Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aljasvip

senior tag

válasz Pikari #124277 üzenetére

Én nem kívánom senkinek ezt a leépülést átélni.

Az AI témával inkább abba az irányba mennék, hogy már nem lesz elég ha valaki csak sima mérnök - mert nem csak a programozókat érinti. Az egyszerű programozó le fog csúszni.

Ez a komfortzóna beszűkülés nem csak gépész privilégium azért. Másrészt meg is értem, hogy aki az életét mondjuk a nyomásos öntészetre tette fel - lásd most a krach a DunaFerr-nél -, annak nem sok kedve van 15 év után a csavargyárba / Audi szerelő sorra menni.

gyulaszu #124278
    És ez nem jó, vagy inkább valamiféle pozitívum?
    A vezírnek' most jó pajtása az aktuális főbohócnak, szóval büszke kellene legyél bajtárs szomszédainkra, hogy ilyen jó autókat gyártanak nekünk. ;]

(Amúgy nyilván utána olvastam, és kiemelkedően kevés visszahívás, vagy a gyártás során elkövetett hiba miatti műszaki probléma van mostanában velük, miután a facelift előtti Ceed-ben kikupálták ezeket a hibákat.)

Amúgy amit a legjobban imádok benne (Ceed 22'), hogy a tábla felismerés nem visít. Lehet a Megane-t visszavittem volna 1 hét múlva, mert minden egyes indításkor kézzel ki kell kapcsolni ezt az idegesítő hülyeséget, szintúgy néhány VW típusban. A kedvencem amikor nem ismeri fel a táblát vagy autópályán elkap egy 50-est valahol a lehajtóról. A feleségemmel már csak nevetni szoktunk rajta.

Új hozzászólás Aktív témák