Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Dell 2312 72Hz-n megy valakinek 980-al? Mert nekem a monitor nem tudja üzenetet dob! Nem HDMI a használt csatoló. Kösz!
-
skroy
senior tag
A 72Hz-es drivert érdemes felrakni? Miért jó az nekem?
-
Petyyyyy
addikt
Holnap lesz egy utam a Humansoft-ba két hibás darabbal. Mindkettőn vízszintesen lefelé futó csíkok, plusz az egyiken jobb felén kicsit pirosodó képpel. '13-as beszerzés, tehát garis lesz.
Majd jelentkezem mire jutunk ott a srácokkal.PS.: Volt már valaki abban a szervízben?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
asdf_
veterán
válasz Petyyyyy #2158 üzenetére
Nem, inkabb a sajat, de lezart parkolo a jaratos ott. De ha elottuk van ures hely, akkor ha a soromponal becsorogsz es mondod, hogy hova jottel, akkor beengednek. Bajdovej egy haztol hazig garis monitorral miert faradsz? Vagy ha odaviszed, akkor ok javitjak, es ugyanazt kapod vissza? Mert ha ugyanugy egy randomra cserelik, mint a Dell-ek, akkor szerintem csak folosleges macera (mar ha napkozben ugyanott vagy, mint a monitor es nem gaz futarra varni).
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Nem is tudtam, hogy háztól házig garis ez a modell. Ha jól emlékszem A4Team-es vásárlás volt még '13-ban és kb ez minden amit tudok. Jobb az, ha ott vagyok és megmondják in-face, hogy mégis mit terveznek a vassal. Ne kelljen várni napokat egy lekezelő és felesleges levélre, amiben megírják, hogy belevágott az index a karterba és nincs kedvük megjavítani kb.
-
Petyyyyy
addikt
Na jó, ha már itt tartunk: a háztól-házig garit Dell-nél kell kérni, ugye?
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz StSanya #2165 üzenetére
Nem hívtam őket. Én naív gondoltam ha elviszem hozzájuk, akkor nem kell majd a rendelési szám ami a dobozon van - a doboz meg már sehol nincs. Így végül Humansoftnál landoltak a monitorok. Most nagy vadászat van az order numberek után, mert mégis kell hogy meg tudják kezdeni az ügyintézést.
Egyébként meg csak egy nagyobb köpésre van innen a szervíz.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
asdf_
veterán
Azert halal befosas, hogy az egvilagon mindenhol lehet egy gyari szammal kezdeni valamit, egyedul a dell ilyen farok ceg, hogy order numberra mennek, es a sajat nyuves rendszerukbol sem kepesek gyari szam alapjan elokotorni az order numbert. Szanalmasan nevetseges...
-
Gabesz87
veterán
Srácok, a 72 Hz-es driver DP esetén is működik? Honnan tudom letölteni amúgy? Mert ami az 1. HSZ-nél van link, már nem jó. De láttam, hogy a 2311 topicjában van DVI-hez és DP-hez való driver (na látom az a link is halott). Az is jó a 2312-höz? Vagy van csak ehhez való valahol?
[ Szerkesztve ]
-
pajo88
csendes tag
válasz Gabesz87 #2169 üzenetére
Itt a link:
http://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/hsz_23498-23498.html
Becsület és Haza! "Honneur et Patrie!"
-
r3dsnake
nagyúr
Mit csináljak a windows-zal, hogy ne álljon vissza folyton a a custom 72hz driverről az alapra? Baromi idegesítő.
-
r3dsnake
nagyúr
A különböző driverekhez valaki tudna linket biztosítani? Sajnos egyik sem él már.
Köszi!
-
qad
senior tag
válasz r3dsnake #2174 üzenetére
Ez 50-72 Hz-es driver. Benne van még a 75 Hz- is ha jól emlékszem, de nekem az nem ment.
Remélem erre gondoltál, külön még nem láttam drivert. Különben sry.
[ Szerkesztve ]
-
kissadam9
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen monitorral és a garanciás cserével kinek van tapasztalata? Jó és rossz egyaránt érdekelne. Ilyen monitorom van, de egy fekete alapon kék, és minden más alapon pedig fehér pixelhiba található rajta, de nem merem kicseréltetni, mert félek, hogy egy sokkal rosszabbat kapnék helyette.
Sok helyen azt olvasom, hogy nem újat, hanem használatat (felujított) változatot küldenek, de azok általában sokat voltak használva, esztétikai hibábik vannak, stb...
Itt egy konkrét eset, ami eltántorít a cserétől:
https://www.reddit.com/comments/ffre0/dell_sent_me_six_replacements_for_my_defectiveSzóval, érdemes lenne visszaküldeni? Van rá garancia, hogy az új nem lesz alapból hibás? Ha visszaküldöm, akkor ugyan ilyet kapok helyette?
-
Petyyyyy
addikt
-
kissadam9
csendes tag
válasz Petyyyyy #2178 üzenetére
Én nem fogom elcipelni sehova se, és az olvasottak alapján nem is fogom garanciáztatni, mert csak ritka esetekben zavaró a hiba, és ezzel még mindig együtt tudok élni, mint egy olyan használttal, ami a garancia lejárta után megadná magát.
Nálad egyébként az hogy fordulhatott elő, hogy ugyan azt a hibát produkálja? A szervízben nem próbálják ki átadás előtt? Azért ekkora lehúzás nem lehet. Rá lehet valahogy rávenni a céget, hogy teljesen újat küldjön?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Egy OEM u2312hm megér 43 ezret? Elvileg első tulajtól. Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz hszilard666 #2180 üzenetére
2 éve 60K volt a zsír új...innentő döntsd el te. Meg lehet nézni hány üzemóra van benne. Keress vissza a topikban a módszerért.
-
asdf_
veterán
válasz hszilard666 #2180 üzenetére
43 ezerert egy hasznalt gari nelkul vagy 63 ezerert a zsiruj utodja 1ev teljeskoru+ 2 ev korlatozott(!) garival. Te tudod csak eldonteni, hogy mi eri meg neked jobban. Az 63 ezres ar csak a fos forintnak koszonheto, tehat mondjuk aki 43-ert adja el most, az bazijol jar vele, ha annyiert eladja, mert ugy 50-55 korul vehette (akkor meg nem 285 volt a dollar, mint most, hanem 240 korul, tehat relative draga a hasznalt, a mostani uj magas ara miatt tud csak ilyen vastagon fogni a hasznaltat elado ceruzaja).
Ugyanakkor zsirujan 50 korul mar IPS-es LG-t kapsz (igaz, ott se magassagallitas se porgettyu nincs, ez megint merlegelendo, hogy erre mennyire van szukseged).[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz hszilard666 #2183 üzenetére
Amúgy nemrég jöttem rá, hogy a 16:9-esfelbontás kicsit olyan, mint az A-s papírméret szabvány, csak itt ha 3-at elforgatva egymás mellé ráksz, akkor kapod majdnem az eredeti arányt (27 : 16 = 1,6875 = 15,2 : 9, ami majdnem 16:9)
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz hszilard666 #2185 üzenetére
Vagy két szélső állítva, középső fektetve, illetve fordítva.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Brave_86
aktív tag
Hali
win10-el a U2312_50_72.inf nem megy. Van rá esetleg megoldás? thx -
Brave_86
aktív tag
-
félisten
Üdv!
Hogyan tudom megállapítani, hogy az adott típusból egy példány PWM-mentes?
Van valami revízió, vagy sorozatszám, amiből megállapítható?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
asdf_
veterán
válasz AxBattler #2189 üzenetére
Paintben rajzolsz 5 függőleges, nem túl vastag fehér vonalat az egészképernyős fekete háttérre, egymástól mondjuk pár centire, előveszel egy fényképezőgépet, zárprioritás módban 1/100-as rekeszidővel lősz egy képet róla, úgy, hogy a gép exponálás közben a saját tengelye körül vízszintes síkban épp gyorsan elcsavarodik, (monitor fényereje 20 körül), ha a fényképen csíkot húzva, elmosódva vannak a vonalak, akkor jó vagy, ha sok vonalat látsz, akkor pwm.
Alternatív megoldás, szobában lámpa le, csak a monitor világít, fehér háttér, 10-20 körüli fényerő, mutatóujj kinyújt a monitor előtt, és csuklóból bazigyorsan jobbra-balra mozgatod. Ha sok, szaggatott ujjat látsz, akkor megintcsak pwm. -
félisten
Köszi!
Azt hiszem, ez egy jó szemléltető videó.Itt Rev. A06-tól PWM-mentesnek írják, és a topikban visszaolvasva többen is ezt írják.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
korcsi
veterán
válasz J.J. András #2192 üzenetére
Szerintem már nem aktuális...
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
XP NINJA
őstag
Lassan lejár a garancia a Dell U2312HM monitoromon, és vennék valami újabbat ebben a kategóriában. Mit tudtok ajánlani?
-
Predator2
addikt
Helló
Mennyit érhet szerintetek egy ilyen monitor? Garancia nincs már rá, de teljesen hibátlan.
Szeretnék nagyobbat venni!THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
Jackx
tag
Sziasztok.
Ilyen monitorom van közel 6 éve szerintem, és még mindig tökéletes szerintem Kezdetek óta használom a 72 hz drivert, viszont mostanában belefutottam egy problémába:
Szeretném az asztal képét másolva megjeleníteni egy projektoron. A probléma az, hogy ott 60 hz-n viszi az 1920x1080 -t, míg ugye a monitor 72 hz. Ezért ha másolni akarom az asztalt, a monitor mindig kikapcsol. Mivel a 72 hz driver van fent, ezért hiába állítom windowsban a monitor hz értékét, mindig visszaugrik, és nem tudom sehogy megoldani.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22A460B HDMI DVI VGA
- LG (27GP95RP-B) 27" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GS95UE-B) 32" QHD OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest