Hirdetés
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Én se akartam új fűnyírótraktort, de akkor még nem én csináltam a vállalkozást, az ősök meg mindig okosabbak ugye. Értelmetlen baromság, 1 millió fölött van egy ilyen gép, két év múlva meg a felét éri használtan, ha meg nem a bejegyzett szerelőhöz viszem vagy jön ki vagy nem pecsételik le akkor ugrik a gari is, de ezek a szerelők meg vagyonokat elkérnek... Aki nagyban tolja a munkát vele annak lehet belefér, de egy mindenes csinálok ami épp munka van vállalkozónak, valamikor egy hónapig be sincs indítva, oda pazarlás az új. Én már akkut se vettem bele, a kocsiról szoktam bikázni.
Egy tél alatt kipurcan az akkuja, minek pazaroljak arra is 20 ezret minden évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest