Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Chaser #78210 üzenetére
Ha több lett volna gépre, akkor én is Ryzent veszek, de ennyi volt.
Azért akárhogyis néztem a rivális 3600X-hez képest jobb játékokban. Ok, hogy a Ryzen alá olcsóbb a lap meg tuningolod, de a CPU akkoriban pont annyival volt drágábban, hogy ne érje meg. Pláne ha a tuninghoz még hűtőt is kell vennem. Ha pedig szegény CPU antitalentum, akkor bőven rosszul járok.
És ugye ma már nem úgy megy mint az Athlon XP korszakban, hogy elolvasom a sorozatszámát, fél perc alatt kiszámolom, hogy mennyit fog menni anélkül, hogy lapba vagy bármibe raknám, és ennek függvényébe eldöntöm, hogy mit vegyek. Egyrészt a Ryzenek sorozatszámoát nem tudom számolni, másrészt nem a nagykerbe megyünk be, ahol van 3-400CPU és elviszek 10db kedvemre valót, hanem hiánygazdaság van (nincs CPU), meg webshopból rendelés, amikor akkor látod először a CPU-t mikor kibontod.
Abszolút nem vagyok ellene a tuningnak, sőt, aki ismer, az tudja, hogy inkább megszállottja, de jelen esetben sajnos annyi felárat nem ért nekem a dolog. (na meg ennél a gépnél tényleg az első a stabilitás). - neked mindenesetre gratula a géphez és a tuninghoz.
A non X viszont csak 6mag 6 szálas lesz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest