Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
Sziasztok! Digi előfizető vagyok, és nem akarom a hálószobáig elvinni a koaxot de néha jól jönne a TV-ben TV adás.
Ezt TVHeadend-del valósítottam meg, viszont nem tökéletes a rendszer. Aliról rendeltem egyszerű USB-s tunert (rtl chipset, sony tuner). Működni igazából minden megy, csak kockásodik nagyon. A homegateway után van kötve jelenleg egy rövid kábelen splitter és abból megy a nappali TV-be meg egy másik rövidke kábelen a stick-be a jel. A TV-n a jelerősség 97-98%, a minőség pedig 100%. TVheadend-en ezt nem tudom megmondani, ott csak értékeim vannak, olyan 34db az SNR és 50dbM a signal strength.
Próbáljak esetleg jobb tunert? Vagy igazából ezek ennyit tudnak, és HD-ban kockásodni fog. (jah, a gép egy i5-ös procis régi céges Dell Debiannal, illene elégnek lennie, meg nem is eszi a procit különösebben)
Köszi előre is ha van valami jó tanácsotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest