- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #124277 üzenetére
Én nem kívánom senkinek ezt a leépülést átélni.
Az AI témával inkább abba az irányba mennék, hogy már nem lesz elég ha valaki csak sima mérnök - mert nem csak a programozókat érinti. Az egyszerű programozó le fog csúszni.
Ez a komfortzóna beszűkülés nem csak gépész privilégium azért. Másrészt meg is értem, hogy aki az életét mondjuk a nyomásos öntészetre tette fel - lásd most a krach a DunaFerr-nél -, annak nem sok kedve van 15 év után a csavargyárba / Audi szerelő sorra menni.
gyulaszu #124278
És ez nem jó, vagy inkább valamiféle pozitívum?
A vezírnek' most jó pajtása az aktuális főbohócnak, szóval büszke kellene legyél bajtárs szomszédainkra, hogy ilyen jó autókat gyártanak nekünk.(Amúgy nyilván utána olvastam, és kiemelkedően kevés visszahívás, vagy a gyártás során elkövetett hiba miatti műszaki probléma van mostanában velük, miután a facelift előtti Ceed-ben kikupálták ezeket a hibákat.)
Amúgy amit a legjobban imádok benne (Ceed 22'), hogy a tábla felismerés nem visít. Lehet a Megane-t visszavittem volna 1 hét múlva, mert minden egyes indításkor kézzel ki kell kapcsolni ezt az idegesítő hülyeséget, szintúgy néhány VW típusban. A kedvencem amikor nem ismeri fel a táblát vagy autópályán elkap egy 50-est valahol a lehajtóról. A feleségemmel már csak nevetni szoktunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest