Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hagyj emeljék az árakat, legalább jobban megéri majd a DDR5 memóriával szerelt VGA-k
-
zapok
aktív tag
Na végre - ezt is megéltük!
ViiiiktorOC Ahogy haladunk az egységsugarú felhasználó kiszolgálásáért, ez be is fog következni, sajnos.
xmaas Az áremelést egyébként is meglépik a gyártók, de legalább már tényleg nem lesz értelme megvenni a 128 bites 3GB-os DDR3-as kártyákat.
-
xmaas
őstag
Csak egyetlen problema az hogyha megemelik gddr3 as kartyak arait akkor muszaj lesz emelni a tobbi kartya arat is hogy megtartsak az egyensulyt az erobe legalabis a logika azt diktalja persze a vevok meg levannak szarva
-
ViiiiktorOC
senior tag
Mehet az összes a kukába lassan, Apuk átveszik az uralmat!
-
kpal
nagyúr
Ezért veszek használtan .
-
MZperX75
addikt
-
banhammer
veterán
Jéééé.
Nekem DDR3-as VGA-m van.
GT 440.
De jó, hogy a múlt évben vettem, ha most venném szívnám a fogam, hogy milyen drága lett. -
djculture
félisten
Azért ez a folyamat a ddr3 hd7750 esetén lesz érdekes az már így is a 7770 legolcsóbb példányoktól csak 2-3 ezerre van. Ha most emelkedik nem hiszem hogy a 7750 meg a 7770 egyforma áron fogják adni hanem a 7770 árát szépen megemelik. Ha igaz a sejtésem az egész 7xxx sorozat ára emelkedni fog ha érinti a memória árának emelése ha nem.
-
Hajrá DDR 5,ennek mi értelme,hogy lassan egy kihaló félben lévő memo-t drágítanak
-
grunge
addikt
válasz
stranger28 #13 üzenetére
Értem én, de még van bőr a képükön ezt leközölni...szép szép
-
czanga
őstag
Ameddig emiatt a GDDR5-os kartyak ara nem emelkedik addig nincs ezzel semmi bajom. Emeljek csak ha jol esik.
-
Pug
veterán
Aki ddr3-as vga-t vesz, az meg is érdemli.
Amúgy instant wipe elkéne az ilyen "konstrukciókat" eröltető gyártóknak.... -
Pedig pont akartam ddr3 VGA-t venni, legalább 4 GB-al...
A sok eső miatt nem lesz drágulás esetleg? Meg a napfoltok... azt hallottam, h nehezíti a gyártást, sztem legyen minden drágább
-
satz18
őstag
Nem véletlen, hogy az nvidia 710 és 720 még mindig fermi. A belépő szint mint olyan, a VGA piacon lassan teljesen értelmét veszti.
-
Silentfrog
veterán
" ára nagyjából 10%-kal nőtt. így az érintett vállalatok nagyjából 10-15%-kal növelik a DDR3-as memóriákat használó VGA-k kereskedelmi árát"
Tehát a videokártyák csak memoriából állnak,hisz ha 10%-al nő a rajta található részegység ára és a gyártók az egész kártya árárt emelik 10 %-al akkor ebből az következik,hogy a vga egy" memoria kártya"! Vagy tévedek?
-
Retekegér
MODERÁTOR
10%-kal drágulnak a memórialapkák, ezért a VGA-k ára 10-15%-kal emelkedik. Logikus...
-
grunge
addikt
Miért drágulnak? Már rég legyárották őket..LOL
-
etel89
csendes tag
Azért a notebook világban elég sok a ddr3-at
használó gpu-k száma. Oda ez nem jó hír. -
fiATHaLON
őstag
hogy DDR3 memóriával szerelt VGA-t egyszerűen nem ér meg venni,
Ez így majdnem azt jelenti, hogy csalás megvenni, nem fair...
egy "i" az "ér" után, és nyerő a mondat.
-
Youri
veterán
Drága is, gagyi is, mi kell még?
-
maross
nagyúr
logikusnak tunik, hogy az amugy kartya arahoz kepest olcso memoria arat megemelik 10%-kal, akkor az egesz kartya megdragul 10-15%-kal...
-
MZperX75
addikt
,nembaj van a készleten még DDR2-es is
GT630 8giga DDR2-vel és a kis társa HD6450 4giga DDR2
Viszont legalább ,mindenki inkább a GDDR5-kártyákat fogja keresni.....
(bár ahogy tapasztalom csak ürügy,hogy azt is emeljék 10%-al,mert hirtelen megnőtt rá a kereslet.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A memórialapkák ára gyorsan nő, amire minden érintett reagál.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest