-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #73198 üzenetére
Tessék elolvasni mégegyszer.
30-as függő fiókot kell rá csinálni :D
Az hogy mit jelent, max az eladó tudja...
Írásjelek ő esetében is elmentek hosszú hétvégére....
Mint ahogy sok más esetben is :) -
Armagedown
őstag
válasz
aprokaroka87 #73197 üzenetére
Fiókot kell rá csinálni = iCloud záras?
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha valamelyik vótmá, az a müködését nem befolyásolya, illetve bármit meghallgatok :)
-
Idiótája... Annak a TV-nek a doboza, ha valaki ad is érte pénzt, max. 1 sör...
@TaaT : Nem baj, hogy ezeket áruja, de... Azért azok árak
@SunyaMacs : Kínából vettem 1GB DDR3-at a home szerverembe, köszöni, 150-200MB RAm fogyasztással elvan...
Olcsó volt, pont elég bele...
-
SunyaMacs
aktív tag
Szvsz kár volt ilyen kis kapacitású DDR3 memóriát legyártani már akkor is, főleg ilyen masszív hűtőbordával. Tuningolni talán lehetne, amúgy az 1600MHz-t 1.8 volton tudná a spec szerinti 1.5 helyett?
És nyilván annyit nem ér, amennyiért hirdetve van.
Szerencsére DDR4-ből nem nagyon gyártanak 2GB-s modulokat, csak SO-DIMM formában. -
Cs1csó
titán
extrázva
Na itt gurult ez a gyógyszerem, meg a"Mazsoláknak ez nem való"
Felhívnám, hogy oké készpénzben kipengetem, majd egy óra múlva megint: bocs megnéztem lehet nem nekem való azt írtad, hogy "Mazsoláknak nem való" én pedig eléggé az vagyok inkább mégsem, te sem akarnád eladni valami mazsolának?
-
TaaT
nagyúr
válasz
koby11h #73178 üzenetére
Ez mind egy ember, tegnap botlottam bele a jófogáson. A végére már én is untam hogy ennyi lomot árul emberünk, de kitartottam a végéig. Amúgy a vatera az ilyenek miatt lett fizetős (termékfeltöltés) anno, a sok eladhatatlan lomot kipucolták így.
BiP: Az keltette fel a figyelmemet, a hangfalas dobozok.
Utána néztem a többi vackát meg.
csicso82: Hát na, extrázva, aminek ára van.
-
pn4hvq
senior tag
Azt hiszem, információhiányos a hirdetés:
A leírás miatt megnéztem volna, hogy mi is ez, de nem derült ki (talán "heating system").
-
Chaser
legenda
én csak azt nem értem a csoda miele gépeknél, ha akkora csodák, mért nem adnak rájuk 5-10 év gart? ( : sok bekora alapból 5 év gar van
részemről a marketing blabla nem érdekel, az esetlegesen jobb alkatrészek sem amíg grancia időben nem látszódik meg
apropó garancia, mm már lekövette az új garidőket pár napja, 250e+ ártól kötelezően 3 év mindenre, ez meglepett -
-
válasz
Trailblazer #73156 üzenetére
A fenét, azért, mert ahol legyártatták, ott 1 centtel olcsóbb volt a fedél darabja, csak így nincs rendesen festve
@mpo : "6 éves korában elektronikai panel csere volt, 20e Ft volt."
Azt' lehet azon is egy elkó halt el? Bár FET halál sem ritka.
-
mpo
veterán
2019. nyarán a 9 éves Whirlpool felültöltős lett cserélve fürdőszoba felújítás kapcsán és Bosch mosó-szárítógép lett. Nem volt rozsdás 9 év után!
6 éves korában elektronikai panel csere volt, 20e Ft volt.
Barátomnak adtam ingyen, de adott 20e Ft-ot, Jamaicában élő szomszédai vannak, nekik szánta.
A mosogatógép, a sütő, gázfőzőlap, a kézi-mixer mind Bosch. Hűtő, tévé Samsung.
A Samsung hűtőt 13 év után cseréltem, most nem könnyű hűtőt választani, ha mások az ember igényei (gyakorlata), nem akar friss húsnak külön rekeszt vagy 2 méteres hűtőt.
A Liebherr meg drága. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #73156 üzenetére
Szerintem "konstrukcióban" jobb a felültöltős, tehát ha az egész gép rozsdamentes acélból készülne akkor ahogy írtad kutya sem cserélné le vagy 20 évig.
-
-
válasz
Trailblazer #73147 üzenetére
Nemtom, anyőóséknál Bosch, Indesit, de nem hiba miatt cserélték, hanem mert halkabbat akartak
Hallok én rosszat a Whirlpool-ról, de ez a 2 nem akar meghalni (azaz anyámé már borzalmas roncs). Az enyémben megpusztult egy 330uF 16V kondi 10+ évesen, csere óta is megy... -
norbert1998
nagyúr
Elképesztőek. Az elöltőseken meg rendre a cspágy megy szét, hiszen mekkora erőt kell tartania. És ugyebár az olcsóbb gépeken nem is szerelhető szét a dob, magyarul egy új gép olcsóbb vétel. Ettől függetlenül kettő ilyet is megcsináltunk már, és egy harmadik Miele-t (mindenkinek ajánlom a márkát, nagyon más liga), de ez utóbbi szétszedhető volt, és rengeteget ment már, mielőtt hozzánk került.
Az első automata gépünk nekünk is felültöltős volt (új, 2001 körül), Whirlpool. Hibátlan működés, rozsdás födő. Senkinek se kellett, kibeleztük, ami értelmesnek tűnt, csapágyházak, motor, teleszkóp, és elektronikai hulladékba vele.
Azóta megfordult nálunk 2 Bosch és egy Miele elöltöltős, ők használtak voltak. Egyet adtunk el, de a javítás és a használt vételár ellenére is pozitívban vagyunk miatta, 10 éve nem a felültöltőset használjuk már.Illetőleg a teleszkópokért is méretes összeget elkérnek, mert elkopik a filc anyag, ami tömít. Hát kb egy tiz perces mulatság meg 300 forint és jobb, mint újkorában.
-
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer #73145 üzenetére
Sajnos ez ilyen.
No comment, hogy egy mosógépet, amit értelemszerűen vizes környezetben használnak, miért nem tudnak rozsdamentes anyagból csinálni. (nyilván miért).
A mi 6éves Whirlpoolunk fedlapja is a zsanér (ami amúgy műanyag) mellett kezdett rohadni, állítólag azért, mert felnyitás után oda folyik be a víz. Kb. 3-4 év után kezdte, és most jutottunk oda, hogy kezd vállalhatatlan lenni. De mivel maga a mosógép hibátlan, így nyáron kicseréltem a fedlap fém részét (szaros 40x41centis fémlemez). De az is 18e Ft volt, rohadjanak meg. -
Trailblazer
veterán
Ó, itt nem kellett hozzá, csak 3 év. Aztán később meg is fáradt, lett helyette véve egy német valami másodkézből, az tovább húzta, de már az sincs meg: ablakos Whirlpool váltotta, ám nem volt minőségi csere. Rohadás helyett más baja van, nyammog a programokon. Legközelebb Samsung lesz.
-
válasz
Trailblazer #73145 üzenetére
Nekünk van a családban két Whirlpool 8xx; anyámé ugyanígy a tető zsanérjánál rohad mint állat, az enyém épphogy elkezdett
Mondjukmind a kettő öreg mint atom.
-
-
kenwood
veterán
válasz
norbert1998 #73141 üzenetére
Nagyon sokaig idegesitettek ezek az 1 forintos hirdetesek. Tavaly csinaltam egy jo vasart,es rajottem a megoldasra.
Ha 20kt er a cucc,akkor nem megkerdezed tole,hogy megis mennyi az 1 forint,hanem beirsz 12-15kt. Ha rabolint,csinaltal egy jo uzletet,ha barmi mast reagal, akkor egyszeruen csak ignoralod az embert. -
BiP
nagyúr
válasz
norbert1998 #73141 üzenetére
Ja értem. Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ha ilyen drága, akkor miért pazarolja rá az időt. De így akkor érthető, hogy került kapcsolatba vele.
