- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED / LCD TV topik
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Magánlakásba senkit, soha. Ha 2milliós gépet árulnék, se. Erre való az automata, meg ha jófej kedvemben vagyok, akkor ilyen 1-2 nap próbagari, de az is úgy, hogy világosan leírom a hirdetésbe, hogy nincs azonnal vissza pénz, hanem önköltségen visszaküldi, és ha én magam megvizsgáltam, utána mehet vissza a vételár. Magánszemély eladóként a (magánjogi) felelősségünk nagyjából nulla, még az elvárható mértékben érteni sem kell a portékához, azonban szándékosan félrevezetni a vevőt nyilván jogilag is tabu, kb ez az egy olyan terület van, ahol a polgárjog jelenleg védi a vevőt két magánszemély közötti használtcikk-értékesítésnél. Egyébként az eladó határozottan előnyben van. A webshopokra azonban pl éppen a fordítottja igaz.
Másik, hogy nyilván az értékelési rendszer itt h.a.-n marha jól működik, elég hamar meglátod, mi a helyzet egy-egy eladó megbízhatóságával. Én személy szerint a saját kis "három csapás" szabályomat követem, ha valakinek van 3 db rossz értékelése, teljesen mindegy mennyire égetően kellene a cucca, vagy milyen jó áron van, ahogyan az is, hogy mennyi pozitív értékelés van mellette (hacsak nem több száz pozitívról van szó), akkor nem veszek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest