- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
Tegnap raktam össze ilyennel egy konfigot. Nem rossz, adtak hozzá mindent is, de a bekötés nem nagyon volt egyértelmű, de szerintem sikerült összehozni. Egy jobb leírást mellékelhettek volna a vezetékek bekötéséről.
A ház maga teljesen rendben van. -
klopisemis
csendes tag
Bruttó kisker ár valahol 30-35K körül lesz. Ami nem kevés. Bár van szügyig RGB, meg üveglap, meg nem is tűnik annyira rossznak a kialakítás meg a szellőzés, és ahogy néztem a venti is HDB PWM, nem valami nagyon alsó polcos. Tulajdonképpen még akár jó is lehet.
-
Találtgyerek
veterán
Nem tűnik annyira rossznak a kialakítása. Előlapnál egész jó a szellőzés kialakítása. Nem fulladnak meg a ventik, mint a legtöbb háznál, ahol nincs mesh előlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest