-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
pl. 5 éves gumi nem új, hiába nem volt még használva, az már régi. Attól mert régi még lehet bontatlan/sose használt.
-
Chaser
legenda
bontatlan, új
egy memória esetében nyilván 100%-ban gyári állapotú is
az említett abroncs esetében meg nyilván már nem 100% gári állapotú, de új
a fülesem is ugyanúgy új maradna, bontatlan is, az meg kidobozlás után derülne ki, hogy az állapota maradt a gyári, vagy esetleg romlott, de ha romlott is, az új, nem 100%-os gyári állapotban
és ilyet boltból is kaphatsz amit két napja gurítottak le a gyártósorról -
-
-
Chaser
legenda
válasz
koby11h #71187 üzenetére
30 évet is állhat polcon, ha valamit nem használtál az új
vettem egy sony fejest egy-két hónapja, bontatlanul itt van azóta is, új
ha két évig nem bontom ki akkor két évig ugyanúgy új leszAstroboy
ahogy a halálos fegyverben mondta mel gibson a kis társának, amikor összetörte az új ótóját', az meg kiverte a bálhéééééét':
új ez még most is!
( : -
JanR
addikt
válasz
envagyok #71154 üzenetére
Azért ez így tulzás. Elég sok dolgot vásároltam már day1 és ez után is ugyan így teszek, ha lesz rá lehetőségem, illetve nem irreális árért.
Ezekkel a "problémákkal" az a baj, hogy ezeket kapja fel az internet és ettől hangosabb is. A többi vásárló, felhasználó, meg szépen csendben használja a termékét.
RTX30X0, de inkább a 80 és 90-nél a gyártó volt a ludas, ez nem csak az első szériánál tud előfordulni, lásd a multban Geforce 6600 GT - kb. az összes lehalt.
RTX20X0, az nem memóriahiba volt, hanem driver és meg is oldották..
RX5700, AMD híresen el tudja ba**ni a drivereit.
A PS3-am a mai napig hibamentesen üzemel
XBOX360-am sem halt meg, amíg volt, az más kérdés, hogy emberek fogják és egyből lekapcsolták játék után a francba. Én mindig hagytam kicsit hűlni. 4 évig volt meg és nem is volt vele bajom.
iphone - azt megmondták, hogy rosszul fogja a felhasználóÉs még én is tudnám sorolni. Azért a mai gyártástechnológia nem olyan rossz!
-
koby11h
őstag
válasz
Cs1csó #71181 üzenetére
Láttam már "rendszergazdát" aki a tartalék alkatrészeket a 3 év ÉCS leírás után leselejteztette, és mint "újszerű" eladta. Azok voltak ilyen garancia nélküli, de szinte semmit sem futott dolgok, a gyártás dátumából lehetett az előéletre következtetni.
De ilyen a megvették hdd-vel a laptopokat, lecserélték ssd-re és úgy adták ki dolgozóknak, a hdd-k meg mentek apró-ra, pár órát futott, tesztelve és hibátlan, de ugye gari nélkül...
Van itt sok féle. -
TaaT
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
#24845312 #71166 üzenetére
edigiben csak apróságot vettem, de ha nem volt gyári garpapír hozzá, pl usb wifi, akkor úgy nem akartak garpapírt adni
én meg úgy azt nem szeretem, tehát kértem
válasz:
benne vana rendszerben
mondom az nagyon jó, de nekem kell - nem mintha nem lenne kötelező adniuk alapból -
és akkor kézzel el kezdenek körmölni, hatalmaspersze olyan képpel hogy dögöjjek' én meg ( :
emagról max ventit vennék, többször láttam drágább dolognál ákán, hogy a hivatalos szerviz elhajtotta a vevőt, mert "kétes a beszerzés" -
-
törölt tag
-
-
És akkor jön egy ilyen.
Udvozlom.[az én nevem].******Gyulavagyok.
*****rol.
Engemerdekelne.
Kerem.Irjameg
Hogy.Mibe.Kerul..
Ha.elkuldene.
*****re.Vagy.
Beszeljukmeg.
Hivjon Es.Vissza.
Hivom.Gyula.Tel.
0630******.sz.
Elorei.Koszi.
Varom.Valaszat. -
törölt tag
Ha rohamléptekkel haladva 15-20 percen belül elérhető távolságban lettek volna, bementem volna hozzájuk egyből, de szerencsére messzebb lakok tőlük. Cserébe hirtelen felindulásomban írtam nekik egy szép köszönőlevelet. Szerencsére visszapattant tőlük az is.
Nem az húzott föl, hogy nem kaptam meg a csomagokat több hónap után sem, hanem hogy egyrészt behívtak feleslegesen, a csomagokat nem adták oda, majd pedig azt hazudták, hogy én nem vettem át őket, és emiatt kellett törölniük a megrendeléseket. -
törölt tag
Cselesek azok a boltok is, ahol pl. 3 év garanciával hirdetnek termékeket, viszont garanciapapírt nem adnak, csak számlát, azon viszont az szerepel, hogy amennyiben nincs garanciapapírod, akkor csak 1 év garanciát kapsz (mert csak ennyi a kötelező). Pl. Edigital műveli ezt. De ha nem hagyod magad, és mégis ragaszkodsz a garanciapapír meglétéhez, akkor pedig más sorozatszámot írnak rá, mint ami a terméken van. Nem véletlenül, mert 10-ből 9-szer én így jártam.
Mióta az Emag összeállt velük, azóta náluk is ez megy, érdekes módon más a sorozatszám elég sokszor a garancialapon, mint a terméken. Vagy pedig olyan termékekhez, amikhez korábban járt garancialap, most már nem adnak. Amikor pedig garanciáztatni küldenéd az ilyen terméket az emagos fiókodból, akkor jön az igazi meglepetés, mert a termék nem is fog szerepelni a garanciáztatásra elküldhető termékek között. Persze a számlával a kötelező 1 évet ki tudod verni belőlük így is, csak az a gond, hogy ők 3 évvel hirdették (pl. alaplapok, stb.). Korábban ilyen gondom nem volt az Emaggal, de érdekes módon mióta összeálltak az Edigitallal, eléggé hasonlatos módon kezdték el kezelni a dolgokat.A másik cseles dolog, amikor nem azt írják a webshopban, hogy 3 év garancia, hanem 3 év gyártói garancia. Ilyenkor valójában csak 1 évet kapsz, mert az kötelező, utána pedig viheted ahova akarod, csak őket hagyd békén. Ha van hivatalos márkaszerviz az országban, és nem kérnek a számlán kívül más papírt, akkor oké, de ha nincs, akkor küldheted Kínába, vagy ahova akarod, őket nem érdekli.
-
mpo
veterán
Webshopnál a szállítókkal szokott gond lenni.
A helyi MM és Euronics már okozott problémát.
A MM-ben kezembe nyomták a dobozt, rakom a csomagtartóba, nézem a típusszámot, nem stimmel.
Vissza 100 métert, mondom én a 40000 Ft-ost fizettem, ez meg a 25000 Ft-os.
Egyfoma a dobozuk. Elnézést azt nem kért a kisasszony.
A Samsung hűtőnél bolti garanciapapírt kezdtek kitölteni az Euronicsban.
- Nekem a gyártói kell.
- Ezzel is visszahozhatja.
- Nem hozok semmit, hívom majd a szakszervizt.
Nagy nehezen adtak Samsung Warranty Card-ot.
Beszéltem a szakszervizzel, 1 évig javítják a boltival, a 2. évben kérik a Samsungét. -
Hirdetek mindenféle bontott hűtőborda+ventiket. (Laptopból, ilyesmiből.)
Rám ír a csóka, hogy megvan-e még?
Mondom meg.
Melyik jó S1155-re?
Nem írtam oda neki, hogy mindet rá lehet tenni...Akár egyszerre
-
-
törölt tag
Emag mióta összeállt az Edigitallal, azóta ugyanolyan szintre is süllyedt, mint ők.
Volt vagy 10-15 rendelésem hozzájuk, akciós áron (megrendelésenként/termékenként -4ezer Ft kedvezménnyel). Elég sokat kellett várni, de végül jöttek szépen sorban az SMS-ek, hogy megérkeztek a termékek. Bementünk a boltba, erre közölték, hogy csak rendszerhiba volt, nem is jöttek meg. Hazamentünk, pár napig tervezgettem hogy milyen panaszlevelet írjak nekik, hogy bekérettek minket feleslegesen, aztán meg nem is kaptunk semmit, ugráltassák ám a jó k... a...-jukat, van az embernek fontosabb dolga is, mint SMS-ekre ugrálni az ő kedvükért! Nekem volt egy olyan sejtésem, hogy mivel megrendelésenként/termékenként volt ez a 4ezer Ft kedvezményünk, ezért ezeket nem is fogják majd odaadni, és valami trükköt eszelnek ki. Hát így is lett! Még a panaszlevél sem íródott meg, de már küldték az értesítéseket e-mailben, hogy mivel nem vettük át a megrendelt termékeket, ezért törlik az összes megrendelésünket! Volt is kedvezmény, meg nem is, így csinálják ezt manapság a nagymenő webshopok! -
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
válasz
envagyok #71154 üzenetére
lett volna 5600x/5800x, eldöntötték helyettem hogy egyiket se ( :
most bevállaltam volna beta teszterkedést is kivételesen, de tesztelem a box s-t, bőven többet is hoz mint vártam
3070-ek nincsenek széthajtva egyébként, ott nem is volt olyan gond mint 3080-aknál, drivertől meg amd-nél se féltem
olyan az egész mintha már évekkel ezelőtt lett volna, ekkorát csalódni gyártóban, hát nem ma volt, a kölcsön kapott gt210-ről váltottam volna ( : szóval nálam nem volt opció hogy akármi még mennyire használható, már nem akartam előző genesből venni semmit ha már így behájpolták' mekkora jóság lesz - ami fogjuk rá igaz -, de a mikor és mennyiért orbitális kamu
na, nem várom többet mit kamuznak ( : -
envagyok
veterán
válasz
Chaser #71152 üzenetére
Milyen proci volt?
Ráadásul a sok hülye bétateszterkedik
Nézzük mik voltak:
RTX30X0 hibás kondihasználat a gpu mögött
RTX20X0 memóriahibák (space invaders)
RX5700 driver gondok
PS3 első széria szinte mind megdöglött bga-s lett túlmelegedés miatt
XBOX360 dettó
Vagy iphoneoknál is az antenna
Folyrathatnám...
Én biztos nem vennék megjelenés napján semmit már.
Volt tanulság bőven.
Béta biosok béta driverek, ez nem megy, az nem úgy megy, ahogy ígérték.
Pl. HD4870 Powerplay, 8800GTX HW videógyorsítás -
Chaser
legenda
válasz
envagyok #71146 üzenetére
egyetértek, ez zajlik
ami nálam történt, _vártam_ az új cuccokat, cpu-nál nem is ugrottam rá egyből, sok ellentmondásos teszt volt, teszteljék csak, első nap tudtam volna venni, drága is, de jó is, áááá lesz@rom, veszek egyet
de 6 nappal később nem...( : sőt, bő fél óráig tartott első nap a buli
3070-et azt lavadásztam élből, de nem nekem kellett, és hát kényszer volt a gw, az más dolog hogy utána kiderült strix/gaming x szint
na de, hogy eljátszotta az amd a vga-val is - amit azért valahogy kimatekoztam hogy az lesz -, hát azért ne mársőt, rosszabbat játszott el
az, hogy hülyének néznek a többi vevővel egyetemben, és az ember pofájába hazudnak, az amit valahogy nem vesz be a gyomrom
nem kell a pénzem akkor nem, nem fogok sorba állni hogy megvehessem a sz@rjukat, rohaggyon' rájuk ( :
ugyanakkor neppertől se veszem meg 30-40-50%-os felárért
és itt befejeztem a nagy gammer pc-zést, az egésztől elment a kedvem, de pénzem is több maradt, ez a rendkívül pozitív oldala -
Cs1csó
titán
Apró: 13k-ért 1TB-os Toshiba noti HDD úgy hirdeti, hogy keveset ment (HDSentinel szerint 36 órát bár trükkös a kép mert, hogy ez idő alatt hány TB-ot írt az nem látszódik de az igen hogy eközben 130 indulása volt a HDD-nek) Jah és ezt a boltban 2 év garanciával árulják, de arról sem ír semmit.
Jah és egy éve 11k-ért is árulták, és ezt a típust már csak egy bolt forgalmazza lehet bespájzolta most meg már - kb. gari nélkül - adná el.Amúgy noti - 2,5-es - HDD már újonnan - garanciával - 14-15k körül kapható, sőt nagyobb márkában is pl. WD
-
envagyok
veterán
válasz
Intelligencs #71139 üzenetére
Én se értem...
Roh@dt Sony, Nvidia, AMD : piacra dobtok valamit amit elkapkodnak a nepperek 3 perc alatt?
Erre én biztos azt lépném: k@pjátok be.
Van olyan ps5 only játék, ami annyira hiánypótló?
Van olyan pc játék, ami csak RTX30X0 vagy 6800XT-n indul?
És a hülyék meg veszik a nepperektől többszörös áron[link]
Komolyan az állatkertben a majmok, de még talán a szomszéd kutyája is okosabb ezeknél.
Minden hír erről szól, hogy megjelent valami, de pikkpakk elkapkodták, majd többszörös áron piacra dobták az "élelmesek"
Az embereknek csak minimális piacgazdasági ismerete vagy józan paraszti esze lenne, akkor azt mondaná mindenki: jóvan nepperkém, megvetted előlem? Akkor új ár-20%-ig maradjon csak a nyakadon...
De nem, teszik alájuk a tüzet.
Ez egy öngerjesztő dolog lesz, ha a kedves vevők ezt csinálják. Mert mit tanul ebből az élelmes?
Megjelenik valami új, vegyünk hamar tízet, majd az idióták megveszik dupla áron.. Hatalmas az isten állatkertje.
Ha mindenki úgy gondolkodna mint én, hamar helyreállna a rend az élelmiszer áraknál, új autó áraknál, hardvereknél.
De amíg az egy bitesek nem nézik hogy mi miért kerül x ft-ba, hanem szórják a pénzt akár hitelből is, sajnos marad ez a világ.
Most komolyan mintha VGA zsugából nem lenne elég a piacon... 2-3-4 éve annyi videókártyát adott el az AMD és az Nvidia, mint előtte 10 év alatt. A bányászláznak vége, piacra kerültek a vga-k, de ahelyett hogy olcsóbbak lennének, a 2 éve pl a 40-50 körüli áron adható 1-2 éves gtx 1060 6gb most 3-4:évesen is ugyanannyi.
És most rájátszanak erre új cuccoknál a multik is, és a sok hülye bekajálja, és rohannak 300 meg 900 ezer ft-ért videókártyát venni.
Komolyan sírva röhögök az adott típusok szakmai topikjában, mikor az emberek a megjelenés napján mi hisztit le tudnak rendezni, és mit meg nem tesznek, hogy beszerezzék azonnal de rögtön az áhított árut.
Komolyan szánalmas. Tegnap még tudott játszani a régi karival, ma már nem? Mi nem fut egy rtx2080s-en?
Vagy mindenkinek sólyomszeme van és 4k kell meg 244fps?
Pff hagyjuk... -
törölt tag
válasz
Intelligencs #71143 üzenetére
Most az 1-gyel régebbit nem érdemes megvenni, mert pl. az Xbox One S ára majdnem ugyanannyi, mint az új Series S ára. Egy évvel ezelőtt meg fele ennyi volt, tehát kb a duplájára ment föl az ára.
-
Chaser
legenda
válasz
Intelligencs #71143 üzenetére
ez az, mintha szívműtéthez kellene ( : egyszerűen nem tudom felfogni
lőttem egy 3070-et másnak, nem élt vele, na mondom felteszek egy hirdetést burkoltan célozva rá hogy hülye aki megveszi, ha egy nap alatt rárepülnek hát repüljenek
csak 33e-rel volt bolti ár fölött, kb 15% felár - aminél a bolti ár nem mérvadó, mert ugye leginkább nincs -
nem vitték el, hát akkor megnézzük ( : kiderült hogy a talán legolcsóbb vga hozza a "legnagyobbak" szintjét hangban/hőfokban, meguntam, immáron használtként +13e ft felárral raktam fel, első fél órában már hívtak is talán
de annyiért én is megvenném ha nagyon viszketne, többért viszont nemde mint látjuk megveszik, 3080-akat is 100e-rel drágábban, persze hogy lesznek nepperek akik "kihasználják" a szegény szerencsétleneket akiknek az élete múlik rajta
de részemről a tegnapi új radeon azt mondtam rohaggyon' meg amd és nv is, most kivételesen megadnám a nyitóárat, mert tényleg értelmesek, azokhoz képesti ár mondjuk elfogadható...lenne, ha nem behazudták volna a "van-t", de behazudták
elhoztam egy series s-t alzáról, 114e ft talán, brutál kicsi, brutál halk, eddig 75w volt a max fogyasztása konnektorból - a pc win desktop alapból 52-56w egy platinum táppal- , lehet hogy nincs meg mindig a 120 fps, jobb a pc-n a grafika - amihez csak a vga legalább kétszer annyiba kerül és zabál -, de innentől lesz@rom
fps-t meg tudok tolni felhőből, nemrég kipróbáltam, bőven jó, és kb bármilyen mai belépő hw sok is hozzá
játékra meg ott a gp-ea play, ha valamit venni kell instant gaming -
válasz
Chaser #71141 üzenetére
Jó, értem én, hogy valaki esetleg pár tízezressel többet fizet, mert most nincs készlet, na de több mint dupláját? Egy játékkonzolért? Mert ha gyógyszerről lenne szó, amin az élete múlik...
Amikor 2 éve akartam venni a gyereknek konzolt, akkor valami külföldi fórumon olvastam, hogy mindig eggyel régebbi modellt kell venni, mint az aktuális, mert azt kb. már utánad dobják, és a játékok is tök olcsók rá. Így vettem én PS3-ast, amihez eleve már egy csomó játékot adott a korábbi tulajdonos, meg move motion szettet, és tényleg a legtöbb játékot 1-2 ezer forintokért veszem a store-ban. Ráadásul vettem egy másik PS3-ast anyámékhoz, amikor megtudtam, hogy egy játék két példányban lehet feltelepítve. Ha együtt a család a szüleim házában, akkor az összes unokatestvér játszik rajta, nagy partikat rendezünk (just dance, tekken, carnival island), FILLÉREKÉRT.
Majd ha mindenki rárongyol a PS5-re, és elárasztják a piacot a használt PS4-esek, na, akkor fogok én PS4-et venni.
-
Astroboy
őstag
válasz
Aki kapja marha(tm) edition.
Csoda, hogy ilyen olcsón adja.. -
Chaser
legenda
válasz
ráhibáztál..."majd"
akinek _most_ kell, pénze van de elvei nincsenek mellé, megad msrp ár fölött sokkal - bár a 400e erős, akkora madarat nem talál -
a kedves amd, nv, sony-ms mind ezt játssza, behazudják hogy "van", behülyítik a népet, persze kiderül hogy lóPh@sz van, nem termék
és most az ms a legkisebb kotsog' a bandából
ezért passzolom le a motyókat is, én nem fogok sorba állni sz@ros cpu-ért és vga-ért amit eleve drágán adnak, hogy majd esetleg jut nagy kegyesen, a qrvaanyjukat' aztkalap sz@rt nem ér egyik gyártó szava sem, kamuzni az nagyon megy
pontosan tudják hogy mit fog generálni a kamuzásuk, és telibe sz@rják a vevőiket, ezért vannak a nepperek - és persze az olyanok miatt akik remegnek ha nincs meg a legújabb akármi - -
szebe
addikt
válasz
Mert gondolom megvan fizikailag a cucc. Amúgy meg '21 Q1-re talán lesz belőle készlet.
Szerintem lesz olyan hülye, aki kifizeti, csak hogy mindenki előtt játszhasson vele.De mondom, volt itt fent PS5 előrendelés is 120k-ért...
-
Helyi nepper: "Ps5 azonnal vihető!!! 1 év garis!!!! Aki kapja marja". Szerényen. 400 ezer jó magyar forintért.
Ha valaki ráér majd magyarázza el nekem, hogy ki és miért akarna megvenni egy PS5-öt ennyiért, amikor ha jól tudom feleennyibe kerül (majd).
-
Chaser
legenda
nyalom a hangját
van néhány motyóm lefoglalva alzánál személyes átvéttel róbert károly krt-on, de nem foglalkozom velük, viszont hátha más hasznát veszi
számlát elvileg át tudom írni más nevére, ha vkinek kell valami rikkantson és adom a kódot - olyan ne, aki dealerkedni akar vele ( : -
970 evo 1tb, 5 év gar - 42e ft
2x16gb g.skill aegis kit 3200@cl16 99 hó gar - 36,5e ft
tomahawk b450 max 3 év gar - 30,8eft -
-
-
-
Syl
nagyúr
Úgy nézem FoxPosttal többé nem kell rendelnem semmit...
Hétfőn este érkezett a raktárukba a csomagom, de még ma reggel is ott tanyázik és ezt írja csomagkövető: -
-
Megvan még a router? Megvan, de közben lett eladó kicsit jobb is (ilyen), ha esetleg.
Tudom-e postázni -> ott volt a hirdetésben (de amúgy tudom)
Holnapra odaér? Mondom azt én nem tudom garantálni (meg ma fel se tudom adni)
Hátdeegynapossal.
De mondom ma nem tudom feladni(Meg vagy odaér egy nap alatt, vagy nem.)
Milyen routerem van még?
Mondom az előbb írtam
Azóta nem írt...Mondjuk amelyik így kezdi, hogy holnapra, azt helyből elengedtem
Ha sürgős, fizesd meg boltban.
-
-
mpo
veterán
Megpróbáltam, de nagyon zavar a helyesírás hiánya, meg kétszer is leírta, hogy 1 cm3 kőzetgyapot, holott köbméterre gondolt.
Volt két új Swiftem, egyik 3, másik 9 évig (3 ajtós, 1000 cm3, az akkori fullos).
Csak az ablakmosót kellett töltögetnem, tankolni és az abroncsokat ellenőrizni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged