- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szerintem itt a gond: "amit a benne lévő két gyári venti elnyom"
Ha igazán halk, kb. hangtalan a gép akkor kb. bármilyen 3.5" HDD kihallatszik valamennyire.Legalábbis gumibakokon vagy gumis felfogatásnál. Bár Fractal házam még nem volt, eddig akárhány gumigyűrűs rögzítéssel találkoztam nekem sem segített érdemben. Sem hangban, sem a rezonancia elnyelésében. Merthogy fentebb ugye nem arról volt szó a kötekedések ellenére sem, hogy magát a rezonanciát felerősíti... hanem nyilván annak a hangját. (rezonáló felület formája, mérete, merevsége, stb... változik)
A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás.
Ez olyan jó tanács mintha azt mondanánk a benzinnel/tankolással se lesz gondod, csak vízhajtású autót kell venned és annyi.
(Egyébként meg a NAS-nak is van hátránya, pl. késleltetésre azért nem nyerő akármilyen lanon is legyen... bár kétségtelen, hogy erre a jó megoldás az lenne, ha tényleg mindenhova megfelelő méretű SSD kerülhetne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PC Game Pass
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest