Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Nem láttam még olyan házat amelyik HDD tartója értelmesen lett volna megoldva. Nekem Define 3 van. Azt viszonylag egyszerű volt moddolni. Minden belső tartót kiszereltem a hdd tartó keretet pedig a ház aljához rögzítettem egy speciális rezgéscsillapító anyag (szivacs, gyorskötöző
) közbeiktatásával. Legutóbb Inwin házba raktam össze gépet. Ott is egyszerű megoldani a rezgés csillapítást, mivel a ház aljában nincs semmi.
Azt ügye mondanom sem kell, hogy a Define R3 összes ventilátora instant kuka. De majd a süket vérpistikék jól megszakértik, hogy márpedig ez nekik rojszrojsz.
-
hibavissza
veterán
válasz
fogtunder #32 üzenetére
Tüncike, majd ha összegyűjtöd a pénzecskéd és veszel egy ilyen vagy hasonló házat meg fogod látni-hallani. Addig is bátran higgy a másfél millimeters keménygumi-gyűrűben. A fizikus vénádnak pedig annyit ajánlanék, hogy csücsüljön bele egy fém hordóba és valaki kívülről kezdje el ütni egy kalapáccsal.
(#34) hajbel: tapasztalatból írok. Természetesen. Szét kellett moddolni a házat a két 1 terrás hdd miatt.
-
hibavissza
veterán
HDD rezgés továbbítása és felerősítés a merev házzal. Pipa
Gusztustalan oldalsó műanyag rács az előlap oldalán. Pipa.
Pusztítóan magas ár. Pipa.Minden megvan egy jó Fractal házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest