Hirdetés

Duplán tükrözték a Kolink Void utódját

Az elődön még csak egy, az E-ATX méretű Void X-en már két, végtelen alagút érzetét adó tükör is helyet kapott.

Nagyjából egy éve mutatkozott be a Kolink Void RGB, amelynek legnagyobb érdekessége az előlapja volt. Ezen egy olyan tükrös megoldást kapott helyet, ami a beépített RGB LED-ekkel kiegészítve különleges, alagútszerű hatást keltett a szemlélődőben. Az ATX méretű ház most egy E-ATX-es utódot kapott, amelyen rögtön kettő ilyen háromszög is található, így akár ketten is bambulhatunk a semmibe a gépház előtt ücsörögve, ha már nincs mivel játszanunk.


[+]

Az edzett üveg oldallapon át vizslatható beltér sok különlegességet nem rejt, inkább a ház méretei figyelemreméltóak. Arról már esett szó, hogy a Void X legfeljebb E-ATX méretű lapok fogadására képes, de ennek megfelelően egyéb komponenseknél sem kell nagyon válogatnunk: processzorhűtőből a 175 mm magas, VGA-ból pedig a 360 mm hosszú példányok is beszerelhetőek. Utóbbit akár állítva is a helyére tehetjük, hiszen két vertikális PCIe slot is a rendelkezésünkre áll, a működéshez szükséges riser kábel viszont már nem jár a házhoz. Adattárolóból legfeljebb négyet használhatunk (leszámítva az M.2-es példányokat), a tápegység kamrájába két 3,5, az alaplap mellé pedig két 2,5 hüvelykes meghajtó rögzíthető.


[+]

A rendszert gyári állapotban egyetlen 120 milliméteres, ARGB LED-ekkel is megpakolt, PWM vezérlésű ventilátor hűti, amit igény esetén akár további öt (elöl 3 x 120/2x140 mm, felül 2 x 120/240 mm) légkavaróval vagy két radiátorral (elöl maximum 360 mm, felül maximum 280 mm) egészíthetünk ki. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, ami nem csak két-két USB 3.0, 2.0, illetve 3,5 milliméteres jack csatlakozót vonultat fel, de az előlap és a ventilátor fényeit is innen vezérelhetjük, amennyiben nem bonyolítanánk az életünket a LED-ek alaplapra történő bekötésével.


[+]

A Kolink Void X ARGB várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül az Egyesült Királyságban, vételára 75 font lesz.

Előzmények

Hirdetés