Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Chaser #78210 üzenetére

Ha több lett volna gépre, akkor én is Ryzent veszek, de ennyi volt.
    Azért akárhogyis néztem a rivális 3600X-hez képest jobb játékokban. Ok, hogy a Ryzen alá olcsóbb a lap meg tuningolod, de a CPU akkoriban pont annyival volt drágábban, hogy ne érje meg. Pláne ha a tuninghoz még hűtőt is kell vennem. Ha pedig szegény CPU antitalentum, akkor bőven rosszul járok.
    És ugye ma már nem úgy megy mint az Athlon XP korszakban, hogy elolvasom a sorozatszámát, fél perc alatt kiszámolom, hogy mennyit fog menni anélkül, hogy lapba vagy bármibe raknám, és ennek függvényébe eldöntöm, hogy mit vegyek. Egyrészt a Ryzenek sorozatszámoát nem tudom számolni, másrészt nem a nagykerbe megyünk be, ahol van 3-400CPU és elviszek 10db kedvemre valót, hanem hiánygazdaság van (nincs CPU), meg webshopból rendelés, amikor akkor látod először a CPU-t mikor kibontod.
    Abszolút nem vagyok ellene a tuningnak, sőt, aki ismer, az tudja, hogy inkább megszállottja, de jelen esetben sajnos annyi felárat nem ért nekem a dolog. (na meg ennél a gépnél tényleg az első a stabilitás). - neked mindenesetre gratula a géphez és a tuninghoz.
    A non X viszont csak 6mag 6 szálas lesz, nem?

Új hozzászólás Aktív témák