-
norbert1998
nagyúr
Elengedte, a végén már az eladó alkudozott lefelé, az utolsó árat egy az egyben ő mondta.
Elsőkörben 100 forint, éredkődj privátban típusú hirdetés volt, azért is került vele szóváltásba.kenwood
Ez jól hangzik. Arra igyekeztem reflektálni, hogy nem derült ez ki az előző kommentedből, mármint, hogy a probléma jelenlétébe ezt is belekalkulátad, és hogy így is fennáll. -
-
kenwood
veterán
válasz
norbert1998 #73135 üzenetére
Ezeknek az oreg tvknek a nagyresze sima 50 hertzes belepo,also kozepkategorias modell.
A nagyobb 100 hertzeseket gyorsan elviszik, ha 100k alatt van az aruk. -
BiP
nagyúr
válasz
norbert1998 #73135 üzenetére
Ilyenkor viszont felmerül: haver miért nem a patika telefont veszi meg, és bontja meg azért a 2 alkatrészért, miért vesződik a 2-3x-os áras eladóval egyáltalán?
Vagy mégsem kapni olcsón telót? vagy ha a szereléshez nem ért? Mert akkor valamilyen módon azt előbb-utóbb meg kell fizetnie. (nyilván nem 3x-os áron persze). -
norbert1998
nagyúr
Egy haver panaszkodott most, telefonhoz keres alkatrészt, talált is egy eladót, aki bontja az ő ilyen telefonját. A két alkatrészt, kb fél telefont, 2,3-szoros áron akarta eladni ahhoz képest, amiért patika HA!-s telefont lehet venni komplettet. Miután ezt közölte a kedves eladóval, a szorzót kedvesen csökkentette ~2-re, és mikor elküldte a fenébe a csávót a haver, egészen 1.6-os szorzóig képes volt engedni
Erről eszembe jutott az alaplapom megvétele, de ezt majd később, vicces sztori lesz
kenwood:
Azért 45" és 45", LCD és LCD között is méretes különbségek vannak ám , amik az új kínálat alja és a használt kínálat közötti távolság hiányát részben tudják igazolni, meg-érvelni. -
kenwood
veterán
Az uj ara a tobb,mint duplaja volt,nem akarja "tul olcson" adni
Mint a 46-50 colos led/lcd/plazma tvk,amiket 8-10 evesen 60-100 forintert arulnak
Legtobb olyan oreg,hogy mar a youtube kliens se megy rajta,es annyiert adjak,amennyit egy 3 eves 55" 4k tv (se) erne meg.
a 42" kis szarokbol,amik 20k-nal tobbet nem ernek, 50 alatt csak hibasat,vagy 768p-t talalsz.
Elkepeszto. -
mpo
veterán
válasz
aprokaroka87 #73129 üzenetére
Néha itt se boldogul vele senki, akkor milyen szabályt kellene alkotni, ha nem értjük?
Egyszerűbb, ha nem írhatnak sehova. -
-
mpo
veterán
válasz
aprokaroka87 #73124 üzenetére
A Google-nak két választása lehet:
1. Nem támogatja a magyar nyelvhez az autocorrect-et mert leégett tőle a számítógépük.
2. Ork nyelvet vezet be. -
aprokaroka87
nagyúr
Ez is de szép...
-
-
koby11h
őstag
válasz
aprokaroka87 #73113 üzenetére
Tényleg nem lopott, ezt valaki kidobta. Szóval valójában csak talált
-
válasz
aprokaroka87 #73104 üzenetére
Elavult! Mostanában a fényt enni szokták Laposföldén
-
válasz
aprokaroka87 #73100 üzenetére
Áh, tehát a fény gyógyít
Szólok a gyíkembereknek
-
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87 #73100 üzenetére
Lehet, hogy ez az öngyógyító üveg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest