Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radio11

tag

válasz KROK640 #83257 üzenetére

Azt szoktam mondani, hogy nem a kaviár a drága étel, meg a füstölt lazac, hanem a kenyér -amit kidobunk.
    Gépi kávéról nagyon régen leszoktam. Munkahelyre szoktam venni egy 20 dekás Nescafét meg viszek sima cukrot hozzá. Számológép bevonásával kiszámoltam, hogy 25-30Ft körül lehet egy "shot" (vastagon teszem bele a kávét, úgy szeretem)
    Cigi az már több mint 10 éve nincs, nem is hiányzik szerencsére. Taxiba akkor szoktam ülni, mikor az éves céges buli van (cég fizeti a taxit). Kocsmába vagy 4 éve jártam ivási szándékkal akkor is oda-vissza alapon 1-1 sörre mentünk egy cimborával. Munkába kerékpárral járok (oda 10km, vissza 10km), kaja rendelés az általában havonta egyszer megendegett luxus, esetleg bizonyos időszakokban előfordulhat, hogy hetente is megesik. Ruhát-cipőt akciósan szeretek venni, nagybevásárlás havonta egyszer matematikailag megtervezve, meg hetente egy kisebb bevásárlás.
    Ja és hogy mire jó ez? 6 és fél éve eljöttem Debrecenból két táskával (család otthon maradt egy darabig) késóbb az ottani lakásunkat eladtuk és elkezdtünk építkezni. Most van egy olyan házunk amiből sokan azt gondolják, hogy valami menő vállalkozó vagyok, pedig 3 műszakban geccsolok, de megfelelő szervezéssel meg spórolással sikerült összehozni (meg egy kis hitellel persze).

Új hozzászólás Aktív témák