-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #17721 üzenetére
többet eszik persze, visszafele halad a technológia
írtam mit tegyen akinek ez nem jó. ipon, aqua sose okozott csalódást még, most is van előbbinél uncsitesó asus vga-ja 2 év utáni gariban, szerintem ő se fog rosszul járni.
én nem dzsunkagariról meg szürkeimportról beszéltem, hanem a normális boltok 1+ év garijáról. azt ne keverjük hozzá, mert külön téma.én pl legutóbb EVGA-t vettem ami 100%-osan intézhető 3 évig közvetlenül is, de ipon se mondja majd, hogy dugjam fel magamnak ha nem küldöm direkt a gyártóhoz
a hardverkeres garis ügy is megérne egy külön sztorit mert "beszállító erre cserélte" miközben ők kurv*ra nagyker is
ment a ferdítés de szép szóval, türelemmel közös nevezőre jutottunk csak 2+ hónapba telt
gyártó szinten is vannak változások, pl asus is ráállt a refurbished vga-k visszaosztására gariban, giga meg már korábban elkezdte
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest