Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz hcl #119977 üzenetére

Igen, az a legneccesebb alkatrész közlekedésbiztonság szempontjából. Azonban kevésbé bonyolult mechanikailag (fú, használhatok egyáltalán bármi hitelességgel ilyen mérnöki szakszavakat jogászként? :D ) mint a futómű vagy pl. kevésbé bonyis, mint a kipufogórendszer, ami meg lényegében áramlástan, és igen ügyesen lehet elrontani. :D

Bárhányszor nyúltam eddig a fékemhez, direkt a műszaki vizsga elé időzítettem, hogy ne veszélyeztessek kókányolással mást, és szinte azonnal szakik leellenőrizzék, hiszen a fékellenőrzés szerepel a vizsgafeltételek közt. (Meg úgy egyébként magamat is védve, nehogy egy esetleges kocc után feltűnjön, hogy magamnak szereltem, és megtagadja esetleg a biztosító a kifizetést, úgy okoskodva, hogy a vizsgáztató csak megjegyezné, ha szarul néz ki.)
    Úgy még nem jártam, hogy elhúzták volna a kocsit, de olyan vótmá, hogy a vizsgalapon szerepelt, hogy felöntötték a fékfolyadékot párszáz forintért "alacsony szint" miatt

Új hozzászólás Aktív témák