Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
-
-
válasz
SUPREME7 #17394 üzenetére
Pl "publikus rágalmazás" meg ilyenek, a jogászjúzerek kreatívok. Manapság nagyon megy ez a tüntessetekelmindentrólam dolog. De egyébként nem hiszem, hogy jogilag el lehetne érni valamit, de attól még elég komoly támadási felület sajnos.
(#17397) aero2zero: arra ott a pontrendszer, csalós topik. Pl ha valaki UP-ot kerül, attól még lehet korrekt üzletpartner.
(#17396) Gyuri27: nem ezt oldja meg. Ez kb kivédhetetlen dolog.
-
Trailblazer
veterán
Na f@sza. Ez is az inkorrekt tagok kezére játszik, hogy nem lehet innentől az előéletüknek utánanézni.
-
-
-
seniman
veterán
Megszűnt a "miért moderáltuk" topik?
-
válasz
customer114 #17384 üzenetére
Így is elég sokkoló lesz
Sőt talán még jobban hat. Egész addig csak azt várod, aztán jön a na azért erre még én se számítottam érzés
-
törölt tag
válasz
customer114 #17384 üzenetére
-
Trónok harca az a sorozat, aminél ha nem érdekelnek a csöcsös-kefélős részek, akkor csak 5-10 perces egy rész.
Mostaniban volt egy indokolatlan pénisz, durván közelről, váratlanul
basszák meg, azt hittem átkapcsoltam Redtube-ra...
-
Out
addikt
válasz
customer114 #17376 üzenetére
Köszönöm, most már világos, hogy akkor a Vasárnap a hét segge vagy a hét farka?
-
törölt tag
válasz
customer114 #17370 üzenetére
öööö..... mi az a Trónok harca?!
-
válasz
customer114 #17370 üzenetére
Hétfő = Trónok harca.
De jó, hogy eszembe juttattad, töltöm is. -
törölt tag
válasz
customer114 #17368 üzenetére
Miért? Hétfő van?
-
törölt tag
válasz
customer114 #17366 üzenetére
Akkó' mindenki félreértett mindenkit!
-
válasz
customer114 #17364 üzenetére
Kérlek ez egyszerű. A borsónyi helyett odaokádsz egy rendes diónyi pasztát. Rárakod a kúlert. Kész.
Egyéb kérdés? -
törölt tag
válasz
customer114 #17361 üzenetére
Értem én, hogy véletlen eggyeL több, de kívül hol van pasztázva?
-
customer114
őstag
Napi gémer, ami a mai játékokkal is bőven elbír... (a folytatás itt "...640x480-ban" lenne azt hiszem).
-
-
Yutani
nagyúr
Azért azt látom, hogy észnél vannak az emberek a HA-n valamennyire. Ennek eredményeképpen még mindig hirdetik a 60k-s 7970-eket, valamint a gari nélküli 50k körüli R9 380-akra sem jön vevő.
-
válasz
schawo #17350 üzenetére
"A világegyetemet rezgések, energiák kormányozzák" Ezt még a 8 keres dakota is tudja: pénz, pénz, p!na...
Ez az élet regulája!
A sok marha meg csilliárd $-t költ húrokra, meg mindenféle láthatatlan marhaságra...
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
shteer
titán
Tablet jo allapotu semmi baja csak be van torba a kijelző cdere erdeke
hibátlan csak mégse
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #17342 üzenetére
Már csak a zene miatt megérte, hogy belinkelted... Szívem csücske.. Ezen nőttem fel.
Valószínűleg Mario Ranieri. Ezen a Kashmir bulin pölö ott csápoltam. -
TaaT
nagyúr
Szépet,
Jóslás, Életvezetési Tanácsadás Magyarország egyik legérzékenyebb, legpontosabb Tanácsadójától.
Jelentkezz privátban!! (ez egy szolgáltatás, számlával - természetesen, megértését kérem)
Manó rúna és tarot jós, tisztán érző
Őszintén,
Manó
-
-
Manó vagyok, református teológus és esztéta, a velem születtet képességeimet fejlesztve és elmélyítve, az elmúlt 6-8 év során a misztika, a Taro, a Ji-Csing és a rúnák világát tanulmányoztam, és tanulom ma is, hogy a tiszta megérzéseimet és a látnoki képességeimnek a szimbólumvilágával egyre mélyebben közvetíthessem Önnek.
A világegyetemet rezgések, energiák kormányozzák. Ezeket a rezgéseket, energiákat kell jól értenünk, hisz mindezek értünk vannak! Ezek a rezgések azok, amelyek ki fogják teljesíteni az életünket, megajándékoznak a békével!
Gyakran nyomasztják Önt nagy, szűnni nem akaró kérdések, nem hagyják nyugodni? Ez teljesen érthető! Hiszen ez a legemberibb megnyilvánulásunk!
Ne nyomja el, ne terelje másra figyelmét, hisz mindennél fontosabb, hogy e kérdésekre választ találjunk!
Az Univerzum a rezgésekbe kódolja a kérdéseinkre a válaszát. Mert ezek a rezgések nem csak válaszokat, hanem békét, kiteljesedést adnak! Mindazokat az ajándékokat, amelyekre vágyunk, amelyekre valóban szükségünk is van! Hiszen Ön is ezekre vágyik!
Én, Manó, ezeket a rezgéseket, energiákat, üzeneteket teljes mértékben érzem, közvetítem. Pontosan azért, hogy a lehető legjobban tudja Ön ezeket hasznosítani és a rezgések üzenetét meghallva útnak indulni.
Épp ezért nincsenek tabuk! Mert az Ön valamennyi kérdésére a „mindenségnek” egyedi válasza van!
A válaszok, a feleletek a „mindenség” rezgéseire hangolnak rá, azért, hogy mindannyiunknak megadhassák a boldog kiteljesedést! Ezeknek a meghallásban én maximálisan segítek Önnek!
Keressen meg bátran, bizalommal, hogy ezeket az üzenet-rezgéseket Ön is a legteljesebben használhassa, és az élete kiteljesedhessen általuk!
Sok szépet és az Én békéjét,
Őszintén,
Mano -
-
TaaT
nagyúr
Geil 2*1GB 1066Mhz DDR2
érdeklődő - érdekel !!!!!! stopp!!! irj privit
eladó - Mennyi Ft? Írj te.....
érdeklődő - 5000/db? -
TaaT
nagyúr
-
Erdei88
veterán
Egy jó 380X-et 69990-ért valaki?
-
TaaT
nagyúr
válasz
customer114 #17330 üzenetére
gugli szerint Tiszavasvári egyik része.
-
isteneeeem... nekem is kell 25k +300k tuningra. Nagyon fasza DDR1 gépet raknék össze...
-
-
Simi37
őstag
"Eladó GIGABYTE GTX 980 XTREME-- IPON garanciás 2019.01.21-ig-- Ár megegyezés szerint"
Ott szarakszik egy "vevő" hogy ő bizony teszi az ajánlatot, meg hogy mekkora komolytalan fax az eladó h nem enged 5k-t az árból meg ő már nagyon akar egy VGA-t közben ott figyel a cuccok között egy 980 ti... bitch pls
-
Brickleberry... na az sorozat és függőséget okoz
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #17307 üzenetére
Nagyon sajnálom.. Nem akartalak vérig sérteni..
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #17304 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a Prohardveres illetve már fórumos, értelmesebb faj az nagyon, de nagyon a lakosság kisebb részét teszik csak ki... Ezzel ellentétben azok akiknek el lehet adni az ilyen "gémer" dolgokat azok nagyon sokan.. Ők a reklámzabáló, sorozatfüggő, birka társadalmi réteg, nulla inteligenciával..
Azokra alapoznak a "gémert" áruló emberek is.. Legtöbbször maga az eladó is abból a fajból jön ki, és eleve őszintén hiszi, hogy az "gémer".. Ezt mondta a szomszéd.. Ezt mondta a tv. Ezt mondták a reklámok is.... -
válasz
customer114 #17292 üzenetére
Jeszus, most látom csak, hogy létezik a külön kategória "gamer gép". Ezt fogom ezután napestig nézegetni
(#17301) Yutani
Egy igazi atomerőmű a 8800-C2D kombóhoz képest -
seniman
veterán
Tán nem véletlen,hogy a gugli is csak harmadik világbéli nyelveken ad rá találatot
Angolszász/német nyelvterületen gondolom a kutyának sem kell.
Más:
Valamelyik nap voltam bolhapiacon,dugig volt kódegány tápokkal,árat inkább nem kérdeztem,nem akartam magam alá vizelni a röhögéstől.Csávókám árult egy dual gpu-s videokártyát hűtés,minden nélkül,mondott rá olyan típust,hogy talán nem is létezik olyan,ráadásul egekbe magasztalta,mintha legalább épp egy 980Ti-t tartanék épp a kezemben
Elsőre nekem egy porig gyalázott 5970-nek tűnt,gondolom biztosan üzemképes volt
-
Yutani
nagyúr
válasz
customer114 #17292 üzenetére
Van ott még AM2+ gép is gémerként 80k-ért:
Lap: MSI K9A2 Platinum V2
Cpu: AMD Phenom II 965 3.4 GHz AM3 Black Edition
Cpu hűtő: CORSAIR Hydro Series H80i
Vga: Asus GTX650Ti-DC2OC-1GD5
Ram: GEIL Evo One 4 x 2GB DDR2 1066MHz CL5
Hdd: 250GB sata2
Psu: Antec 650W
Ház: Ajándék ház (jobb oldallap hiányzik)Az a 650W táp úgy kell bele, mint egy falat kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Adobe Lightroom topic
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest