Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
Tegnap raktam össze ilyennel egy konfigot. Nem rossz, adtak hozzá mindent is, de a bekötés nem nagyon volt egyértelmű, de szerintem sikerült összehozni. Egy jobb leírást mellékelhettek volna a vezetékek bekötéséről.
A ház maga teljesen rendben van. -
klopisemis
csendes tag
Bruttó kisker ár valahol 30-35K körül lesz. Ami nem kevés. Bár van szügyig RGB, meg üveglap, meg nem is tűnik annyira rossznak a kialakítás meg a szellőzés, és ahogy néztem a venti is HDB PWM, nem valami nagyon alsó polcos. Tulajdonképpen még akár jó is lehet.
-
Találtgyerek
veterán
Nem tűnik annyira rossznak a kialakítása. Előlapnál egész jó a szellőzés kialakítása. Nem fulladnak meg a ventik, mint a legtöbb háznál, ahol nincs mesh előlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest