- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szerintem itt a gond: "amit a benne lévő két gyári venti elnyom"
Ha igazán halk, kb. hangtalan a gép akkor kb. bármilyen 3.5" HDD kihallatszik valamennyire.Legalábbis gumibakokon vagy gumis felfogatásnál. Bár Fractal házam még nem volt, eddig akárhány gumigyűrűs rögzítéssel találkoztam nekem sem segített érdemben. Sem hangban, sem a rezonancia elnyelésében. Merthogy fentebb ugye nem arról volt szó a kötekedések ellenére sem, hogy magát a rezonanciát felerősíti... hanem nyilván annak a hangját. (rezonáló felület formája, mérete, merevsége, stb... változik)
A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás.
Ez olyan jó tanács mintha azt mondanánk a benzinnel/tankolással se lesz gondod, csak vízhajtású autót kell venned és annyi.
(Egyébként meg a NAS-nak is van hátránya, pl. késleltetésre azért nem nyerő akármilyen lanon is legyen... bár kétségtelen, hogy erre a jó megoldás az lenne, ha tényleg mindenhova megfelelő méretű SSD kerülhetne.) -
sb
veterán
válasz
Sanchez638 #24 üzenetére
Asztal alatti háznál:
A kikapcsoló gombot szerintem évente 1x nyomom meg... ennyire hiányzik. (Mondjuk a gyerek miatt le is van tiltva windowsban) Akkor is lábbal.
Persze ha a ház tetején lenne, mint itt ezen, akkor többször használnám.Gyk: Én épp ilyet keresnék - ha keresnék - csak kisebb méretben: Define C Mini.
Kontra: Porosodnak a csatik (HTPC házamon a tetején vannak.)
Egyéb: Előlapi USB-t is évente 2x használok így akkor se nagyon nyomom meg.
Nekem pl. egy SD olvasó hiányzik róla (ami most van - bár évente 2x kell az is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest