Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Azért a helyi "Teljesen használatlan Sand Blaster 5.1 hangkártya" még nekem is fáj.
-
shteer
titán
válasz
seniman #19886 üzenetére
ez meg egy olcsó gtx650 ha nem jön be a piros oldal - 30ezeré
-
seniman
veterán
Egy forintot még meg is ér a kis gémer:[link]
-
Beretvás
veterán
válasz
customer114 #19883 üzenetére
nem bántás képp, há me azé me csak...
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #19883 üzenetére
Igazi ómagyar név, nem tudom mi a bajod vele.
A Georgina újraértelmezése. Pill.... re.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19876 üzenetére
Lefürdött náluk az egész família,eljött az éves periódus
-
Beretvás
veterán
ujabb madárles
-
shteer
titán
válasz
elírta. de mindegy, mert amúgy se volt igaz
-
8th
addikt
válasz
A szar vigyázzállásban belém fagyott míg vártam a lidérc érkezését de a legbosszantóbb az volt, hogy pont nálunk voltak tesómék a kislányukkal és a piti cigánygyerek elrabolt másfél órát az időmből amit a kiscsajjal is tölthettem volna.
-
Trailblazer
veterán
"80000rugó" a tartozása? Azaz 80.000*1000=80 millió? Mennyi idő alatt gyűik össze ekkora számlahátralék? Vagy csak egyszerűen félanalfabéta?
Én sem vagyok Fulbright-ösztöndíjas a Harvard matematika szakán, de a számokat le kéne tudni érthetően írni.
Egyébként szintén "szép" történet. Kispályáskodás nem egészen 3.000 pénzen, és felesleges utazgatás a f@szfej miatt.
-
8th
addikt
válasz
Trailblazer #19746 üzenetére
Ilyen velem is volt. Az egyik műszaki cikkes helyi FB csoportban jelentkezett a csoport egyik adminja! egy kütyümre. Privátban leírtam neki mindent, oké kell neki találkozzunk. Találkozzunk a busz pályaudvaron ekkor meg akkor ér be a busza. Legyen. Elkérte a számomat, hogy majd hív ha beért a busza. Balfasz voltam mert a számát sem kértem el. Fél órát vártam rá januárban a mínuszokban majd tele lett a cerkám és hazamentem. Otthon leülök a gép elé és ez fogad: [link]. Hozzáteszem egy 2800 forintos használt 8400GS-ről volt szó. LOL. 10:00-ra beszéltük meg a találkozót 9:52-kor jutott eszébe írni, hogy almás a dolog. Tudta a gyökér, hogy én fél körül elindulok otthonról, hogy odaérjek így persze az üzenetét sem láttam meg csak utólag. Volt már hasonló esetem újmagyarokkal szóval én itt be is fejeztem szépen a romákkal való üzletelgetést. Boldogítsanak mást.
-
HoaryFox
őstag
válasz
siemenss65 #19862 üzenetére
Bazzeg, én tényleg reméltem, hogy egy ágyút kínálnak hirdetésre... most kereshetek tovább
-
8th
addikt
válasz
Erre a koszfészekre a macskám nem engedném fel aludni pedig kinti macska (többé kevésbé).
-
shteer
titán
válasz
A Tescos szatyor vajon tartozék? A hátizsák meg ajándék mellé?
-
törölt tag
De legalább árban van. Újonnan az ilyen vackokat adják 100 körül, ami arra való hogy egyszer összerakd és annyi. Mert ha utána szét akarod szedni és máshol összerakni, már nem fog sikerülni, jönnek a házi mukucsok, facsavar, sarokpánt és társai. Már ha aludni akar rajta az ember. De van amit újonnan se tudsz már enélkül összerakni.
-
válasz
Érdekel, de kizárólag azért, mert szeretett.
-
Bird
addikt
válasz
Ha agyuk nincs legalább ágyúk legyen.
-
siemenss65
tag
ÁGYÚ valakinek?
-
patomi
őstag
Mindn fontos info benne van
[link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
snecy20 #19826 üzenetére
és az a durva, hogy nem az ár a legmeredekebb.
Eladóvá vált egy új állapotban lévő Asus Geforce 8800gt videokártya. 512mb. Ddr3 . A videokártya állapota még új. Egyszer sem volt használva.
de miért egy inno3d doboza van mellette (ha új) és miért egy asus x1950 hűtő van rajta?
topikgazda: logoutnál eddig nem nagyon merült fel, plusz nem igazán látom, hogy egy topik összefoglaló hogyan működhetne. viszont pl egy közösségi logoutos írás "így hirdessé / így vernek át" akár működhetne is.
itt lehet egyszerűbb lenne updatelni magát a blogbejegyzést.
-
ViZion
félisten
D1Rect indította, sztem neki kellene összefoglalót írni. Nem tudom blogbejegyzéshez lehet-e.
-
törölt tag
Nem az a lényeg, hogy ki lenne. Hanem hogy milyen fasza hirdetésjavító elemeket lehetne összegyűjteni benne.
De amúgy csak hülyeségből írtam, nem komolyan. -
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19851 üzenetére
Nem én hoztam fel a vezírválasztás lehetőségét............
-
Trailblazer
veterán
válasz
seniman #19850 üzenetére
Én meg legutóbb még az átkosban örsöt, azóta meg áramot vezettem egy-két alkalommal, különben is kit kéne helyrerakni, meg milyen rendet fenntartani?
Nem hiszem, hogy Háború és békényi összefoglalót kéne írni amúgy, már ha egyáltalán. Amúgy is D1Rect saját témája cím alapján. Önálló totyik ez amúgy, megáll a saját lábán ilyen téren?
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19849 üzenetére
Jelentkeznék,csak túlságosan renegát vagyok ilyesmire
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19846 üzenetére
Körmölhetik,hiába ha egy adminnak kell kijelölni
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #19846 üzenetére
Rám ne nézzetek, én már írtam egy akkorát, hogy nem fért el a PH szerverein.
-
Beretvás
veterán
válasz
Trailblazer #19844 üzenetére
+1 kell a kezdö hsz..xD
-
Beretvás
veterán
az ujabb gamer..XD há evve még csapatni is lehet... de miota számit nagyszámnak az az átkozott cs-go?
-
konikan
aktív tag
válasz
snecy20 #19826 üzenetére
Időkapszula ez, én mondom. Kellene ilyen fokozatokat csinálni, van aki verébre->sasra->ölyvre,struccra
->turulra vadászik.Ez erősen a Turul kategória
szerk.:
Mi a fene történt a csalós topikkal?Régen, csak a károsultak, vagy azok akiket megszívattak keményebben írt/írhatott bele, most meg mindenki ott siránkozik a legkisebb dolgokon, meg előbb írnak oda mint, hogy beszéljen a másik féllel.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19828 üzenetére
Legyen inkább hiperaktív,komment huszár simlis fazon?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #19804 üzenetére
Amikor a többezer napos alvó ügynök újonc személyében egy korrekt arcot ismerek meg. Hiába no, nem szép az általánosítás...
(#19829) seniman: Olyannal is volt már módom bizniszelni. Legalábbis itt a PH fórumokban elég érdekes stílust képvisel...
-
snecy20
nagyúr
-
unravel
őstag
Sony xperia z3 compact olcson elado,kis hibaval
-
seniman
veterán
válasz
#90933760 #19817 üzenetére
Volt munkatársam másodállásban ilyen pudingos vackokat terített a boltokba.Azt tudni kell,hogy ezekben valami vízalapú puding van,nem tejes,ha megdöglik,"csak"savanyú lesz.Egyszer az egyik boltos mondta neki,hogy hozhatna még a citromos pudingosból,mert az olyan jó volt......
-
törölt tag
válasz
seniman #19810 üzenetére
De még hogy! Megtapogatja, ha érzi hogy puha, másnap is eladja frissként. Ha kemény, akkor már nincs pofája, enged az árából egy 25%-ot. Ó, kösz! De van aki nem enged akkor se, aztán senki se viszi el és kidobja...
Nálunk az egyik maszek boltban megy ez, az anyja meg lánya vezeti. Az anyja tartozik a fenti kategóriába, a lány az viszont normális, délután záráskor az egész napja ott possadó pékárut már féláron adja, de a pudingosakat például ingyen, mert már lehet romlott benne a meleg miatt a cucc.
-
seniman
veterán
Legalább nem írta oda,hogy géééémer:[link]
-
Beretvás
veterán
ez is valami értelmiségi mert 3x olvasom el akkor sem tudom felfogni mit akar mondani...
"ELADÓ 3 MAGOS PC 2 ÉVES ALAPLAP PROCI ÚJ GÉPHÁZ" na most akko uj gépház? és a pc 3 magos... értem csak fel nem foghatom..
erre jön ez...
" Eladó 2 éve újonnan vásárolt s új gépházban összerakott pc.Csak böngészésre volt használva. 300 gb vinyo,4 gb ddr3 ram, dvd író. Gyors gép." na most akko uj gépház vagy 2 éve volt uj na és hol az a 3 magos pc?
-
-
kornel76
aktív tag
válasz
wolfman #19806 üzenetére
2 éve mikor az Edigital nagy Black Friday égése volt, ugyanazon a napon volt a MM akciója is. 27"-os FHD monitor-tv-t 33k-ért sikerült vennem online és meg is kaptam , igaz 10p múlva sógorom ua. a TV-t már csak kiszürkítve nem elérhetőként találta meg, uh ki lehet fogni jó dolgokat de k-nagy mák kell hozzá.
-
wolfman
veterán
válasz
customer114 #19803 üzenetére
Fekete pénteken Magyarországon TV leárazások? PPppppfffff...
Néztem a webshopok kínálatát, hogy mik mennyiért vannak leértékelve, persze hatalmas háttérképeken a 10-20-30-40-50-60%-ok repkedtek, csak sajnos minél fontosabb lenne egy dolog, az annál kevesebb %-ot kap. Pl. LCD TV-kre 10%-nál nagyobb akciót felesleges is várni, ellenben ilyen semmirevaló válltáskákat lehet 70%-os kedvezménnyel hazavinni. Röhej! -
Bird
addikt
válasz
Trailblazer #19804 üzenetére
Sok jóra ne számíts.... Aktiválta a division!!!!négy
-
Trailblazer
veterán
Többezer napos alvó ügynök jelentkezett a hirdetésemre. Kíváncsi leszek a fejleményekre...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
wolfman #19801 üzenetére
uborkaszezon, akinek uj kellett az az EB alatt valtott.
viszont ez fura, en tavaly osszel ujonnan vettem az 55"os LGmet olyan 200ezerert atszamolva (55LF592V), bar az eppen ilyen -40%os leertekeles volt emlekeim szerint. lassan ahogy nezem 250 korul akcioban mar a 4Ksok is indulnak.
-
wolfman
veterán
Mondjuk nagyon választék sincs, de ami van az +50e-es árfekvés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest