Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nekem is csak azért van 24gb mert volt 2X4 gb,de láttam, lassan 12 kell.Utána meg 16,ha veszek még 2X8-at és utána már nem tudok bővíteni,csak ha kicserélek 2 régit.Pénzre lehet ugyanúgy jött volna ki,tekintve hogy csökkenhetnek az árak,de így legalább 24 gigával gazdálkodhatok egész végig.Minek ódázzam az amúgy is elkerülhetetlent?
A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok.