvatti #81095 üzenetére
Igen, a vevon is mulik.
Na konkretan a Samsung H6400 tv sajat beepitett bt adoja az ado, es a Tescoban kaphato Wuff bt fejhallgato az a paros, amely nem lagol, elvezheto vele az adas. Meg meg volt egy masik fejes is, de arra mar nem emlekszem, de mindegy is, mert draga volt.[ Szerkesztve ]
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #81079 üzenetére
Ez nagyon ugy nezem az lesz.
Amugy szivesen, sokminden van HG-n ami itthon aranyáron vagy egyaltalan nem beszerezheto.
zebede: Ennek a nagyobb változata például: [link] A többivel az a baj hogy már vámhatár felett van szóval extra sarc várható. Ezek használhatóak, kezdőknek valók, talán a AIO Pro kit a 2300as akkuval és 4ml-es kazánnal belefér (kezdőnek) de a mellé még kell pótkazánt is venni, egy 5ös pakkot. Aztán ha bejon neki akkor venni drágábbat, mégjobbat, mégnagyobbgőzfelhőcsinálósat, ez meg marad tartalék eszköznek, az mindig jóljön.
Amit linkeltél se rossz emlékeim szerint és az ára is korrektnek tunik.
Pótkazán itt van hozzá: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz
wwenigma #81073 üzenetére
Kösz!
És egyel "komolyabb" milyen lenne ajánlott?
Pl. ez 2600mAh és 5,5ml ,de gondolom nem csak ez számít?[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #81077 üzenetére
HeavenGifts-ben még nem csalódtam, azt preferalom FT helyett. Amugy 15.59 ugyanaz a szett amit FT-n linkeltél.
Az 5ös szett - általad valasztott ellenallasu - kazán bele pedig 7,49$. Mondjuk csak 0,6Ω és 1Ω van EGO Aio-hoz, ezert kell olvasni a leirast.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zebede #81072 üzenetére
Egy sima EGO AIO szett. Igaz "csak" 1500mAh és "csak" 2ml, de ha bejon neki akkor erdemes majd beruhazni egy nagyobba, feleslegesen ugye ne szorjuk a pénzt...megbizható bolt, vámhatár alatt van még 13 óráig!
tahepa: van prohardveres ecigi fórum is, raadasul sajnos az a tapasztalat hogy ott a linkeltben azok vannak akik mar hobbibol szivjak es többtízezres dolgokat fognak ajanlgatni kezdőknek, tök feleslegesen...
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Rokonnak vennék ajándékba e-cigit, hátha sikerül áttérítenem.
Most kb. napi fél dobozt szív. Tudnátok ajánlani valami best buy vételt? -
OrLiX
tag
Srácok, valaki mutassa már meg, hogy az AWEI A920BL
"ear hook"-ját hogy kell használni!
Köszi!
Bocsánat, ha nagyon off! -
Atomgeszi
nagyúr
Van most valahol akcióban jó kamera, amit wifin keresztül tudok bárhonnan nézni, illetve tud éjszaka is felvenni, mozgásérzékelő és kártyás(esetleg pendriveos) rögzítés lakásba?
-
Blaise
veterán
Kicsit off, de ez a Lidl-féle mágneses szerszámtartó mennyire jó cucc?
[link] -
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy vásárolt egy terméket ingyenes szállítás volt megadva az adatlapon,minden rendben ment, kifizettem.
Erre másnap jön az email, hogy neki túl drága lenne a szállítás, ugyhogy vagy töröljem a rendelést vagy fizessek rá még 11 dolcsit...szerintetek?
-
spiky03
veterán
válasz
Donki Hóte #81026 üzenetére
Egy 0-ával kevesebb az, csak elírtam véletlenül.
20 000-es van csak.@(#81029) 4m@15
Köszönöm a tanácsot
Utánanézek majd.(#81031) Dluinet
Köszönöm neked is.[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
válasz
spiky03 #81016 üzenetére
Xiaomi külső akkumulátorokat bátran ajánlom (persze nem a hamisítványokat). Nekem van kettő 10.000mAh akkum tőlük, kiváló design, remek minőség és a kapacitás is annyi amennyit ráírtak. Relatíve olcsó is, egy éve sikerült 12 usd körül venni. Ennyiért nem kapsz jobbat szerintem.
Plusz elengedhetetlen piros pont: van hozzá Xiaomi védőgumi, na melyik másik gyártónak van ilyenje? 😄
-
dugynok
senior tag
válasz
huliganboy #81024 üzenetére
Az értékelések (képekkel) is hasznosak! Ebay ilyen téren nagyon el van maradva...
-
-
petipetya
nagyúr
Ne már, hogy van Xiaomi asztali naptár is (analóg). Mondjuk ennyiért nem veszem meg.
-
spiky03
veterán
válasz
domerator #81011 üzenetére
Netkártyás fizetéssel.
Más
Tudtok ajánlani valami megbízható és nem túl drága powerbankot?
Mert vettem itthon valamim kuponos oldalon 3000-ért egy elvileg 200000 mAh-ást de sajnos az XZ-met nem tudja feltölteni egy szuszra.
Olyan lenne jó, ami nem nehéz, meg 2-3 telefont is feltud tölteni mondjuk.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Aliexpressről hogy a pékben rendeltek ti? Bevállaljátok a bankkártyás fizetést, vagy csak én nem láttam a paypalt mint lehetőséget?
-
erzol
őstag
Ha valakit érdekel igen jó áron van most xiaomi fülhallgató.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon