- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Az F1 2015 óta sokkal jobb a helyzet, mint előtte.
Az F1 2014-ig bezárólag valamikor október-november környékén jött az adott szezon játéka (ráadásul itt egy idény nem is olyan, mint az NBA-ben, hogy előző ősztől következő nyárig tart, mindegy), azért a mostani augusztusi megjelenés jóval barátságosabb, nem tudom, lehet tudatosan az adott évad nyári szünete körül jön.Az viszont biztos, hogy a DX12 az utolsó, ami hiányzik belőle, mert mint fentebb írtam, online játszhatatlan, annyi a fantom-collision a kocsik között - a kisebb - nagyobb bugokat nem is számítva.
Igen, tudom, hogy fut a "hivatalos világbajnokság" a moitorra tervezett szezonban is, de nem is tudom, hány online liga szünetel jelenleg, netkód-frissítésre várva. -
Navaren
aktív tag
Hát ennek végtelen örülök.
Igaz, hogy online még mindig közel játszhatatlan a katasztrofális netkód miatt, és hogy a nyamvadt gumihőmérséklet közel kezelhetetlen városi pályákon, ha controllerrel játszik az ember, de hé, legalább DX 12-ben szenved az ember
Egész más!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest