- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonor
tag
Először egy teljes körű bugfix kéne a multiplayerre, aztán jöhet minden más...
-
CptAdamica
veterán
Szupi, karácsonykor le is csapok rá.
-
GodGamer5
addikt
Mezei Pascalos Geforce-okon ez is csak lassulást tud felmutatni, vagy vették a fáradtságot a fejlesztők és megcsinálták rendesen???
-
Z_A_P
addikt
válasz
kriszpontaz #16 üzenetére
Olvastam valahol egy logikus magyarazatot: a Vulkan csupan a kepi megjelenitesert felel, a DX pedig egy teljes ecosystem, hang, iranyitas, grafika,stb.
-
Cs1csó
titán
Ennek így akkor sincs sok értelme, valahogy úgy kellene mint a FIFA-nál, augusztus végén kezdődnek a bajnokságok és szeptember végén kidobják a játékot. 2018-ban március 25-én volt az első futam tehát kb. +- pár héttel kellene jönnie. Szerintem simán megoldható amint lehet tudni a csapatok felállását a kocsik megjelenését ami lemarad - erősorrend finomítás stb. azt lehet később is.
-
-
kriszpontaz
veterán
Nem értem miért a DX12-t erőltetik, mikor a Vulkan platformfüggetlen....sőt, talán még jobb is.
-
Navaren
aktív tag
Az F1 2015 óta sokkal jobb a helyzet, mint előtte.
Az F1 2014-ig bezárólag valamikor október-november környékén jött az adott szezon játéka (ráadásul itt egy idény nem is olyan, mint az NBA-ben, hogy előző ősztől következő nyárig tart, mindegy), azért a mostani augusztusi megjelenés jóval barátságosabb, nem tudom, lehet tudatosan az adott évad nyári szünete körül jön.Az viszont biztos, hogy a DX12 az utolsó, ami hiányzik belőle, mert mint fentebb írtam, online játszhatatlan, annyi a fantom-collision a kocsik között - a kisebb - nagyobb bugokat nem is számítva.
Igen, tudom, hogy fut a "hivatalos világbajnokság" a moitorra tervezett szezonban is, de nem is tudom, hány online liga szünetel jelenleg, netkód-frissítésre várva. -
hajbel
addikt
Örülök neki. 4K ultrán 15%-ot javult a min. fps 36-ról 42-re. Sokaknál 40 fps a freesync határa.
-
MeszesKPT
őstag
Ennek a játéknak nem a DX12 hiányzott a legjobban...
-
KAMI911
senior tag
A Feral meg folyamatosan Vulkanra portolta a montort (Linuxhoz), lehet érdemesebb lett volna nekik is azt választani.
-
Cs1csó
titán
Nem teljesen értem az egész koncepciót:
- az F1 2017/18-as idény végére jelentetik meg kb. a játékot miért nem az elején?
- megjelent a játék és most teszik bele a DX12-őt?+ írta valaki, hogy ez egy régebbi motor tehát annyira nem is fontos a DX12
-
Navaren
aktív tag
Hát ennek végtelen örülök.
Igaz, hogy online még mindig közel játszhatatlan a katasztrofális netkód miatt, és hogy a nyamvadt gumihőmérséklet közel kezelhetetlen városi pályákon, ha controllerrel játszik az ember, de hé, legalább DX 12-ben szenved az ember
Egész más! -
Petykemano
veterán
Két tehén ül a fán. Az egyik megszólal: "menjünk le és jobb lesz"
Lementek és jobb lett. -
Raymond
titán
-
snecy20
nagyúr
Ez érdekes dolog, egy ilyen alapjaiban már eléggé öregecske motornál.
-
DanD88
tag
A fenébe, pedig arra vártam hogy a 2016 legyen leárazva hogy majd azt megveszem Baku miatt, most kukázhatom ezt az ötletet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest