Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nekem is csak azért van 24gb mert volt 2X4 gb,de láttam, lassan 12 kell.Utána meg 16,ha veszek még 2X8-at és utána már nem tudok bővíteni,csak ha kicserélek 2 régit.Pénzre lehet ugyanúgy jött volna ki,tekintve hogy csökkenhetnek az árak,de így legalább 24 gigával gazdálkodhatok egész végig.Minek ódázzam az amúgy is elkerülhetetlent?
A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest